Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am slabit 4 kg in 2 sapt. dar mai am multe si asezate in zone "la vedere"-picioare si fund.
Am facut si noi poze ieri,o sa mai fac asi astazi si poate diseara le public.Din pacate nu reusesc sa il prind pe bebe razand pentru ca devine foarte atent la aparat (chiar daca incerca altcineva sa-i distraga atentia).

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Dragele dragi,
am hranit copilul si m-am asezat sa mai caut niste carti ca a dat o febra in mine si imi tot vine sa citesc de nu-mi mai ajunge ce am in casa. Ma gndesc cum mi-ar dori sa fie Sofiutza mai incolo si imi dau seama ca ce vreau eu e cam greu de obtinut. Tare mult imi doresc sa nu fie razgaiata... Asa ca m-am apucat de citit psihologia copilului si recunosc ca sunt nishte chestii foarte faine si bune de stiut. De exemplu, stiati de existenta crizei de 8 luni? E momentul in care copilul realizeaza ca el si mama lui nu sunt una si aceeasi persoana. Mie mi se pare foarte interesant.
Asa ca incerc sa inteleg ce se va intampla cu copilul meu dpdv al dezvoltarii personalitatii crezand ca la momentul cu pricina voi fi mai pregatita. E, va spun atunci daca a fost asa sau nu

Ca sa nu stau linistita mai am preocupari legate de diversificarea pe care am stabilit ca o incep la 4 luni, adica peste vreo 10 zile si va trebui sa ii diversific complet masa de 10/11 pana la 1 noiembrie cand ma intorc la servici Ce mai provocare, nu?
Citesc la voi ca ati inceput cu cate un aliment si a trebuit sa va opriti si sa faceti o pauza sau sa incercati cu altceva, sau sa schimbati ora sau, sau, sau.... , mai bine nu ma mai gandesc de-acuma ca nu ma mai apuc de nici o diversificare si o las pe lapte de mama pana iese la pensie! HA! Cum ar fi?!

Mamaleone iti multumesc ca ne lauzi, si mie imi place tare mutl cum iti alinti `balenutza`, cred ca pestii respectivi sunt foarte simpatici si cred ca i se potriveste copilului tau. Si eu ii mai zic in toate felurile si se mai supara soacra-mea pe mine ca ce e in capul meu de-i zic copilului pisica si furnica si gandacel si brotacel ca e asa un copil dragutz si, zice ea, n-am voie sa vorbesc asa... Ei bine, problema ei.

Lili ma aliez la propunerea ta, am si eu 5 kile pentru anacami, sunt dispusa sa renunt doar la 4 dintre ele in favoarea ei ca sa nu ii ocup mai mult de o saptamana cu asta. Hi, hi! Anacami sa nu te superi pe noi, invidia este un sentiment omenesc si-acuma daca ai trezit-o in sufletele noastre asta e. Te felicit pentru reusita, am avut si eu o perioada in care dadeam 2 kile la 2 zile, dar din nefericire mi-a trecut foarte repede, asa ca mai am de unde sa dau.

Auzi, ca mi-am adus aminte. Cand aveti frate timp de coafor si treburi de-astea ca eu nu m-am mai tuns de-asta vara. Ma mai vad in cate o poza si ma sperii, zic ca imi fac timp si ... aiurea. Am ajuns la epilat inainte de controlul ginecologic de 6 saptamani ca mi s-a parut ca doctorul ala n-are nici o vina, dar a fost o mare inginerie sa organizez bunicile sa stea cu copilu`. Bravo voua, mai!

Irinusha si eu am muncit un pic pana am gasit pozele cu piscina, am reusit dand click pe cuvintzelul web din dreptul lui Cris de pe prima pagina (este link-ul catre webshots).

Mare inventzie site-ul webshots, multumesc Madutza ca m-ai luminat ca de 3 luni incercam zadarnic sa pun poze pe net . Sunt in stare sa-mi fac drum in Ploiesti ca sa iau cercei, asa ca daca ma decid te anunt. Multumesc din nou!

Avand in vedere ca nu a nins (inca ) voi pleca afara cu copilul si sotul din dotare ca deja am exagerat cat am stat la calculator.

Voi scrie si eu povestea nashterii Sofiei, poate imi spuneti voi cum si unde se face asta, o sa va placa, e o poveste altfel. A fost o experienta pe care as repeta-o oricand.

Hai ca va pup ca pana plec eu vine Mos Craciun

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/andrelutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetele!...revin

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Zaraza, sa ne zici si noua in ce carti ai citit, unde le gasim s.a.m.d. Chiar ma intereseaza! Ai citit psihologia copilului de aici, de pe forum? Eu te astept in Ploiesti! Poate ne vedem intr-un week-end.

Ana e din ce in ce mai bine, spre bucuria mea.

Ups, s-a trezit!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LA MULTI ANI LARA CELINE !!!

La multi ani Ingrid!
La multi ani Sara!
La multi ani Bianca

Numai bucurii si fericire pentru fetele noastre, manechinele grupei !

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Ingrid Maria, Lara Celine, Bianca, Sara si Inisa!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna dimi

duminica dimineata si plictiseala mare, e o vreme urata afara si ploua.....

