Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
carmen77 spune:
Acuma sa urez si eu la toti sarbatoritii de zilele astea, cat nu am intrat eu pe forum ... sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa ii faceti mandri pe parintii vostri!
Sa va zic despre Matei vreo cateva cuvinte. Deci, mucii se pare ca trec ... si acuma e ora 9 si 17 minute dimineata la noi si el inca doarme!!! . Si s-a culcat aseara la ora 9! Doamne da-i sa il tina obiceiurile astea, ca bine e!
In alta ordine de idei, ieri am fost in vizita la niste prieteni si Matei ne-a facut surpriza si a facut primii 2 pasi!!! . Ne-au dat lacrimile mie si lui Florin. Cu ocazia asta m-am lamurit ce mult inseamna influenta altor copii si ce mult imita astia mici pe alti copilasi. Deci prietenii astia au si ei un baietel de 3 anisori, si s-au jucat toata seara, iar Matei cand l-a tot vazut pe Alexandru ca merge, s-a hotarat si el ca nu ar fi rau sa incerce! . De aceea banuiesc ca din momentul in care o sa mearga la gradi, o sa inceapa repede sa mearga, ca in grupa lui majoritatea bblanilor merg deja.
In rest, ce sa va mai zic? Aici e o toamna frumoasa, inca e destul de placut afara, ziua sunt 15-16 grade iar noapte 2-3, deci toamna in toata regula. Sunt curioasa cum o sa trecem peste prima iarna in Canada, ca pana acuma toti ne-au zis good luck . Dar facem noi fata, ca e musai ... vorba aia, daca trebuie, cu placere .
Va las ... merg sa ma uit un pic la TV, ca fiu-meu vad ca nu doreste sa se scoale.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
sandrap spune:
Buna fetelor!
Am lipsit de aici vreo 2 zile pt ca de vineri am ineput sa mutam mobila prin casa, am avut de modificat o biblioteca,ne-am mai facut un dulap si cuier....Ce mai, am fost foarte ocupata.
sarbatoritilor de zilele trecute:Sebastian si Rose Alexandra la implinirea unui anisor.
Eva Elena!
David!
Adriana acum am sa-ti trimit un pm cu adresa mea.
Vikinga multumim.Cum facem plata?
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
Ana si Sandra(23.10.2003)
mara03 spune:
buna fetele!
da' ce de activitate pe aici...
Vikinga, multumim pentru pompite. pun si eu aceeasi intrebare: cum facem plata?
Adriana, multumim ca te-ai oferit sa redistribui pompitele. Iti trimit si eu un PM cu adresa. Tie cum iti platim?
Carmen, multumim de complimente.a crescut pipota in noi Astept pozulici cu Tasha.
Mona, nastere usoara!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
carmen77 spune:
Am pus pozele cu Tahsa. Daca nu era sterilizata, poate ma aruncam la un petit cu Tzutzu, ca dupa nume ii baiat.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
mara03 spune:
m-am distrat bine carmen, pentru ca tzutzu e fetita. stiu ca suna baietos, dar n-am avut imaginatie la momentul alegerii numelui.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
vikinga spune:
ok adriana, astept PM. fara bani ca sunt ieftine. si euVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
adameasca spune:
Salutare!
Mai, am inviat si eu.... Greu de tot, e drept. Ne scuzati pentru absenta indelungita. O sa prind din urma ce am pierdut, dar o sa-mi fie greu. asa-mi trebuie daca-s puturoasa si delasatoare...
Multumim de urari pentru 1 an. O sa am pozele sapt viitoare si o sa le vedeti.
Am baiat mare si magar. S-a chinuit el putin, dar a reusit sa ajunga in pat la noi de vreo saptamana. Spre disperarea mea...
Dupa vreo 3 nopti in care nu am dormit DELOC am mai atipit cu el in brate pe canapea la el in camera si asa am ramas, unul in bratelele celuilalt.
La 1 an raportam:
- 8 dinti
- 5 maslutze
- canininii de jos acu apar
- merge bine, singur, prin toata casa si pe afara daca il las
- face magarii toata ziua
- e racit si el, ca toti copiii seriosi (aci e o poveste mai lunga, ceva cu exudate, stafilococi, antibiograme 2 tipuri de antibiotice)
- are 13 kg si cateva sute de grame
- nu zice nimic, in afara de chitaieli pe limba lui si mama si tata, dar fara directie
- facem kk la pampers in continuare
- mananca binisor si mai de toate
- se joaca cu noi cu jucariile, face cucu bau, alearga pisica prin toata casa la greu, o sa ramana cheala in curand biata matza
- se iubeste nevoie mare cu Oana, se iau in brate.
- iaca l-a si pupat o fetitza fix pe bot. (fetita e mai mare cu o luna si nu e Oana )
Lista ramane deschisa, o s-o completam in zilele urmatoare.
Petrecerea de 1 an a fost maaare, cu vreo 25 de oameni. V-a zis Dana ce a ales de pe tava. L-am tuns cu masina de tuns nr. 4, are o fata de baiait - baiat.
Gata, s-a terminat pauza mea, tre sa facem nani impreuna. Singur doarme seara doar vreo 2 ore, apoi nu-i chip sa-l mai las in pat la el. Cum mai scap eu de el din patul meu???? Chiar astept solutii daca aveti...
Pupam
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
Fleur spune:
David!
Eva!
Sa cresteti mari ,sanatosi si norocosi si...asculatatori!
Si noi multumim pt urari.Va povestesc maine cum a fost petrecerea.
vilma spune:
Vikinga, saru'mana pt. pompita. Adriana, le centralizezi?
Adameasco, la multi ani si din partea noastra lui Luca, sa creasca mare! Cred ca ai un "sef de promotie" la toate, bag seama.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
ciuf spune:
Salutare
La multi ani pentru Eva-Elena si David
La multi ani si pentru ceilalti micuti Luana, Mihnea, Luca, Tudor si Gabriel.fetelor, e a treia oara cand scriu un mesal lung si se duce pe apa Sambetei. parca nici nu-mi mai vine.
Adameasca, bine ai revenit. Sper ca acusica sa ne scrii mai des. Noi nu ne pierdem sperantele.
Mara, puiutul tau e un scump, iar ochii aia te innnebunesc. Trimite si tu la Galeria fotomodelelor la DC poate il vedem pe prima pag. Despre pisicuta ce sa-ti spun decat ca e o scumpa. A ta si a lui Carmen stau ca niste printese la pozat. Le mai lipseste fundita si nu-si mai incap in piele de pline ce sunt.
Si eu am lasat acasa o birmaneza, Ciuf, de care mi-e tare dor.
Oricum, sustin ca e nemaipomenit ca un copil; sa creasca cu un animalut pe langa el.
Andreea, eu imi spal mai des cainele pe dinti decat copilul. Mama tampita. dar plodul nu sta, pe cand dihania daca nu are stare o mai si ating.
Vikinga, tu esti tare draguta. Ai grija de toti mucisorii lumii. Bravo tie. Pupicei pentru tine.
Carmen, felicitari pentru primii pasi. Cred ca v-au dat lacrimile. Mai lasati-l pe Matei sa se joace cu copilasi ca sa-l stimuleze la mers.
Luki Muki deja merge in picioare. De-a busilea nu mai serveste. E cavaler already.
Si e un caraghios fara pereche cand il tin in scutec si el merge cam cracanat, ce-i drept, zici ca e ratusca, robotel, mainile prin sus in aer ca cica asa s-ar echilibra. Ii place sa mearga cu ceva in mana, un bidonas, o sticla de plastic, de parca ar avea impresia ca se tine de ceva. Noi am insirat scaune prin tot livingul ca sa se sprijine de ele si sa ii fie mai usor la mers. Credeti-ma ca merge figura tare bine.
Ana, spor la treaba prin casa. Si eu m-am apucat sa-mi refinisez dulapurile din baie care aveau o nuanta de lemn cam inchisa la culoare si as vrea sa capat o nuanta mai rosiatica acum. Si muncesc de-mi sar capacele. Vreau sa-i fac surpriza sotului meu cand vine din deplasare.
By the way, il duc ieri la aeroport, ajung acasa bine merci si aud beep-beep, mesaj pe robot. 2 mesaje. Sotul ma sunase sa ma duc inapoi sa-l iau de la aweroport ca are biletul a doua zi, nu duminica. Pune iar copilul in car seat, adio somn de frumusete pentru el si in felul asta am pierdut 2 ore cu ale drumuri la aeroport.
Se duce al meu sot ca un smecher ce este el, zburand foarte mult cu aceea companie aeriana deja are statut de Premier Executiv si nu mai trebuie sa stea la coada, si isi prezinta biletul la ghiseu. tipa se uita la el, deloc surprinsa si ii spune:"Dvs aveti maine dim. avionul".
Eu nu ma puteam abtine din al ras ca ce sot aiurit am. Si imi spune ca si doi colegi de-ai lui au patit la fel. Doamne fereste!!!
Azi dim. scoala plodul cu noaptea in cap ca sa-l lasam pe ta-so la aeroport. La jumatatea drumului spre casa tzrrrr, tzrrr pe telefonul lui mobil uitat in masina. Are nevoie de el, ca fara el ar fi legat de maini si de picioare. Si intoarce-te inapoi.
In sfarsit pot sa spun ca m-am linistit acum. El e in avion, Luki Muki doarme de vreo doua ore, iar eu cu dulapurile mele.
Nici puiul meu nu spune prea multe. Si cand vorbeste pe limba lui, stramba un pic gurita, de parca ar vorbi in sictir.
Sper sa reusesc sa expediez mesajul asta, ca daca nu cred ca o iau pe pereti.
Pupicei pentru piticei,
Ciuf si Luca
http://community/webshots/com/user/ciufa