Bebelusi de mai-iunie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Irinel spune:
Fetelor abia am apucat sa citesc si eu ultima pagina. Se pare ca suntem tot mai multe care n-apucam sa tinem pasul cu cititul, dar e bine ca sunteti si cateva care sunteti mai vrednicute. Tati vine pe la 10 seara de vreo 2 saptamani si se pare ca asa o sa o cam tina pana la Sarbatorile de iarna, asa ca am profitat de zilele astea si am fost pe la magazine si la plimbarica. Dupa cum v-a spus Lili, ne vedem maine. Suntem amandoua curioase cum o sa reactioneze bebeii cand se vad :-)
Si al meu a cam avut doua zile mai proaste pe care eu le-am pus pe seama vaccinurilor de ieri da nu sunt sigura ca e asa.
Cristina imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea. De ce aveti voi card de Quebec? Ati locuit intai acolo? Scuze daca ai mai spus. Si felicitari pentru primele "ma-ma", cred ca te-ai simtit extraordinar. Al meu a zis azi de vreo doua ori "da", insa parca nu sunt sigura inca, sa vad daca mai zice sau a fost o intamplare.
Bianca, Ingrid, Lara Celine, Sara, la multi ani fericiti alaturi de parintii vostri.
Lili scuze ca am uitat sa o felicit pe cea mica la telefon. Am uitat ca e nascuta pe 10...
Madutza, am uitat sa iti spun ca la faza cu intorsul pe burta noi am trisat o leaca, l-am pus pe o parte... asa ca de fapt nu i-am luat-o inainte Anei.
Anacami, ce-as mai vrea si eu sa dau jos da ma indop cat pot de cand am ramas cu laptic putin, acum mananc chiar mai mult decat vreau. Sper sa am suficienta vointa dupa ce nu mai alaptez.
Monet sper ca v-ati distrat bine la nunta! Cum e sa stai separat de sotior la masa? :-)
Fetele, scuze da chiar n-am apucat sa citesc decat ultimele mesaje.
Pupici dulci, sper sa reusesc sa intru mai des pe la voi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Lili_B spune:
Am omis sa ii urez "La Multi Ani" si lui Inisa. Vai, vai, nu mi-ar fi rusine !!!
Si ca tot sunt cu felicitari, "La Multi Ani" pentru Andrei a lui Getutza.
Na, ca v-am luat-o inaintea la toate !
Pupici
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
piatra lunii spune:
Neatza!
multumim mult pt urari- pt mine si pt Ingrid.si la multi ani sanatosi si fericiti Lara, Sara, Bianca, Inisa, Andrei...
PALOMA, am vazut si io pozele, ce frumusete de fetita aveti, sa va bucurati de ea toata viata!
CHRISTINA, imi pare rau de problemele cu Victoras, da' lasa ca trece el si peste asta. Pacat ca ati avut de trecut atatea pana sa va lamuriti macar care- i problema. Pupici flacaului sa se faca bine!
MONET, ce fain, sa stati in jacuzzi, nu mai zic ce te invidiez c-ai dansat atata :)), ce mi-e dor si mie! Sean macar e dansator? Asta-i bine, al meu sot nu pre le are cu dansul, nu ca nu stie,da' nu-i place (zice el, of,vikingii astia, sau barbatii astia, unii din ei)- da' tot as fi dansat si singura :))
OANNA, nu dispera (zic io, care am disperat vreo luna, ca nu mai dormea Ingrid noptile), ca trece si asta, acu fata mea doarme ceva mai bine, tot se mai trezeste noaptea, pe la 2-3 si apoi pe la 6, da' e un pas inainte. Adica acum sunt si io odihnita, si ma culc si io la 10 seara.
iar cu papica, eu chiar nu ma agit cu Ingrid, adica nu-mi fac griji ca mananca prea mult sau prea putin, mananca cat ii trebuie,zic io. I-am dat putine cereale cu lapte si io, da' nu prea a mancat,o sa mai incerc, oricum, daca ea vrea numai lapte inca,iar nu ma stresez, ca abia a facut 5 luni, si inca mai are timp de diversificare.
a, tot voiam sa spun, ca si fata mea e nelinistita cand ii schimb pampersul sau mai incepe sa planga dupa baie,la un moment dat, si io ii tot fosnesc punga de pampers, ca o am acolo pe comoda, langa ea, si asa reusesc sa-i mai distrag atentia,incercati sa vedeti daca merge asa.
va pupic.
mephala30 spune:
Madutza, am primit mail-ul si sigur ca imi face placere sa ma alatur voua. Eu am un baietel, Iustin, nascut pe 5 iunie 2004. S-a nascut cu 3,3 kg si 51 cm, prin cezariana, scor Apgar 9.Este alaptat exclusiv, a crescut bine, in medie cam 1,5 kg.pe luna, acum, la 4 luni are 9,5 kg si 73 cm. E un scump, un ingeras(cam plangacios).
O sa va citesc ca sa va cunosc mai bine, pt ca n-am intrat niciodata la "clubul scutecelor".
Carmen si bebe Iustin
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos
vanessa ionescu spune:
neata fetelor!
intru si eu un pic pe aici doar sa zic La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de azi. Eu totdeauna raman in urma cu asta.
nu stiu cand mai intru pe aici pentru ca azi vine un prieten sa-mi repare calculatorul. L-am bulit de deabia mai merge iar eu asa cum am mai spus sunt tembela la capitolul asta.
Mamaleone, multumesc pentru raspunsul cu doctorul. Caut in sectorul 1 pentru ca, voi inca nu stiti dar de pe la trei ani cand va fi de dat copilul la doctor o sa inceapa o nebunie de acte de scos de la dispensar (avizul epidemiologic de cate ori incepe sau lipseste mai mult de trei zile de la gradii). Sunt patita cu Andu de faceam zeci de km ca sa luam avizul. Dr. nostru e la o policlinica vis-a-vis de Budimex, in Berceni. Dar o sa mai fac o incercare cu el si o sa-i propun sa fac vaccinul acela pe care-l cauta Paloma si sa vina acasa. Daca ma refuza taman am motiv sa ma cert cu el. Mi-e greu sa renut mai pentru ca, cu toate neajunsurile sale e un dr. foarte priceput. Dar ce folos daca nu-l gasesti cand ai nevoie. Si ar mai fi o problema este oarecum prieten cu ai mei asa ca mi-e ca-l jignesc. Mama a spus ca nu are nici o treaba si ca e problema lui daca se supara, dar mi-e asa o jena...
pana acum Paloma m-a pus pe ganduri. Mai vorbim zilele astea.
Iuliana ce faci azi pe vremea asta? Te cred in stare sa faci un drum macar in fata blocului. Daca ma lasa astia de prin casa sa respir te sun mai dupa paranz.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
iuliana c spune:
Buna fetele !Nu am mai apucat sa intru ieri...am trecut pe la punctele mele si ce mi-am zis hai sa fiu mai cu mot si in loc de porecla sa imi pun o fetisoara zambitoare sub numele cu care sunt logata.Intre timp vorbesc si cu Nally pe yahoo si ma ,ea imi zice ca nu se poate...si asa a fost.Asa ca mai astept sa fac puncte ca sa pot sa imi scot parantezele alea.Nally pt. punctisare!
Si pt ca tot afara de azi-noapte si Rares sta si gangureste in patut cred ca o sa apuca sa scriu mai mult.
Madutza,nu stiu daca ti-am spus ce minunatie de fetita ai (am vazut pozele)
Eryka ce de fenomene pe la voi,bine ca nu te pierzi cu firea
Vanessa sigur ca vorbim si daca se opreste pardalnica asta de ne si vedem.
Mamaleone prin casa ma invart tot timpul numai chef sa ai ca se gaseste intodeauna ceva de facut,insa ma mai apuca asa o zi cand zici ca sunt teleghidata .Hai ca ne vedem noi asa in grup marit si Catalin al Vanessei si Rares al meu o sa se dea binisor pe langa tine ca poate-poate se lipeste vreunul de Elena.
Lili a fost cumintica Biancutza?