LiliB, imi pare rau ca ti se scoala fatuca....eu nu mai zic nimik ca de cateva nopti nu dorm deloc din pricina nasucului lui fi-miu...daca ai vedea ce lupte dam sa ii punem picaturi in nas..nu vrea si pace..

Monet, iti urmez sfatul, sunt calma....mersi de incurajari..pupici tie si Liei!Distractie placuta la wedding!

Madutza, imi inchipui deja scena...ana pe juma de pat si voi pe cealalta....dragutza de ea.Adevarul ca, dupa cum spuneam mai sus ma chinui rau si eu si costin(tati) sa ii scoatem mucisorii si realmente ne luptam cu copilul si tot degeaba..asha ca nimeni nu doarme la noi de ceva nopti...

Maria, deocamdata nici o imbunatatire, cred ca are 100.000 de bubulizte..sper doar sa nu il manace ca de aratat arata ingrozitor...maine dimi ajung la doftora si sa vezi ce ti-o iau la tre pazeshte...

Andreea, ti-am vazut copila, frumoasa rau, si are par mult, cum a avut si al meu!

Multam fain de urari la toate, facu si Dennisucu 4 lunishoare...deci e verde pe bune la diversificare!

OOOo, piatra Lunii ce inceput de week-end super, cu mic dejun la pat......bravo, bravo!

Iuliana, chiar ca eshti harnicutza....atatea trebi plus bebe mic!

si sa nu uit La multi ani pentru bebelushele Ingrid, Sara, Lara, Bianca si Inisa!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor,

lamultiani tuturor scumpilor care azi implinesc cifre rotunde (inca in luni, dar ei nu stiu! lara, ingrid, bianca, sara, inisa!!!

ma simt tare singurica fara bebica mea... e la bunici de ieri si diseara mergem sa o luam. la nunta de ieri a fost fenomenal, am dansat de era sa-mi rup papucii - noroc ca i-am avut pe preferatii mei cu talpa din piele. nuntasii au fost copii la 35-40 de ani asa ca am avut parte de o muzica tocmai pe masura finutelor mele urechi:), adica sunetele care-mi aminteau de anii studentiei, liceului.... o nostalgie, ce mai! da' stiu c-am dansat de m-am rupt. si am venit acasa fericiti ca doi adolescenti, ne-am inmuiat in jaccuzi -- cu vremea tomnatica si vintul deja rece de afara, temperatura aburinda din hot tub ne-a priit de numa-numa' . am depanat atitea amintiri, fiecare cu-ale lui, dar povestite la un pahar de vin rosu.... o seara/noapte de care ne vom aminti precis...

zaraza, mi-ai stirnit si mie curiozitatea si interesul in legatura cu cartile pe care le citesti. nu stiam de magicul '8 luni', dar niciodata nu e prea tirziu sa inveti cite ceva. lasa c-o sa vezi tu, ca te descurci cu 'diversificarea' -- la inceput, ca orice inceput, e un picut mai 'nu-stiu-cum', dar devine o a doua natura!:):)
asteptam si amanuntele cu povestea 'altfel' a sofiutzei!

madutza, ce ma bucur, ma bucur, ma bucur ca ana-maria e bine! s-o tina tot asa. ai si tu grija si sa fiti amindoua fericite!!

anacami, da, stiu cum e cind bebica cind 'ingheata' dragut in fata camerei de luat vederi. mult noroc la incercari, totusi!:)

dana, spor la musafiri. cind e thanksgivingu' la voi, canadienii? in octombrie, hmm...

lili, uau ce mesaj lung si frumos ai scris! si ai raspuns chiar la toata lumea!!:) ce harnici ati fost, sa faceti curat prin toata casa.... fain!

mamaleone, lasa ca slabim noi 'la loc'!:) sanatoase sa fim.

vanessa, ce m-am distrat cind am citit cum catalin 'ride de lesina' numa' cind te uiti la el! mi-l si inchipuiam cu gurita toata pina la urechi, numai veselie!

piatra lunii, ai vazut ce bine e sa ai ziua ta si un sot asa atent? numai fericire si multa sanatate linga pruncuta voastra draga.

eryka, ce bine ca ayumitei i-au placut cerealele din lingurita. s-o tina tot asa si s-o faca pe mamica ei bucuroasa:)

alina33, multam mult de toate amanuntele cu crema aia. o sa vad ce gasesc si eu pe-aici, ca neaparat tre' sa ma 'ajustez' sa fiu mai apetisanta .

ce faine sub-nume v-ati puuuuuus:)
hai, ca ne mai vedem.... pina atunci, pupici tuturor printeselor si printisorilor!!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

gabitzu, la multi ani lu' dennis-ucu' pentru ieri! cum l-am scapat io din vedere, tsktsktsk! si sa-i treaca toata suta de mii de bubisoare!!!!!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

LA MULTI ANI FRUMOASELOR SARBATORITE: LARA, INGRID, SARA, BIANCA!!!!

[green]Mona, ma bucur pt. seara minunata!!!

Gabitza, sa ve spui ce a zis d-na dr. si sa ii transmiti si de la mine :

Paloma, voi v-ati calificat? am cautat sa va votez, dar nu am gasit.[/green
]

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput