Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
vanessa ionescu spune:
am venit si eu pe aici dar iar sunteti fugite in lume.
Iuliana ai fost in parc azi?
Noi nu am iesit decat ca sa il luam pe Andu de la scoala. Nu stiu ce e cu Catalin. Era un copil asa de vesel, iar de doua zile e mai marait. Si nu doarme ziua aproape deloc dar in schimb pica de oboseala. il scot afara sa adoarma si doarme doar 10 minute.
Mamaleone, daca tot esti dinzona poti sa-mi spui si mie la ce pediatru ai copii si cum e? Am discutat si cu Iuliana ieri subiectul asta. Imi caut un pediatru mai aproape. al nostru e in Berceni. si asta nu ar fi nimic dar e imposibil de dat de el cand ai nevoie, vine foarte greu acasa, da retete de parca ar da de la el (adica foarte greu). In plus, Iuliana (si alte fete din ce am citit) mi-a spus ca pediatra ei vine si le face vaccinul acasa.Noi mergem la cabinet.
dar nu vreau doctor de spital ca nu rezolv nimic.
Andu a adormit la televizor (vroia sa se uite "La bloc"), Cata doarme, tatal lor se uita la meci asa ca o sa ma culc si eu.
am vazut ca va tot invartiti in jurul unor creme. Eu sunt foarte incantata de Bepanthen. Mi-am dat si eu pe sfarcuri cand am facut fisuri, iar Cata nu a avut o iritatie. nu il dam pe tot corpul ci doar la fundic.
Azi i-am dat supica. am incercat la pranz doar cu zeama si nici nu a vrut sa auda. era cam marait. asa ca l-am lasat si i-am mai dat seara putina zeama in care am pus morcov ras. i-am dat cu biberonul ca daca ii dau cu lingurita e dezastru. a baut aproximativ 5-10 ml. dar nu a scuipat deloc. nici nu s-a tavalit de placere, dar faptul ca nu a dat afara tot e ceva. sa mai vedem si maine. cu cerealele m-am hotarat sa incep dupa ce implineste 4 luni.
noapte buna ca am plecat la nani.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
zaraza spune:
Bai fetelor, stati mai incet ca ma ia cu ameteala!!!
Intru eu pe forum pe la pranz. Gasesc subiectul inchis, ma oftic si plec in parc.
Vin seara, program administrativ, baie, papa, somn, plans, plimbat, somn, visat urat, plans, somn in sfarsit. Intru pe forum si gasesc 4 pagini, cand frate ati reusit? Fac si eu ca Vanessa: cand sunt pe forum nu e nimeni, cum plec cum se umple
Pe scurt, unde am vrut eu sa mai zic cate ceva s-a zis deja asa ca vreau doar sa-i spun Ioanei sa NU cumpere scutece Huggies pentru ca sunt groaznic de proaste. Am avut unele luate din Franta, super bune, cand am vazut ca se gasesc si la noi am luat un pachet mare si sa nu ma intrebati cum m-am luptat cu ele sa le termin. Nu doar ca se prelinge din ele pe toate partile sunt si destul de mari. Nasoale.
Madutza sa iti dau un pont. Exista la farmacie un spray Humex cu apa de mare care este foarte bun pentru mucishori ca ii inmoaie si curg mai usor afara. Bine, in cazul Anei daca sunt purulenti musai sa ii dai antibiotic. Eu i-am luat Sofiei de vreo 2 luni ca tot asa fornaia dimineata de ziceam ca se sufoca si ii e f bine.
Astazi am avut activitati sociale, am fost cu Sofia in vizita la o prietena de-a mea care are un baietzel cu 3 zile mai mic. S-au jucat si s-au tinut de manutze, am ras cu prietena mea de ne-am tinut de burta, ce dragutzi erau.
V-am pus si poze la care nu s-a uitat decat Monet (multumesc pentru ca te-ai uitat la noi!) asa ca am mai pus poze, poate va fac curioase
A propos Monet, cum faci de reusesti sa raspunzi asa de frumos la toata lumea? Tot respectul!
Noapte buna, mai vorbim maine
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/andrelutza
pd spune:
Hai ca mai reusesc si eu sa intru pe aici.
In primul rand La multi ani DanaA! si celorlalti sarbatoriti de 08.10 si La multi ani Piatra Lunii! pentru 09.10
Vanessa, ti-am raspuns la subiectul de dincolo cu medicul pediatru, numai ca din pacate, e tot prin Berceni si am inteles ca pentru tine e cam departe. Dar avand in vedere ca vine si acasa poate vrei sa incerci. Spuneai ca al tau nu prea da retete, noua doctorul ne-a tot dat retete pentru diverse medicamente, de care acum nu avem nevoie, dar a zis ca e bine sa le avem in casa (de exemplu Nurofen pentru copii).
