Aici, in Olanda (7)

Aici, in Olanda (7) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Buna dimineata fetelor,

Intai sa-i raspund Ancutei, desi am mai scris, dar nu esti obligata sa retii.Pe Vlad l-am nascut la 33 saptamani, si a avut 2.620 kg si 48 cm.
Azi se pare ca Vlad se simte mai bine (desi toata noaptea a tusit si gemut si invartit prin pat si camere), a cerut paine si a mancat un kiwi.Dar tot zace in pat si se uita la TV.Am incercat sa sun la medic pt programare(pt mine)insa e in vacanta pana luni.Si robotul zice ca daca nu e urgent sa astept pana vine.Ce tampenie!
Vad ca iese si soarele azi asa ca poate iesim la o plimbare, ca altfel innebunesc numai in casa.
O sa incerc sa ma programez si la pret- echo ca sunt tare curioasa ce voi avea;presimt ca e tot baietel.
Toate bune va doresc,
Anca si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ancade, scuze ca te-am rugat sa repeti, dar memoria mea ma dezamageste, de cand am nascut. E timpul sa-si revina. Oricum, Vlad al tau a fost maricel pt 33 saptamani. Al meu la 38 aproape a avut 3.050 si 47 cm.

Danyce, nastere usoara!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Anca, la noi cind e ceva urgent sunam si spunem ca-i urgent. azi probabil ca-i prea tirziu ca-i deja 11.30 dar miine suna de la 8 la 9 a.m. si spune asitentei ca-i copilu bolnav.

la noi te baga la urgente la un medic de familie.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,astazi am fost la echograf si am vazut bebelusul pentru prima data.Doctorul mi-a spus ca totul e in regula.Sper sa fie asa si in continuare.Ma bucur tare mult pentru ca am primit si pozele cu echografia si acum nu ma mai satur sa le privesc.Sper ca si voi a-ti avut o zi buna.
Danyce,nici un semn?.Oricum nastere usoara si sa poti tine cit de repede bebelusa in brate.

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mademoiselle inca ma tine in suspans rau de tot. De vreo cateva zile am contractii, ieri am avut si o repriza de contractii regulate si ceva mai intense(vreo 2 ore la aprox. 10 minute), dar apoi contractiile s-au rarit si domnisoara iar s-a apucat de joaca cum ii e obiceiul. Si in momentul de fata e super activa si din cand in cand ma mai serveste si cu cate o contractie. Eu m-am inarmat oricum cu rabdare si am deja bagajul in masina, sper doar sa se hotarasca si ea sa vina si sa urc si eu in autoturismul cu pricina si sa plec la spital.Dar mai intai trebuie sa-mi apara contractiile alea la cate 3-4 minute, timp de 1 ora si foarte intense ca numai atunci am unda verde sa merg la spital.
Pupici tuturor, weekend placut si tineti-mi pumnii stransi sa se intample minunea weekendul asta ca sa imi cunosc si eu domnisoara cea incapatanata (care cred ca cu mine seamana la capitolul asta)

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Danyce, saracuta de tine...Chiar ca te tine in suspans, nu gluma, parca pe 2 octombrie eera termenul, nu?
Eu mai intru pe fuga si tot sper sa vad vestea cea mare:-)
Iti tin pumnii sa mearga cat mai usor! Pupici!

Mergi la inceput

Domnisoara mea tot incapatanata e. Nu vrea sa iasa si pace. In plus, se joaca putin cu nervii nostri, eu avand deja cateva reprize de contractii regulate (cam cate 2 ore), la cate 10, 8, respectiv 6 minute distanta si de fiecare data ea si-a reluat programul de joaca ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Sper sa vina in curand si momentul cel mult asteptat si sa va pot da marea veste. Pana atunci, multi pupici,

Mergi la inceput

Nu vrea inca sa vina! Eu am deja 4 zile peste termen (DPN - 7 oct.) si simt ca explodez deja. Nu mai am rabdare sa astept si sunt cu moralul la pamant (mai ales ca nu ma mai pot misca aproape deloc si abia ajung si la baie - pt. mine e o pedeapsa crunta
sa stau toata ziua pe jumatate intinsa si m-am saturat de atata citit).
Sper ca data viitoare cand intru pe forum sa o fac pt. a va da in sfarsit vestea. Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Danyce draga astept si eu cu sufletul la gura venirea pe lume a micutei voastre. Intru aici mai ales sa citesc vestea cea mare, mama ce suspans!!!! Odihneste-te acum cat poti, citeste, stai intainsa in pat-nu mai gati atat, ca vad ca la subiectul ce gatim azi esti mai mult decat prezenta!!!-ca dupa venirea micutei o sa-ti doresti sa citesti o carte dar nu o sa mai ai timp! Mananca si tu ceva hot, fa niste bai mai mult decat caldute, activitate intensa in slaapkamer si daca nici cu astea nu se rezolva atunci chiar ca-i incapatanata mititica. Oricum nu-i chiar de certat micuta pentru ca esti inca in grafic cu un dpn pe 7 oct.chiar daca se zice ca fetitele vin in general mai repejor. Las'ca o sa fie bine, azi-maine vineeeee...

Te pup, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Danyce, nu dispera.In decembrie trecut, o tipa romanca de aici din Eindhoven trebuia sa nasca pe 5 dec si a nascut pe 14 dec;era si ea disperata ca nu o trimitea moasa la ginecolog insa tocmai luni avea programare(pe 15 dec) si pe 14 dec-duminica a nascut.Are un baiat, si nu cred ca conteaza sexul daca se naste mai devreme sau mai tarziu.
Eu am refuzat injectiile cu progesteron dupa ce am intrebat pe forum la "ouders online" ce e cu ele;mi le propusese ginecologul meu sapt trecuta sa fac intrucat am nascut prematur data trecuta;se fac din sapt 16-20 pana in sapt 34-36, saptamanal;el zice sa mi le fac singura, insa am auzit ca se fac cu ac f gros si sunt uleioase si dor f tare;plus ca ai ameteli si te simti nasol de tot dupa ele; eu desi sunt in sapt.21 inca am greturi si nu am chef sa ma simt nasol chiar pana la sfarsitul sarcinii.Si cu ele sau fara ele sansa se reduce de la 10% la 5% sa nasc iar mai devreme.
Am programare la sfr lui oct in Heerlen la spital, la un medic care am auzit ca nu s-ar opune cezarienei la cerere.Acum sa vedem ce zice, desi pana acolo facem 1 ora cu masina si in caz ca ma vor apuca durerile nu stiu cum ajung acolo chiar si cu planificare a operatiei.Mai ales ca sotul meu lucreaza in Tilburg, pana il anunt, pana vine , daca mai e si "file" va fi frumos de tot.Oricum sper sa ma apuce tot noaptea ca e liniste pe sosele si nu e asa trafic...si e si sotul meu acasa...)))
Am cumparat deja iar niste hainute pt bebe(desi am o multime de la Vladimir)...nu rezist cand le vad asa frumoase si nici nu au venit ieftinirile inca.Iau mai mult culori maro , alb, galben, orange ca se potrivesc la ambele sexe.
SAmbata am fost in Monschau(langa Aachen) si am catarat-o pe mama pe un delusor (cateva sute de metri)in cautarea unui hotel unde am stat in luna acum 5 ani.Dupa 1 ora de urcus abrupt nu se intrezarea nimic si ne-am intors;sotul meu cu Vlad ne asteptau la hotel(asa ne dadusem intalnire), dar i-a dus mintea sa vina inapoi sa ne caute; mama era disperata ca eram singure pe munte, nici tipenie de om nu am intalnit si se si intuneca.Eu eram calma desi nu fusesem niciodata pe drumul respectiv...mama credea ca am mai fost ca altfel nu se incumeta sa urce cu mine.Pana la urma s-a terminat aventura cu bine, am mancat mure pe drum, am gasit drumul macar la intoarcere si nici febra musculara nu avem cum ne asteptam.
Numai bine la toata lumea,
Danyce...multa rabdare si nastere usoara!
Anca si Vladimir

Mergi la inceput