Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Tocmai ce si-a dat monstruletul cu usa peste degetele, asa ca Ven , am o mare rugaminte, zi-mi si mie ce fel de aparatoare ptr usi ai luat, ca in catalog la baby walz sunt mai multe feluri si as vrea sa le cumpar tot pe alea de care ai fost si tu multumita.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Andreea, stai ca ma uit acuma si iti zic din ce catalog.
Asaaaa. E din catalogul 139-100 , ala cu un copil cu degetul in gurita pe coperta. E la pagina 183, " Kinderhand Schutz" - cod produs: 478.725.139 si costa 3,95 Euro 3 buc. Ieftin si bun, zic io!
Sper ca te-am lamurit.

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Am revenit, ca inca doarme micul "tero" care aseara a adormit tare greu, dupa ora 23:00, la 3 noaptea s-a trezit si n-a mai fost chip sa adoarma decat cu noi in pat......
Mai, dar a devenit un mamos de ma ucide! Toata ziua numai de picioarele mele atarnat sta, se cere mereu la mine-n brate, daca e in brate la altcineva si apar eu, intinde mainile sa-l iau.
Daaa, si face un scandal cu urlete de zici ca-l tai daca indraznesc sa inchid o usa spre care se indreapta el vertiginos, in special spre "camerele interzise", in care jumuleste plantele si scoate cablurile electrice din orice aparat.
Si vantul asta care sufla teribil ne tine prizonieri in casa, de nu mai stiu ce sa inventez sa-l distrez pe musiu

Ileana, in sfarsiiiiiiiitttt! Bine ai revenit! Da nu ne-ai zis de ce lipsisi atata?
Ciuf, felicitari pentru micul biped

Andreea/Mara, cum mai esti cu raceala? Sanatate multa! Intr-adevar misto ultimele poze cu Tudor, are niste ochi criminali!

Abia astept sa apara bona, sa fug in oras, ca am niste pb. "foarte importante": sa imi caut botine si ceva haine de casa pt. Markus. Tiiiii, ca abia astept, de cand s-a nascut Markus e prima data cand voi colinda singura prin magazine!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii, si mai ales pentru cei care implinesc anisorul : David, Eva-Elena, si toti ceilalti micuti rasfatati. Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi.

Carmen, la Matei pentru primii pasi. Cind auzi de progresele altor bblusi te bucuri din toata inima, dar cind il vezi pe al tau "live", te buseste plinsul de-a dreptul. De bucurie, of course Si Codrin zice "mama" intr-una, dar prima data cind a zis mi-au dat si mie lacrimile.

Ileano, bine ai revenit. Sa nu mai lipsesti la apel asa de mult ca te trecem absent nemotivat si-ti scadem nota la purtare.

Codrin a adormit aseara la 20.30, in timp ce minca. Va dati seama ce obosit era, ca n-a dormit peste zi decit un singur somn, si ala doar de o ora. Asa ca l-am luat in brate adormit cum era si l-am culcat asa, fara baie, fara sa-i dau pijama pe el, fara suzeta si pe spate ! Dupa o ora s-a trezit, a baut apa ca era mort de sete, a cautat suzeta si a adormit la loc pina la 7 dimineata.
In rest, merge de-a busilea prin casa si eu ma tot chinui sa-l tin pe covor dar el se duce mai mult pe parchet , e curios sa faca numai ce nu are voie, adica sa traga de perdea, sa umble la aragaz, sa sape prin dulapul de pantofi si ala de vesela, sa moflaie papucii si hainele lui tata-su etc. Dar e un dulce si imi vine sa-l maninc de drag ce mi-e.
Maine dimineata mergem la dr. de familie cu rezultatele de la analize sa vedem ce zice. La desteapta aia de pediatra eu nu ma mai duc.
Julia, bine ca te-ai hotarit sa nu ii iei singe la printesa pentru analize. Daca nu pare bolnavioara, nu ai de ce sa chinui copilul. Ca numai eu stiu ce am tras cu Codrin cind i-au intepat ambele minute si urla saracul de-mi dadeau si mie lacrimile.

Mergi la inceput

Andrei! Sa cresti mare, sanatos si mintos! Si la mami o

Mai fetelor, am niste nervi de numa': bona a venit azi si mi-a spus ca de la 1 nov. nu mai vine. Imi vine sa innebunesc! Ca nu e vb. de bani (i-am zis ca-i dau mai mult, dar sa nu ma lase balta), dar nu se mai simte in stare sa ingrijeasca 2 copii (ea dupa-masa merge inca 4 h la un copil de 4 ani jumate). Bine ca m-a mai incurcat, si am refuzat si sa mai vad alta femeie, cea gasita de d-na Marina, Dana!Acuma , cu toata rusinea, tre' s-o sun sa-i zic ca iar ma intereseaza. Of, of, mai, mai! Bine ca mi-am mai luat si orele la scoala........Shit!
Io una nu-nteleg de ce naiba m-a mai incurcat, pt. 1 luna, daca stia ca n-are chef si nu e in stare.........ma rog.......am o durere de cap de la nervi de numa'

De nervi si frustrare, nici nu mi-a priit excursia singura prin oras, dar mi-am luat niste botine super - drept consolare

Va las, ca piticu vrea musai sa tasteze si el ceva, trage de tastatura de nu mai prididesc s-o tin

Sa aveti o zi buna!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ven, asa e cu bonele, eu am invartit nu stiu cate pana am dat de una buna... Iti trebuie muuulta rabdare, spor la gasit pe cineva de incredere.

Vilma, am primit deja adresele lui Mara si Sandra, o mai astept pe a ta

Eu cred ca am racit, ma duc in pat... sper sa nu fie ceva grav, cu muci

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)
http://earpower.com/bebe/olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

V-am promis ca va povestesc cum a fost petrecerea.

In primul rand sa va spun cate persoane au fost:au fost nasii nostrii cu baiatul lor de 20 ani cu prietena sa si cu inca o nepoata de 10 ani ,parintii mei,parintii sotului,inca o familie de prieteni cu o fetita de 4 ani ,eu ,sotul si bineinteles DAVID.In total 15 persoane.
Operatiunea de taiere a motului a fost pe la ora 11,30 si a durat cam 15 min timp in care ne-am chinuit sa-i legam lui DAVID motul cu o funda rosie.Dadea mereu din cap si cind simtea ca il legam tragea capul in fata si in acelasi timp cu mana tragea de funda,si iar se desfacea.Intr-un final am reusit sa il taiem,l-am pus intr-o batista alba(cica copilul nu trebuie sa il vada) sa il pastrez.Am avut si un colacel facut la comanda din aluat de cozonac si prin gaura colacului i-a taiat motul nasul.

Dupa asta i-am pus in fata o tava pe care am pus:calculator birou,telefon mobil,dictionar,bani,aur,ac cu ata,chei masina, surubelnita,card,pix,periuta dinti,o iconita,o minge mica,piepten,after shave si multe altele.

A ales :
-prima data - seringa(doctor il fac);
-a doua oara banii ;
-a treia oara mingea.
Interpretare:va ajunge doctor,va avea multi bani iar in timpul liber va juca fotbal(sau alt sport cu minge).
Pozele o sa le punem in citeva zile!

Va multumim de urari!
Mariana si David(11.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ma intai LA MULTI ANI ANDREI!

Vikinga, daca nu accepti bani, poate dam o bere sau un vinulet cand mai vii in ro. multumim inca o data!

Daviduta, asteptam pozele! sa-ti traiasca .

Adriana, fa-te bine cat mai repede si ai grija sa nu imprastii microbul!!!

Venera, ne pare rau pentru bona. las c-o bate noi uite-asa . sa-ti traiasca botinele!

ciuf. acum stiu de unde vine nick-ul tau multumim de complimente. am trimis poze la DC dar abia de o luna, si am inteles ca trebuie sa astepti nu gluma pana-ti vine randul, asta in cazul in care-ti vine... lui tudor ii e tare draga tzutzu dar ea e cam sperioasa si nu prea s-a obisnuit cu urlatorul, asa ca nu prea interactioneaza, dar si eu sunt de aceeasi parere, legat de animalute.

fetelor, voi le-ati dat la copii mango. Elena, la tine in poze am vazut o gramada mare de mango. tu i-ai dat lu' Alvaro? (apropo, ce mai face scumpul?). cum le-ati dat, crud, bucatele, fiert...? eu i-am dat lu' tudor crud, facut cu blenderul si a vomat tot ce mancase inainte. si nu i-am dat mult...astept sa ma lamuriti.

pupici dulci de la noi!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Andrei!Davidutza ce frumoasa petrecere si mai ales ce super si-a ales David de pe tava. Mai da cum ai pus calculatorul pe tava?Mai fetelor da vad ca va chinuiti cu adormitul printilor, las ca si Aldito bandito a avenit cu fitze din Ro de la bunica, dar acum l-am pus la program! Adica ziua am inteles mesajul ca nu vrea sa doarma decit o tura, asa ca i-aam ales eu cind. Adica intre 1 si 3, ok aproximativ, dupa ce-i dau al 2-lea bibe la patut. Se trezeste pe la 8-9 avem program de joaca , dans(apropo ii pun muzica latino, mey danseaza de mori de ris!!!) apoi mergem o ora si ceva afara, daca da sa atipeasca il iau in brate nu-l las sa adoarma ca asa din bucatele isi strica tot somnul si programul(adica il ia somnul pe la 5 seara si nu e ok). So dupa ora 3 jumate nu mai tre sa doarma si avem prorgam air de joaca si iesit afara depinde vreme. Oricum eu il scot afara si pe vint si pe frig, ca aici e asa tot timpul, ma rog iarna. De ex dimineata erau vreo 6°C , dar soare si un vint!!!! Imbracat bine de i se vad doar okii si nasu si mergem chiar pina spre plaja, s-acolo bate un vint de tine-te!!! OHOOO! Pe la 7 incepem sa ne pregatim de culcare, iar pe la 7.30 maxim 8 doarme. In petut la el cu muzica in surdina. Il legan un pic in brate si e ok. Noaptea se mai trezeste pt apa so suzi. De ex acum la prinz ar fi avut chef de joaca, dar l-am pus in sac in patut si a durat vreo juma de ora dar a adormit. Eu zic ca nu mai sunt asa pui mici ca si bebelusii, le trebuie un program si lor. Si mai ales nouaVen sorry pentru bona, e tare greu sa gasesti una buna. Am gasit si eu una care chiar imi place, e mamica si ea, fetele ei sunt mari, e calma si iubareata dar e sirboaica si nu vb deloc germana sau alte limbi. Ce ma fac eu cu Aldo ca ar avea mult prea multe limbi straine in jurul lui. Deja are, sirbeasca ar mai lipsi!! dar inca sunt pe ginduri..Ciuf m-ai facut sa rid de faza cu sotzul Spor la curatenie!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

draga mara, eu i-am dat lui ALvaro mango de pe la 6 luni , si tot crud i-am dat aici mango sunt foarte zemoase si il lasam pe el sa pape singurel deci dadeam coaja la o parte si ii tienam eu mango in gurtia si el lingea de zor acolo...nu am avut probleme cu el .
Am citit undeva nu stiu unde exact, ca Mango la unele "persoane" cu nu mai stiu ce fel de grupa de sange este interzis.

Vikinga
, te rog mult sa imi arati si mie linkul de pe ebay cu playground care vrei sa ii cumperi lui Aldito...ca am tot cautat si nu gasesc.(ai spus tu ca vrei sa ii cumperi ca un fel de gate dar mai mare, sper ca nu vorbesc aiurea).
Aldo este mare si este un frumos ca mamai lui.dar lasa ca o sa fac eu o fetita sa ne punem pe lista la petit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

Mergi la inceput