Zaraza, m-am uitat si eu la pozici, frumoasa bebitza, parca seamana un pic cu a mea (mai ales la freza), iar la ultimele 2 poze, mai ales la cea cu sarmalute m-am distrat tare.
Am fugit sa fac nani.
Noapte buna!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Christina spune:
La multi ani Piatra Lunii! multe bucurii alaturi de bebita si tatic.
Christina, mamica lui Victor (24 mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/savulescu_cris/my_photos
Povestea nasterii - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33334
alina33 spune:
Mona e un gel din plante anticelulitic,are actiune revulsiva,vasodilatatorie si antiinflamator.E bun numai ca eu nu ma dau zilnic cum ar trebui, parca 10 zile.Se aplica pe zonele cu probleme.La mine mai am si pe picioare de dat jos fiindca nu prea am circulat cu burtica ,mai mult in pat si se vede.In plus mai am o palma de dat jos sa ma cuprinda pantalonii neelastici.Ceilalti cu talie joasa ma cuprind da cam fac fundu mare(a la Jenifer Lopez)si n-ar fi bai daca nu l-as avea.
Azi trebuie sa mergem la un chef si chiar nu stiu ce pantaloni sa imi iau.Iar rochiile inca nu ma incap.Fustele majoritatea sunt deasupra genunchiului si arat ca un patratel.Mare dilema
Zaraza si eu m-am uitat la pozele tale da am uitat a cui e sarmaluta brotacel!!Doamne frumusica mai e, si ii sta super in verde(de aia i-am zis brotacel).Oare cind ne revine memoria ca eu tot astept de cind eram insarcinata si tot degeaba.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
monet spune:
madutza, da' ce bine-mi pare ca ii trece fonfaneala lui uca-mariuca-anuca-mariuca! doamne-ajuta!
alina33, multumesc mult de explicatie. cum ai zis ca se cheama gelul? sau pe baza de ce fel de plante e? ca suna tare promitator, parca m-as folosi si eu de-asa ceva....
zaraza, da' sa stii ca huggies-urile aici sint foarte pe placul oricarei mamici, cit de pretentioasa! se muleaza bine pe picior si funduc si se string bine si se si lipesc fain cu cele doua colturi lipicioase. mie imi plac desi am fost adepta lui pampers pina nu demult.... cre' ca conteaza si cine le face: romanu', americanu', frantzuzu'...
sofiuta brotacica e o scumpa de tot si chiar ca pozele alea cu cei doi copii sint fantastice, in special aia cu sarmalutele in foi de mamici:)
vanessa, or fi dintisorii?! nu-l chinui pe catalin daca nu-i trebe altceva decit laptic. ala ii e de-ajuns acuma inca. zic io. pupici!
maria, sper din suflet ca ti-ai facut somnul. si felicitari pentru bio-iaurtul cumparat!:)
lili, cre' c-ai cazut lata in pat, nu?;-)
piatra lunii, la multi ani cu multa sanatate si multa fericire linga o mare iubire si taticul ei!
noapte buna. noi miine ne nuntim si-o sa si fim fara liuta pina duminica! of-of.
o simbata-duminica cum le doriti!!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
Clara Maria spune:
La Multi Ani Piatra Lunii, multa sanatate si impliniri!
Maria I: ba da, 3 linguri scrie, am verificat aseara, dar eu i-am facut numai din 3 lingurite aseara si i-a placut si mi s-a parut ca i-a fost suficient. Peste o saptamana o sa-i maresc portia, deocamdata astept sa se acomodeze mai bine cu produsul.
Monet, si eu i-am luat tot orez cu mere si se prezinta tot sub forma de pudra alba, pe care eu o amestec cu lapte de san si ii place mult lui Alex.
Madutza, si eu il mai iau pe Alex noaptea in pat cu noi cand vad ca nu vrea sa mai doarma la el si mi-e tare drag sa ii simt mirosul si sa stiu ca este langa mine.
Irinusha, felicitari pentru micutul inotator si sa-ti fie cumintel la botez. Tare mi-ar placea sa existe si pe la noi conditii sa ne putem duce bebeii la inot. Lui Alex ii place foarte mult la baita si cred ca i-ar placea la inot, dar unde?
Am cautat sa vad pozele cu Cris la bazin si eu nu am vazut decat Albumul principal. Sau nu caut eu unde trebuie?
Andreea, frumusica foc papusa ta si e lunguta. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Maria-Cristina si Alex (15 iunie 2004)
madutza spune:
La multi ani Dana si Piatra Lunii!!! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati toata viatza de ei, alaturi de taticii iubiti!
La multi ani si puiutilor care au implinit si implinesc luni zilele astea: Isabella, Dennis si Alexandra!!![/red]
Acu sa va iau pe rand, ca aseara nu am mai avut cum:
Alina, si eu am folosit anul trecut Supliform cand ma duceam la aerobic. Imi pare bun, dar imi e frica sa il folosesc in timpul alaptarii, si mai am 2 tuburi in dulap.
Zaraza, multam pt. pont. I-am mai dat cu apa de mare, dar o accepta cel mai greu. Cred ca o ustura. Acum ii dau cu ser efedrinat si pivalone, alternand. Am inteles ca serul efedrinat e inhibitor, iar Pivalone e antiinflamator. Ii mai dau si fluimucil de 2 ori pe zi.
Vanessa, imi pare rau ca e Cata marait. Lasa ca trec si zilele astea. A mea de 2 zile e asa cuminte, cu exceptia faptului ca nu mai vrea sa doara singura. Numai langa noi, in pat.
Mona, cum a fost la dinnerul ala, ca nu i-am retinut numele...? Distractie placuta la nunta!
Lili, nu iti face probleme ca nu ii mai place laptele. Mai fac ei d-astea...Pupici Biancai!
Ankgratiela, bine ai venit. Imi pare rau ca e BB constipat. Sa stii ca si eu am intrerupt diversificarea, ca nu mai vroia nimic. Am zis sa ii mai fac o pauza ca urla cand vedea lingurita. Mai lasa-l un pic.
Iuliana, e tare scump Rares in portocaliu!
Gabitza, cum mai e Dennisu?
Irinusha, multumim pt. complimente. Am vazut si io pozele de la bazin. Sunt MORTALE!!! Ce simpatic e Cris in slipi!
Anacami, sa iti fie de bine tunsoarea!!! Abia astept sa te vad in poze !
Irinel, noi am mai avut o perioada in care dormea in patul nostru si am dezvatat-o. Imi e atat de drag sa doarma langa mine, iar eu dorm atat de bine si mult. Numai ca ma trezesc cam intepenita.
Clara si io pusesem ochii pe alea Bebelac. Deocamdata nu am ce sa iti recomand ca nu folosesc.
Eu o sustin pe Ana sa mearga in picioare si e foarte incantata. Daca s-ar putea sa stea numai in picioare ar fi cea mai fericita.
Maria, sa ne anunti cu dintisorul!!! Spor la ros!!!
Ioana, pei ce sa zic...nu mi-am pus problema daca orice lapte din comert. Probabil; o sa optez pt. unu mai bun (Brenac, Prodlacta). Io inca nu ii dau deversificare, d-apoi iaurt...Reteta e cu cate 1l, dar bineinteles ca poti sa faci o cana daca vrei. Ideea e ca e o parte lapte dulce, o parte lapte batut. Si mai simplu e ca in laptele dulce, cand e la fiert, ca adaugi 2-3 linguri de iaurt.
Mamaaa, era sa o imbulinez. Ca am dat backspace si credeam ca pierd kilometricul.
Va pupam pe toate si va dorim un week-end minunat!
Madutza si [red]Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
alina33 spune:
Mona gelul se cheama Supliform este produs de Hofigal S.A. -gel pentru intretinere corporala-produs natural din plante;si iti scriu de pe tub ce contine ca pe mine m-a umflat risul:extracte de HEdera Helix,Aesculus Hippocastanum fr.Capsicum annum fr.,uleiuri esentiale(asta am inteles),gel solubil pina la 100 gr.Tubul are 75 ml.
Pe mine m-a ajutat si acum vreo 4-5 ani cind am tinut o cura de slbire si l-am folosit ca a devenit carnea mai tare pe mine si a mai disparut din celulita.E mai greu cu masajul.Tare imi place da sa nu mi-l fac eu.Ca trebuie masat un pic cind te dai cu el.
Acum ma pregatesc sa plecam la sora-mea la casa sa stam putin la aer.Azi e simbata ei libera si doar asa ne mai intilnim doar noi fetele sa birfim.
Week-end placut!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
anacami spune:
Buna,
parul doar l-am scurtat, nu mi-am schimbat look-ul prea mult; crescuse foarte mult in ultimul timp.
Astazi i-am dat o lingurita de suc de morcov si cred ca i-a placut; a inceput sa maraie dupa ce am terminat, se pare ca ar mai fi vrut.
Am verificat cu linguritza goala si a deschis repede guritza crezand ca ii mai dau.
Monet distractie placuta la nunta.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami