Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinusha spune:
Pietricico, La multi ani!!! Sa fii fericita, iubita si sa devina toate visele tale realitate!!! Multa sanatate!!! Si inca un bb tot asa de reusit ca Ingridutza! (parca unul mai vroiai, nu? ;)) Pupici si petrecere faina!
Denisucu, sa cresti mare, sanatos si frumos!! Pupici de la Cris!
Un week-end fain fetelor!!! Si multa sanatate la bb-ii muciosi, maraiti, cu bubite ... de fapt la toti bb-ii dragalasi! :)
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Eryka spune:
Piatra Lunii La multi ani si toate visele sa ti se implineasca
si tie Dana un LA MULTI ANI si tot la fel toate visele sa ti se implineasca.Buna fete dragi intru si eu repede sa va spun cate ceva .Anacami inseamna ca i lace morcovelul ,foarte bine ,ma bucur.Clara hmm eu ce sa-ti zic ca nu prea avem aceleasi produse,mama mi-a trmis din Romania cereale de la Bebelac ,vad ca lui Ayu i place si nu am probleme cu ea.dupa ce le-oi termina pe alea din Romania sa vad pe ce ma arunc ,ca aici nu se gasesc de la Bebelac,iar borcanele folosesc de la Gerber de alea sunt si in Japonia.Monet distractie placuta la petrecere.Nally mai intra si tu pui pe aici,kiar ne-ai dat uitarii?Zaraza am vazut si eu acum pozele bebelinei tale este o scumpete ,sa-ti traiasca si sa va faca fericiti.Madutza m-am uitat si la pozele voastre ,ce fericita este Ana cu prietena eiwow acus face-ti 5 luni.Iuliana si pe scumpul de Rares l-am vazut tot in plimbari bravo voua.
Pe la noi a fost taifunul astazi ,oricum nu a fost kiar atat de rau precum tot aratau astia la tv ca va fii.Am scapat repejor de el si sa dus mai departe.Asta seara i-am dat lui ayumi sa pape cu linguritza cerealele si a invatat in sfarsit cum se mananca cu linguritza ,i-a placut tare mult cerealele tot mai vroia Dupa ce a papat a adormit imediat .Eu de o saptamana tot numai cu ea am facut baitza ,i place tare mult ca are si ea loc sa se desfasoare ,asa da din picioruse si manutze ,e tare fericita .In caditza nu prea mai avea loc si era un kin si ptr mine ca se tot invartea vroia pe burta ,si faceam numai apa pe langa noi.De abia astept sa stea singurica in fundulet ca sa pot pune apa mai putina in cada si sa stea singurica acolo.Bineanteles si eu pe langa cada.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Denis Alexander LA MULTI ANI si sa fii fericit ,Gabitza sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
piatra lunii spune:
Fetele, multumesc mult de urari!
azi am avut mic dejun la pat, cu ananas, ciocolata, iaurt si o floare de la tati si o Ingrid zambareata langa mine in pat, care nu m-a trezit azi noapte decat de 2 ori, la 3 si la 6, culcata de la 9.30 ! Sa dea Domnul sa fie tot asa.
ca zic ca incep si io sa-i dau cereale azi, am sa fac o tentativa, sa vad ce iese :))
va pup!
iuliana c spune:
Buna fetele!Rares al meu este in carut in hol(am venit cu el adormit din parc) si doarme asa ca o sa incep sa scriu dar nu stiu daca o sa termin...
Lili ai reusit sa te odihnesti?
Multumesc fetelor de aprecierile voastre pt flacaul meu
Eryka sa vezi ce repede creste Ayumitza,ca nici nu o sa iti dai seama cand o sa incepi sa alergi dupa ea.
Gratiela bine ai venit!
Gabitza ,Dennis este mai bine,mai este infundat ?Pupici multi sa ii treaca pe nasuc
Irinusha felicitari pt Cris-inotatorul!Am vazut pozele si sunt super ti se face de balaceala doar cand te uiti.FElicitari si pt al 3-lea vaccin.Iti urez o vreme frumoasa duminica la botez.
Anacami sa iti fie de bine noua tunsoare si felicitari pt kg date jos
Dana ai petrecut bine?Un si pt noi
Mona distractie placuta si pupici Liei!
Madutza cum se mai simte Ana?
Vanessa am fost in parc ieri.A fost cald si eu imi imbracasem puiul cam gros ca si mine de altfel si sa ne fi vazut cum cautam umbra.M-am plimbat si prin jurul lacului.Iar azi am fost in parculetul de langa bisericuta unde l-ai botezat pe Catalin si ghici cu cine m-am intalnit...cu Mamaleone .Ce mai face Catalin?Dar Andutu,cum s-a descurcat la testul de la matematica?
Zaraza, pozele le-am admirat ,felicitari pt mica domnisorica este tare dragalasa Imi place poza in care se tine de manuta cu baietelul acela chipes.
...am terminat,tin sa va spun ca am inceput la pranz si am terminat deabea acum si intre timp Rares a papa de 2 ori,am fost la piata,am pus mancarica pe foc si o masina de rufe de spalat,nu ca sunt harnicuta ?
Va pupacesc pe toate si un sfarsit de saptamana frumos
Iuliana & Rares (12iunie)
madutza spune:
Iuliana, tot plimbareti sunteti?
Erika, mey dar la voi in fiecare zi e cate un fenomen d-asta?
Ana se simte mai bine, nu mai e chiar asa infundata...dar tot mai e...Parca iar are o perioada de evolutii. Am observat ca are cate o saptamana cand evolueaza psihomotor foarte repede. In primul rand ca APROAPE se intoarce pe burta. Cred ca e cea mai puturosica din grupa, dar n-are nimic, seamana cu mama sa. Se trage de sosete, dar inca nu isi suge picioarele...De 3 zile este foarte bine dispusa si cuminte. Sa o tina Dumnezeu tot asa..
Dupa mesajul asta imi pun si eu titulatura d-aia, nu prea am inspiratie, dar ma caracterizeaza.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
vanessa ionescu spune:
buna seara.
am venit si eu pe aici. Cata doarme, Andu e in vizita la mama (apartamentul de langa noi), Iar sotul meu se uita la meci.
Pd esti o scumpa ca deobicei. Tot tu m-ai linistit si cu problema cealalta )cu circulatia), tot tu imi gasesti si doctor. Sa stii ca din cauza ta m-am infuriat si am hotarat sa-mi schimb doc
torul. Te-am auzit cu vaccinul acela pe care eu cand i-am pomenit dr. nostru a dat din umeri. mai mult te-am auzit si pe tine si pe Iuliana ca va vin doctorii acasa la vaccin in timp ce al meu spunea ca nu se poate sa vina acasa pentru ca odata deschisa fiola (cred ca la antipolio) trebuie sa dea la mai multi copii din ea. sa vorbesc si cu sotul meu si-ti trimit un PM.
Zaraza ti-am vazut printesa si e o scumpa. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Dar, are cercei cu surub. Mie asa mi s-a parut si m-am gandit sa n-o deranjeze.
Iuliana, Mamaleone, ma bucur ca va intalniti la coltul blocului meu (relativ) si eu nu stiu nimic. Daca mai iesiti saptamana viitoare vin si eu cu voi. Iuliana ai numarul meu dar oricum te sun eu luni macar sa mai vorbim. La noi sambata si duminica stam toti pentru ca in timpul saptamanii tatii vine tarziu acasa de la servici si nu prea apucam. Totul e sa nu se strice vreamea cum au anuntat.
Iuliana dar stiu ca faci niste ture cu Rares.....
Eryka chiar vroiam sa te intreb ce faci dupa cutremur si taifun. dar am vazut ca esti optimista. Si la noi au prezentat taifunul ca fiind de mare intensitate. Ai nervii tari.
ati vazut cate schimbari de imagine s-au facut azi pe forum? daca e vreo smecherie sa mi-o zica si mie cineva. mai revin ca s-a sculat Cata
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Lili_B spune:
Fete dragi,
Am o gramada sa va raspund, nici nu stiu cind o sa apuc, poate stau deseara, dupa ce adoarme fetitza...Acum vreau doar sa urez si eu:
"La Multi Ani", Pietricico, multa sanatate si fericire alaturi de sotzul iubit si de minunea voastra mica.
"La Multi Ani" Denis , sa cresti mare si frumos, sa fii cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Aseara m-am culcat foarte devreme, la 11 am fost in pat, ceea ce nu s-a mai intimplat demult. M-am odihnit foarte bine si Bianca s-a trezit ca de obicei, pe la 7.30. Mi-a fost frica ca isi schimba programul.
Acum trebuie sa va las, ca avem progra administrativ, ca de simbata (curatenie, cumparaturi, mincare, spalaturi de haine).
Va pup, spor la treaba si voua si simbata placuta.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=64005
zaraza spune:
Servus dragelor!
Am venit acasa dupa o gigaplimbare si am intrat un pic inainte de baitza ca dupa s-a inscris jumatatea mea la stat pe Internet.
La noi a fost tare frumos azi, sper sa mai fie si maine desi astia au anuntat ca ninge la munte si daca se intampla asta e nasol ca noi suntem cam aproape de muntele ala unde ninge
Ma bucur ca v-a placut de matza mea, multumesc pentru urarile voastre si voua sa va traiaesca bebelii si sa va bucurati de ei ani multi si fericiti.
Intr-adevar vanessa are cercei cu shurub, sunt cerceii medicinali cu care i s-au facut gaurile (cu pistol). Poate n-o sa ma crezi dar de 1 luna umblu zilnic aproape prin bijuterii ca sa gasesc niste cercei de aur suficient de usori pentru bb si n-am gasit. Mai insist. Oricum astia au tija scurta si fluturasul acela e prins in asa fel incat n-o deranjeaza deloc.
Eryka saracii de voi ce va mai sufla si va mai scutura natura!! Multa putere de indurare iti doresc si sa ne mai scrii si de treburi mai vesele. Ca au inflorit cireshii, ca e vreo sarbatoare cu samuraii, ca ai fost la vreo expozitie de ikebane ... Curaj, ce sa mai!
Irinusha m-ai atins la punctul nevralgic cu pozele de la psicina. Asa mi-as dori sa duc si eu copilu` la inot, doar ca la noi, fiind o tara in curs de dezvoltare, nu prea se poate decat in cada familiei. Ce ma bucur pentru voi ca sunteti inotatori!
Va pup ca mergem sa ne luam vitaminele si mai vorbim maine.
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/andrelutza
madutza spune:
Zaraza, daca ajungi prin Ploiesti e un magazin cu raion de bijuterie pt. copii. Sunt multe modele de cercei, foarte frumosi, din aur alb si galben si combinati. Cu pietricele, fara pietricele si sunt mici mici... Parca i-as mai lua si eu o pereche, dar se supara nasica.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003