Aici, in Olanda (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,stai linistita si nu dispera.La mine,cu primul copil DPN-ul era pe 20 ian. si am nascut pe 2 feb.,asa ca ai rabdare.Inseamna ca si fetitei tale ii place in burtica ca si cum era a mea.

Nastere usoara si multa rabdare iti doresc

Anca DPN 08.05.05 si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult drept urmare mi-am uitat si parola. Mai am un pic si scap si de minunea de staatsexamen care mi-a mancat destul timp si energie de cateva luni incoace si apoi sper sa ma simt si eu mai relaxata desi imi pare tare rau ca se termina scoala. A fost pt. mine o perioada f. frumoasa, mai am 4 sapt. dar am si inceput s-o regret. Insa nu despre mine vreau sa scriu acum in principal ci sa-i urez Danielei o nastere cat mai usoara care sa vina cat mai repede. Poate maine ca este o data de multi nestiuta dar f. insemnata. Columb a pus pt. prima data piciorul pe pamant american(atunci necunoscut europenilor). Poate fiica ta va veni si ea pe aceeasi data intr-o "lume noua" unde intr-adevar nu-i asa cald si bine ca acolo in burtica dar isi va cunoaste in sfarsit mamica, taticul si pe toti ceilalti.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Draga Daniela nu prea intru eu la subiectul asta... dar am niste emotii pentru tine...iti doresc nastere usoara si Doamne ajuta, sa-ti cunosti domnisoara repede si sa fie usor si bine!

Doamne ajuta ,ma rog pentru voi sa fie bine si repede, nici nu stiu ce sa spun, doar ca ma gandesc cu drag la voi si desi nu va cunosc direct si eu am emotii mari sa stii!!!
Am intrat sa vad ai nascut? Nu? Ne mai tii in suspans? Draga de tine!!!!

Doamne ajuta!

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Sper ca sunteti toate bine...

Daniela, inca nu ai nascut? Ma asteptam sa fii deja cu bebelina... lasa ca vine ea, va tin pumnii sa fie o nastere usoara si sa fiti amindoua sanatoase !

O sa citesc zilele acestea mesajele, deocamdata va pup pe toate, am un jetlag ingrozitor si ma asteapta 9 ore la job si citeva la curs.... am avut o vacanta nemaipomenita, am vazut foarte mult, 9000 km si 16 state. America e foarte altfel decit Europa, si nu ne-am abtinut sa nu tragem o fuga si in Canada.... vazut, placut !

o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Off, Danyce, cred ca e greu cu o burtica asa de mare. Ai rabdare, insa, ca se hotaraste mititica sa vina pana la urma. Nastere usoara iti doresc. Cel mai important, cand nasti, e sa fii foarte calma si sa ai incredere in tine.

Slakje, dar tu de ce nu mai intri pe-aici?

E friiiig rau de tot. Mi-e frig si in casa.
Fetelor, am auzit ca joi o sa fie greva in toata Olanda. Ca n-o sa circule nici un mijloc de transport in comun. Sper sa se razgandeasca, pt ca joi trebuie sa ma duc la ROC pt interviu. Si cum bicicleta nu servesc, fara autobuze nu am cum sa ajung. Sotiorul meu e in Hilversum joi, asa ca nu ma poate ajuta.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Pe fuga intru si eu sa va salut...Vineri plec in Romania, numai pentru 10 zile, dar de-abia asatept!!!
O sa mai intru sa va citesc, bineinteles, sa vad ce a facut Danyce...ne tii pe toate pe ghimpi! Iti doresc din suflet sa mearga cat mai usor si sa te bucuri de printesa ta!!
Ancuta, din cate am citit eu in ziar joi nu intra in greva decat NS si autobuzele dintre orase. Teoretic in interiorul oraselor ai putea sa circuli. Cel putin asa sper, ca si eu ma duc joi la un training in Amstelveen, si nu am nici un chef sa biciclez o ora pana acolo.
Iris, bine ai revenit! Sper sa ne mai povestesti despre vacanta ta cand ai un pic de timp. Ce curs mai faci tu acum?
Va pup, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Fetelor,
O intrebare pentru cele care au copii si dubla nationalitate (roemeense +nederlandse):
Ce nationalitate au copii vostri? Dubla?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Catalina, eu nu am dubla nationalitate, doar romana, insa fiul meu are dubla;capata automat daca e nascut aici in Olanda si tatal e olandez si parintii sunt casatoriti la momentul nasterii copilului.
Anca si Vladimir(3 ani)

Mergi la inceput

Catalina,atit fetita mea cit si eu avem dubla cetatenie.
Danyce,nici un semn?.Vai saraca de tine,sper sa nu patesti ca mine.Si eu am avut 42 de saptamini cind am nascut cu cezariana.

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Ancade,ai gasit un doctor care sa iti faca cezariana?.Prima data ai nascut normal?.Acum de ce vrei sa nasti prin cezariana?.Cred ca ar fi ideal sa nasti tot natural daca ai nascut usor.

Numai bine

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput