Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilorAsta in primul rand!
Am apucat sa citesc in fuga ce-ati scris,n-am sa apuc sa raspund prea mult dar neaparat vreau sa-mi dau cu parerea in ceea ce o priveste pe Madutza si Zaraza.Madutza,in legatura cu aspiratul sa stii ca si pe nepotelul meu l-a aspirat doctora o data dar atat.Eu am intrebat-o pe doctora mea,ca daca iti amintesti si eu am avut super probleme cu mucutzii.A spus ca stie ca se practica dar nu-mi recomanda aspiratul de genul acesta si e chiar impotriva pentru ca(nu vreau sa te sperii) poate lasa leziuni pulmonare grave.A avut chiar un caz.Stiu tot de la ea ca se practica in maternitati dupa nastere,dar se face cu un dispozitiv special pe cand putereea aspiratorului e alta.
In legatura cu Humex cu apa de mare de care amintea Zaraza la fel am intrebat-o ca auzisem si eu de la o mamica si eram disperata cu secretiile Patriciei a zis ca e interzis la copii atat de mici,cei pana la un an toate chestiile tip spray.
Acum noi am mai scapat de mucuti cu Ambroxol si ceva foarte bun,Fluymucil.(cu asta ii scuipa cand eructeaza)
Monet,chiar esti norocoasa.Nici eu nu ma plang ca Patri doarme toata noaptea pana la 6 dar eu nu pot face manevra ta pentru ca daca o pun neadormita direct pe burtica incepe sa dea din manute,picioare,se ridica pe genunchi si in cel mai bun caz se trezeste,in cel mai rau varsa.Pupici Liei!
Anacami,cum ai reusit cu kg.?Mi-a scapat mie ceva?Ai spus deja?
In legatura cu scutecele,N-am luat Huggies ci Happy de la Bella.Sper ca am inteles bine de la voi,despre astea vorbeati?Sper ca n-am luat teapa si-mi face Patricuta vreun eritem fesier.
Va pupic acum,Ioana mamica mandra de bebitza ei Patricia Maria(15 iunie)
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Mai fetelor, cum spunea si Irinusha, eu nu pot sa tin pasul cu voi, da mai intru si eu din cand in cand.
Tocmai cand vroiam sa ma plang ca puiutul m eu cel cuminte nu stiu ce are ca de 2 zile e mofturos, nu papa cum trebuie, se trezeste noaptea si plange intru pe forum si vad ca nu e singurul care face figuri. Oricum are 2 zile de cand imi papa nervii si rabdarea: nu ii mai place supa de legume vrea doar lapte (si ala in cantiatati mici) si suc de portocale, nu mai vrea sa stea in carut cand iesim pe afaraci doar in brate iar mai nou vrea sa se ridice in picioare (cand e culcat pe spate se sprijina pe picioare si se arcuieste iar cand il apuc de maini sa se ridice in fundulet el se ridica direct in picioare). Astazi m-au apucat toti dracii ca nu avrut sa manance, nu a vrut sa doarma, vroia doar in picioare. Noroc ca a fost tati acasa si a mai stat cu el ca ma apucase plansul. Acum doarme in sfarsit dupa ce a halit 210 ml de lapte cu cereeale (cred si eu, ca doar azi a mancat foarte puitn) da ma astept sa se trezeasca pe la 4 si sa vrea joaca. M-am uitat in gurita lui si nu pare sa-i iasa nici un dintisor ca sa spun ca de la asta e sa. Eu sper sa-i treaca si sa se faca iar copil cuminte si mancacios. Hai ca m-am plans si eu!
"La multi ani" pentru Cristina si Piatra Lunii, ca a fost ziua lor, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de copiii vostri!

oanna si bb codrin (24.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Madutza, nu ne-am calificat in concurs, dar va multumim tuturor pentru voturi.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Mai, mai cat sunt de zapacita! E vorba de Dana nu de Cristina!!! Scuze! Cred ca ar trebui sa merg la somn ca am avut o zi cam naspa si incep sa bat campii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi si de maine!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am pus pozici noi.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Si eu, in sfarsit!
Am pus poze noi in albumul 1-2 luni si 4-5 luni.
Fetelor am slabit 4 kg , dar mai am si eu destul de multe (dupa cum se vede si dintr-o poza din albumul 4-5 luni).
Intr-adevar, am facut mai multa miscare:in afara de plimbari am mai facut si putina gimnastica in casa (nu foarte intensa pentru ca am auzit ca nu face bine prea multa daca alaptezi).
Ar fi bine daca as mai slabi ceva pana la sfarsitul lunii (merg si eu la o nunta si ma intalnesc cu fosti colegi de facultate), dar nu mai cred ca o sa se intample minunea, mai ales ca in ultimele zile am avut 3 sarbatoriti in familie si am mancat de fiecare data tort si alte chestii "ingrashacioase".

Mergi la inceput

Paloma ai o fetitza superba cu niste ochi extraordinari (tu sau tati aveti ochi albastri sau verzi?).Deja stie sa pozeze ca un fotomodel, stie sa rida la camera (baietelului meu-desi este un zambaret "fara pereche"- nu reusesc sa-i fac o poza in care sa rida).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

buna fetelor,

in sfarsit intru si eu aici dupa cateva zile de cosmar... Miercuri noapte Victor nu prea a dormit... s-a trezit pe la 2 a.m. si-a stat cu ochii pe pereti pana la 4, timp in care m-a chinuit cat a putut. Joi a fost plangacios dar si obosit si totul a decurs normal. Vineri insa m-am trezit ca i-a iesit o iritatie pe pulpe, destul de nasaola si nu m-am prea agitat c-am crezut ca e de la caldura. Sambata dimineata insa iritatia era extinsa si pe gambe si un pic pe funduletz. Am dat telefon la hotline sa vorbesc cu o asistenta ca nu stiam daca e alergie la mancare, crema de corp sau de la caldura si m-a linistit ca nu e nimic si ca o sa treaca. Plecam in oras si copilul agitat incepe sa planga in masina si observ ca pe limbuta are caniste cosuri, niste pete albe. Bineintels ca mi-au venit o gramada de idei in cap (scarlatina si altele de acelasi gen) si dupa ce incercam in 4-5 locatii sa gasim un Walk in clinic si nu gasim imi vine ideea sa mergem sa vorbim cu un/o farmacist/a. Si-mi spune ca are ceva foarte comun numit thrush (candidoza). Venim acasa sa citim pe internet despre ce e vorba, sunam hotline-ul din nou ca sa ne lamurim daca e nevoie sa mergem la urgenta si suntem din nou linistiti ca nu e cazul si sa mergem azi la o alta walk in clinic. Oricum ne-am mai calmat stiind cu ce avem de-a face si azi ne-am trezit cu noaptea in cap sa mergem la clinica care avea program doar de 4 ore. Ajungem acolo, 10 minute dupa ce s-a deschis si erau deja vreo 30 de persoane in sala de asteptare. Ne-am enervat din nou ca este atat de aglomerat si la gandul ca Victor ar putea lua vreun virus... asa c-am plecat. Am zis sa mergem in Ottawa sa vedem daca ne primesc aia cu card de sanatate de Quebec si-am fost norocosi - eram singurii la clinica si ne-au acceptat cardul meu si ne-am ales cu reteta mult dorita. Fiind asa de liber mi-am luat inima in dinti si i-am aratat doctoritei sic e are Victor dupa ureche. Se pare ca e o dermatita atopica -eczema si trebuita cremuita de cate ori reapare. Stiind ca thrush (candidoza) e o boala a mamei si copilului am intebat dr. daca o anumita pata care mi-a aparut pe mana e legata de asta si am fost foarte neplacut surprisna sa aflu ca am o ciuperca (tinea versicolor). Asta pentru cele din voi care se plangeau de imunitate scazuta... se pare ca aceasta ciuperca o are toata lumea dar nu se manifesta decat in anumite conditii. Asa ca sunt intr-o stare cam proasta de spirit si astept cu nerbdare ziua cand mai ales Victor nu va mai avea probleme de sanatate. Ma tot intrebam eu ce are copilul de plange asa din senin. Am crezut ca ii apar dintii, ca i-e cald etc.

Altfel, azi a incercat pentru prima oara sa-si bage piciorusul in gura si n-a reusit ca abia mancase si nu l-au tinut curelele. De ieri a inceput sa spuna ma-ma si me-me si o spune foarte-foarte des. Chiar eram intr-un magazin si l-a auzit si alta lume spunand mama, ca eu am crezut ca mi se pare. E foarte interesat de telecomanda de la televizor si a inceput sa faca balonase de saliva.

Trebuie sa recunosc ca n-am apucat inca sa citesc mai nimic din ce-ati postat si-mi cer scuze ca nu sunt la curent cu ce va preocupa.

Doresc insa sa urez tuturor sarbatoritilor din ultimele zile La multi ani! si sper sa pot sa recuperez ce-ati scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Dragele mele,
Azi nu am apucat deloc pe la calculator...Asa ca, chiar daca suntem mai intirziate, vrem si noi sa uram "LA MULTI ANI", multa sanatate, sa creasca mari, cumintzi, frumoase, destepte si toate alea, pentru
Ingridutza, Lara Celine, Sara si binenteles pentru scumpa si iubita mea Mamarutza.

De asemenea, va multumim cu drag pentru urarile voastre si la fel le dorim si bbilor vostri.

Din pacate nu pot sa stau acum, ca mai am niste treaba de facut, dar poate revin mai tirziu.
Doar vreau sa iti spun tie Christina sa nu te stresezi cu trashul din guritza, e ceva comun la bbii alaptati la sin, trebuie doar tratata ca altfel devine dureros la supt si s-ar putea sa refuze sa manince.
Nu stiu daca ti-a spus dr., este foarte important sa te tratezi si tu, ca altfel o pasati de la unul la altul. Si Bianca a avut cind a fost mica, mi-a dat un siropel pentru ea si o crema pt. mine, sa dau pe sini.

Acum am fugit, va pupic dulce si ne vedem mai tirziu, daca nu sigur miine. Apropo de miine, eu si Irinel ne intilnim sa le facem cunostiinta la bbi.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput