Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinusha spune:
Buna fetelor!!!
E clar, nu mai apuc sa va citesc ... nici macar nu am citit capitolul asta, pe cel vechi l-am "rasfoit" putin ...
Ma simt tare ciudat, am asa un gol in suflet ... imi lipsiti tare mult, iar eu nu mai stiu mai nimic de voi (vina mea) ... de parca nici nu mai fac parte din grupa noastra vesela ... tare nasol sentiment!!!
Incerc sa-mi aduc aminte...
Madutza, tot cu mucisori Uca? Lasa ca poate o face bine noul/sau noua dr. ... pana la urma se caleste ptr. mai tarziu ... ai sa vezi ca o sa fie o fetita strong! Frumusica e, la fel ca mamica ei ca e leita tu! Sa-ti traiasca!!!
Gabitza, am citit ca-i Dennisucu cu problemute ... imi pare nespus de rau! Multa sanatate si pupici multi! Nu ma bag cu sfaturi ca nu as sti ce sa te sfatuiesc ... dar sunt sigura ca se rezolva!!!
Mamaleone, am citit ceva de o operatie, am mai tot rasfoit sa vad ce si cum, dar nu am gasit ... sper ca-i bine Anghelusul acum si tu linistita!!! Pupici lui Anghel si Elenei, cea cumintica!!!
Irinel, cum te mai intelegi cu mama-soacra? Sper ca-i o atmosfera mai buna acum! Pupici lui Danutz! Nu-i mai spuneti acum Strumfuletz?
Mona, tot uit sa-ti spun: Saru'mana si pupici Liei din parte lui Cris ! I se potrivesc blugi de la voi si arata baiatul meu super in ei ... ca un smecher mic! Ptr. ca-i stau asa de bine m-am hotarat sa-i pastrez ptr. botez ... va trimitem poze. Body-urile le-am purtat toata vara si de abia asteptam sa creasca sa-i pun si blugi ... si ura!!! Am vazut si pozele Liei, o dulcica frumoasa foc! Iar tu arati super bine ... de ce spui ca esti grasa? Mie mi-ai placut tare mult si cred ca si Sean e mort dupa tine! Va pupam pe toti trei!
Crisuletzul meu a avut ieri al treilea vaccin ... si ce bine ca am terminat pana la un an ... de data asta i l-a facut in mana, a bagat aproape tot acul in manita lui de muream de mila lui ... a plans putin, dar s-a linistit repede. Dupa a fost putin marait, dar nu a facut febra sau altceva.
De alaltaieri si tuseste putin ... si tot asa cu putini mucisori ... de ieri nu mai e tuse seaca, ci se aude cum se rupe din gatutul lui ... ii mai curg mucisorii, dar nu a avut nasul infundat, asa ca-i stergem doar pe aceia care ies la "lumina zilei" si e bine asa. Aseara i-am dat cu BabyBalm pe piept si vad ca a dormit bine ... Madutzo, l-ai incercat? Vad ca nu-i marait sau prost-dispus ... ma bucur, ca eu am zacut mai mult decat el ... cred ca de la mine are raceala, ca am facut-o toti trei ... deh, mama cu sistem imunitar super bun! :( II trece lui ...
Martea trecuta a fost si tati cu noi la inot si i-a placut asa de mult ... era sa ne certam ca am vrut sa-i arat cum merge un exercitiu si i l-am luat pe fi-su din brate ... asa gura a facut, mama, mama!!! L-a bagat si cu capul la fund ... intai au cantat cu totii un cantecel, dupa care a trebuit sa-i sufle copilului in fata (isi tine respiratia asa) si l-a bagat la fund ... usor, usor trebuie sa-l scoti din apa ... a fost putin mirat, dar i-a placut ca nu a zis nici "pas" ... si culmea, a tinut ochii deschisi ... ce mai stiu si copiii astia!!! Am facut si poze si am pus cateva la albumul nostru de pe webshots, la "noi3" si la "Cris" - in caz ca vreti sa vedeti cum e!
De saptamana viitoare suntem si mai mult bagati in priza ... miercuri si joi o sa vina o matusa (din partea lui Boby) cu sotul la noi (sunt in trecere, se duc la un congres de medici), iar vineri vine nasa cu prietenul ... mama, mama ce o sa fie pe capul nostru. Duminica o sa fie botezul, dar facem masa la un restaurant bavarez, asa ca nu o sa am si astea pe cap ... Sper sa iasa bine, oricum sunt fericita ca mi-l baga in apa (am vorbit special cu popa). M-a intrebat si daca sunt obiceiuri speciale la noi in zona, dar eu habar nu am ... Madutza, se face la noi ceva special? Poate poti sa-mi spui si mie (PM, te rog, ca se pare ca nu am timp sa citesc ce se scrie aici - saru'mana de acum) ca eu sunt iar cu pluta ... nici macar mama nu stie. O sa treaca si asta si sper sa ne mai potolim si noi ...
Cam atat de la noi ... acum e mama cu Cris, eu sunt la servici la tati si deja imi e dor de banditul meu mic - ai dreptate Mona ca-i greu si nasol!
Va pupic dulce!!! Un week-end minunat!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Irinusha spune:
Mai mi-am mai adus aminte de ceva ca parca ati vorbit voi de asa ceva:
Ieri l-am intrebat pe dr. ptr. Cris cam cat pot sa-i dau sa pape, ca eu ii faceam portie ( o jumatate de borcanel) mi-a raspuns ca unui bb trebuie dat la cerere si cat vrea ... nu se fac acum, cat sunt bb-i, cure de slabire. Daca sunt grasuni nu-i nici o problema ... de la 3 ani in colo poti sa-ti faci griji. Binenteles ca al meu s-a invatat cu "portia" lui si nu mai vrea mai mult ... ei, oricum el e un slabanog.
Madutza, deci nu-ti face griji daca Uca (ii spuneti acum Ana?) papa acum biscuiti ... las-o sa-i pape, oricum nu mi se pare grasuna! Pupici dulcetei!
Ce biscuitei ii dai? Ca eu nu am gasit decat de la 6 luni, si au gluten. Am intrebat si de asta si mi-a spus ca-i problema doar daca cineva din familia are boala - uite ca nu mai stiu cum se spune, alergia aceea la gluten - ca oricum, de la 6 luni se dau fara probleme.
Ptr. nasuc infundat: poate sa fie si de la caldura uscata de la calorifer. Trebuie facut umiditate in camera (aparate speciale sau prosoape ude pe calorifer) ... cel mai bine e sa fie dus copilul afara, chiar si pe vreme proasta ... si o jumatate de ora ajuta enorm!
Ptr. cele care alapteaza si vor sa dea cereale: se dau cele fara lapte praf, ca altfel se poate face alergie la lactoza ... asta i-a spus unei prietene, care alapteaza. Daca copilul bea lapte praf nu-i nici o problema, chiar se pot schimba marcile ...
Acum nu stiu daca-i adevarat, v-am spus si eu ce spunea dr. asta ... mie imi place de el, e batranel, f. calm si nostim.
Multa sanatate!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
anacami spune:
Buna,
tocmai m-am intors de la coafor,m-am tuns .Ma simt asa "libera" si "usoara"(ce-i drept in ultimele 2 saptamani am mai slabit 4 kg-fara sa fac nimic mai deosebit fata de obicei,doar fara dulciuri si miscare).
De maine incep si eu diversificarea; pentru inceput o sa incep cu suc de morcovi (o lingurita suc+1 lingurita ceai pana la 6 suc+6 ceai, dupa care treptat o sa inlocuiesc ceaiul cu suc de mar).Dupa 12 zile mai vedem ce ne spune doctora.Ea mi-a zis ca ar fi preferat sa incep cu suc de piersici (!!!),dar eu vreau sa incep cu morcov.Sper sa ne mearga bine,sa nu avem probleme.Cred ca Sebastian este "pregatit",deja cand ne vede ca mancam plescaie si el.
Distractie placuta in week-end!
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
..cred ca maine o sa punem si noi poze noi...
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
danaA spune:
Buna fetele!!
Ioana, Iuliana, irinel, Christina, Irinusha(sper ca nu am uitat pe nimeni), multumesc frumos de urari!!!Sunteti tare dragute. Nu ma asteptam sa stiti. A fost o surpriza.
Nu prea pot sa stau acum sa Stefa e pe cale de a dormi.
Dar intru putin mai tarziu sa raspund la intrebarile voastre.
Dar ceva despre noi tot va spun.
Azi noapte Stefa s-a culcat la 1, dupa care s-a trezit la 2, 5, 8 si in final la 9. Tocmai ma laudasem in urma cu cateva zile ca baiatul meu s-a trezit osingura data sa manance. Eu nu stiu ce sa mai cred. Zau asa. Sunt super obosita acum. Adevarul e ca ma consolez cu ideea ca bine ca e sanatos ca celelalte toate trec.
Azi mai am de facut ceva cumparaturi ca deseara avem musafiri. sa vedem cum o sa fac fata.
Va pupacesc
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
Lili_B spune:
Am intrat doar sa urez "La Multi Ani!!!" pentru Isabella si Alexandra. Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase, sa le bucurati viata parintilor vostri.
Dana, "La Multi Ani!!! , multa sanatate si fericire alaturi de cei trei voinici ai tai. Distractie faina deseara cu musafirii!!!!
Mi-a facut-o Bianca azi-dimineata: s-a trezit la 6, moarta de foame, ceea ce nu s-a mai intimplat pina acum, si a mai dormit pina la 7.30 dupa care s-a trezit, iar a mincat!!! si nu a mai vrut sa doarma . Va dati seama ce chiauna de somn sunt, ca m-am culcat la 2 noaptea...De la 7.30 a mai mincat de 2 ori pina acum (acu' e 1), nu stiu ce-o fi cu ea, nu se mai satura cu tzitzi oare?
Binenteles ca acum doarme de rupe, recupereaza....numai ca eu nu pot dormi ziua .
Va pup, revin mai pe seara (daca nu o sa cad lata in pat).
O sa revin mai pe seara,
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=64005
Lili_B spune:
Se vede ca-s cam chiauna, ui ce prostii am scris la sfirsit...
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=64005
monet spune:
dragelor, iubitelor,
ma grabesc sa apuc sa tin si eu pasul cu voi ca daca va las sa mai scrieti zeci de romane, nu stiu ce ma fac....:)
irinusha, sa va traiasca cris cel voinic si destept, sa fie intr-un ceas bun botezul duminica! ma bucur ca i-s buni si jeansii. noa, sa-l dea gata pe popa cu cochetariile lui de cris-cel-nazdravan!
auzi, tu, eu sincer mai am vreo 8 kile bune in plus si-s toate adunate in zona de 'mijloc': burtic-bazin-coapse, ca mor, nu alta. de-aia nu mi-s bune hainele, ca-s prea grosoloaca acolo!!:) na, hai c-am slabit 1 kg de doua saptamini.
zic si eu ca irinush: nas fonfanit poa' sa fie de la lipsa umiditatii daca merge caldura deja in casa. luati un umidificator sau pur si simplu puneti un castron cu apa in camera, cel putin pentru noapte.
sa stii irinusha draga ca si lia s-a obisnuit cu 'portia' ei de juma' de borcanel si cred ca daca i-as da mai mult, desi lia nu ar protesta prea din greu:), ar da pe-afara. de cite ori 'simt' ca a mincat prea mult (numa' cu un pic prea mult), da afara usurel, cind o ridic la rigiiala.
felicitari pentru un cris vaccinat de trei ori!!! mai, sa nu fie racit!...:) ioi, cind imi spui ce fain ii la inot, ma apuca si pe mine o poftaaaaaa! oricum, bravo scumpicului inotator, ca nu-ti vine sa crezi cum crsc si se descurca pruncii astia, nu?
...nu pot fi ca anacami, 4 kile date jos, bravo! si sa porti sanatoasa noua frizura!
gabitz, te rog sa nu te mai agiti, ca simte si copilul si tot nu-i bine. stai calma si umple-l si pe dennis de optimism. sper sa nu fie racit, sa-i treaca repede!
alina33, ce crema e aia? te ungi pe piele? in locurile cu probleme?:) sau cum, explica-mi, te rog.
ua, eryka, ce idee buna cu scutecul pe dos! ce fain ca ti-a trecut prin cap! pupici si lasa ca creste ayu mare si se joaca si ea in grupa de copii mari!:)
iuliana, ti-am vazut noua aditie de poze: in portocaliu, rares e mortal!! :):):):)
irinel, da, sper si eu din inima sa ne vedem! cind o fi! in legatura cu soacra ta, fii draguta si spune-i ca de cind a avut ea in grija bebelasi (pe sotul tau), au trecut ani lungi si vremurile si conceptiile s-au mai schimbat, ca sa tina pasul cu progresul (aminteste-i de internet, computere, avioane, operatii pe cord deschis, operatii in-uterus! etc:)). si impune-ti dorinta, nu lasa dupa ea. eu zic ca daca sint 15C, atita timp cit tu simti ca nu ti-e frig si esti imbracata cu un numar de 'straturi', fa asta si pentru bebic, plus aseaza o paturica pe el, daca sta in carutz. eu asa fac. sper sa fie bine:).
lili, bine ca reusesti sa petreci zile frumoase intr-o toamna cu vreme buna. sper sa-i treaca toti microbeii din ochisorul biancai! o pupam!
clara-maria, nu stiu ce firme de cereale aveti in romania, aici se gasesc de toate, eu i-am luat ale lui gerber - single grain (orez) si mai nou, orez cu mere (ii place foarte mult - desigur, totul e o pudra pe care o amestec cu lapte, nu se vad merele:)).
piatra lunii are dreptate in legatura cu lapte din bibe si cereale din lingurita. ii invatam maniere pe proaspetii nostri membri de familie!:)
ingrid pare sa fie o activa in toata regula. si isi impune toate cerintele - are o mamica buna care se conformeaza:). pai, ar trebui sa reusesti sa-i schimbi programul de micat noaptea cu cel ziua. incearca sa o hranesti mai des decit cere ziua - de exemplu la 3 ore in loc de 4 si seara neaparat hraneste-o chiar inainte de-a se culca. important este sa intre intr-un ritm, cel putin eu asta am vazut cu lia. vad ca mai nou, fata mi se scoala la 6am (in loc de 5) fara nici o problema (si seara tot la 8-9 are ultima masa, uneori chiar la 7).
ankgratiela, bun venit si sanatate bebicului! lapte cu biberonul si supa/cereale/piureuri cu lingurita, neaparat. daca nu e pregatit sa primeasca lingurita, nu-l forta, dar nu-i da altceva decit lapte cu biberonul. sfatul meu, atit:).
maria, o excursie plina de clipe placute la munte si sa te refaci! sa-ti incarci bateriile ca alex - sa-i traiasca dintisorul care iese!! - are nevoie de mamica lui sanatoasa si voioasa!
vanessa, pupici la baieti!
danaA, LA MULTI ANI cu sanatate cita incape si numai bucurii!!!!
ioana, eu o iau pe lia din patut, normal, o pun la mine pe coapsa cu capsorul si ea e oleaca adormita dimineata devreme (sigur ca e semi-treaza, doar ea 'chiuie' ca-i e foame:)), deci sta semiridicata asa si bea lapticul urgent cu sunete de placere. are ochii inchisi majoritatea diminetilor, dar cind termina o ridic in fundic usurel, asa, sa nu mi se trezeasca de tot (uneori face ochii mari, alteori adoarme pe mina mea:)) si rigiie lejer in citeva secunde sau maxim in 2-3 minute. apoi o pun la loc in patut - de obicei, deschide ochii, daca o vad ca-i disperata, ii dau tzuslica (suzeta) si chiar daca nu inchide ochii imediat, sta acolo si in mai putin de 1 minut, adoarme iar. sint tare norocoasa cu asta! cum v-am zis, exista un balans in toate: eu nu i-am putut da lapte destul, dar e tare buna fata noaptea.... fiecare cu plusuri si cu minusuri, asta-i viata:).
madutza, ce mai face ana-maria cea frumusica? multa sanatate si bucurii in fiecare zi!
acuma ca am trecut oficial toate 'testele' de doctorat, o sa pot sa ma pun la punct cu ce am de facut pe-aici, in sensul treburilor prin laboratoare si articole de scris si sper sa fiu mai sigura pe mine cu ce fac. alt servici inca nu mi-am gasit si cine stie cind oi gasi.... sanatosi sa fim:).
...e trecut de 1 la prinz, azi plec mai repede acasa ca avem de mers la un "rehearsal dinner" cu oamenii care se casatoresc miine (sean e best man, v-am spus. v-am spus?:)). miine o lasam pe lia la toni/nicu (ai mei) pina duminica dupa-masa. sper sa fie ok. am mai facut asta o data, acu' vreo 2 luni, dar acuma-i fata mai mare si mai receptiva la tot ce misca-n jurul ei, normal!
un weekend bun de tot, ne mai auzim noi!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
madutza spune:
Buna seara fete dragi!!!!
Azi nu am reusit deloc sa scriu. Ba am avut musafiri, ba treaba, ba am fost pe afara...De Ana (intr-adevar Irinusha, ne-am hotarat sa ii spunem pe numele ei, pe care l-am ales din prima, si cateodata doar sa ii spunem Marica, doar ca alint) ce sa va spun? Are nasucul infundat si mucisori in continuare. Dar parca da semne sa ii treaca. Noi ii scoatem cu un dispozitiv special care se conecteaza la aspirator. Nu vreti sa stiti ce secretii purulente ies. Nu credeam ca un BB-lus poate avea asa ceva...Cand se infunda nu poate sa doarma si sa manance. Cu raceala asta a ei bineinteles ca s-a dus toata educatia administrata saptamana trecuta. De 2 nopti doarme cu noi in pat si nu vrea sa adoarma decat la tzitzi. De leganat nu mai vreau sa o legan, mai bine la tzitzi. Dar imi este asa de drag cand doarme langa noi, chiar daca ne trezim amandoi intepeniti. Ea ocupa jumate de pat, noi cealalta jumatate. Bineinteles ca domnisoara doarme cu mainile intinse si eventual pe diagonala....Cam astea sunt noutatile.
Offf, iar s-a trezit...si aveam atatea sa va raspund....nu stiu cand o sa reusesc...
MariaG spune:
Gabitzu cum mai e Denisucu?
fetele am gasit iaurt probiotic (de ala de care ne tot povestea Irinusha) e produs de ProdLacta si scrie pe el "produs probiotic din gama bio" si chiar e bun ca eu eram cam constipatica si functioneaza.
saru'mana de urari
va pup si ma duc sa somnesc ca asa ma doare capul ca nu prea am dormit azi-noapte....
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i