Dana daca nu se opreste ploaia cred ca o sa iti i-au exemplu si sa imi scot puiul cu umrela afara la plimbare.
Anacami ai reusit sa il prinzi razand Sebastian?sau ii spuneti Alexandru?
Zaraza,hai ca ai fost tare haioasa cu ,m-a bine dispus mesajul tau.Cat despre psihologia copilului,daca te referi la carti,eu am lasat-o mai moale ca prea ma uit ciudat la copil ca nu face chiar ca la carte si ma de tot,dar asta nu inseamna ca nu o sa citesc ce ne mai scri tu
Mai fetelor dar care mai decare sa ma laude ca sunt harnicuta ,ca imi vine si mie sa cred ca asa este
Mona ma bucur ca v-ati simtit bine.
Fetelor trimit mesajul pana nu mai scrieti voi inca cateva pagini
Iuliana & Rares (12iunie)
Eryka spune:
Buna fetelor ,cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI ptr.Ingrid,Lara ,Bianca ,Sara si fotbalistul Lauretei ,care observ ca nu are numele trecut si eu nu stiu cum il cheama Sa creste-ti mari, voinici si sanatosi
LA MULTI ANI si pentru AndreiAm intrat sa urez si eu urari de bine sarbatoritilor ,am citit tot ce a-ti scris ,insa sunt rupta de somn si zau ca nu mai stau sa raspund acum Ieri ne-am petrecuit si noi ,am fost in vizita si ne-am simtit atat de bine incat am ramas si peste noapte .Acum ma duc sa trag un pui de somn ca nu mai pot.Pupicei multi si sper sa nu va suparati ca nu raspund.
Mephala30 Bine ai venit in grupul nostru ,si sa-ti traiasca bebelinul .
Pupicei fetelor .
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
madutza spune:
Buna fetili,
Carmen, bine ai venit! Ma bucur ca ai dat curs invitatiei si ni te-ai alaturat! O sa te trec pe listutza de pe prima pagina. Acolo ne poti cunoaste pe toate.
Vanessa, ce mai face Cata? Hai sa iti faci repede calculatorul, ca ne lipsesti!
Piatra lunii, asa Ingrid, e o nazdravana...de fapt ca toate fetitele nascute in 10 Mai!!! Sa stii ca si Ana plange dupa baie, cand ii bag bluzita si caciulita e chiar apogeul. Si asta de la 3 luni....dar m-am obisnuit, ce sa fac.
Irinel, suntem cei mai puturosi din grupa, si Ana e si mai mare decat Shtrumful. Dar ne facem noi mari!
Christina, imi pare rau de tot mey. Ti se potriveste vorba aia cu bubele rele. Dar o sa treaca si asta...O sa vezi ca o sa fii si tu sanatoasa si puiul mic!
Paloma, imi pare rau ca nu ati mers mai departe la concurs. Dar sa stii ca e important ca ai o fetita superba, indiferent daca e premianta sau nu, ea e oricum o stea!
Anacami, arati f. bine mey!!! Sebi este atat de dulce, cu ochisorii mari si rotunzi!
Ioana, merci pt. sfat. Bine ca mi-ai spus, nu o sa abuzez. De fapt si mie imi era cam frica, dar ne e asa mare puterea. e mai mica decat la o pompitza de cauciuc, numai ca trage constant.
Hai ca nu ma mai lasa zulufata sa scriu...ma duc sa incerc sa o culc. V a pup!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
madutza spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
anacami spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Multumesc Madutza; Iuliana nu am reusit sa-l fotografiez zambind (vezi poze 4-5 luni).
Intr-adevar este foarte urat afara, nu prea sunt sanse sa iesim astazi. Eu sunt la al 4-lea menstruatie de la nastere (mi-a venit de 2 ori in luna a 2-a).Nasol,nu este destul de urata vremea afara,imi inrautateste si mai rau starea de spirit!!!
Nu stiu daca v-am spus, dar acum mananc orice, inclusiv legume si fructe.Pana acum vreo 3 saptamani ma delectam doar cu carne si lactate ca sa nu faca colici Sebastian.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami