FIV 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Denisa, iti tin pumnii si astept cu nerabdare sa dai tonul la bebei aici in capitolul FIV pentru lotul de toamna!
Bafta multa pentru toate fetele, va pup aveti grija de voi si nu va mai stresati! Doamne ajuta!

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim Andreea esti o draguta ca de obicei. Mai treci pe aici sa ne molipsesti.si nu oriunde ci pe burtica
Teodoran la cat mergi maine la control?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Raceala nu intarzie ciclul niciodata ,sa stii!Asa ca asteptam vestea cea buna cat mai curand!.Trebuie sa fie un Dumnezeu si pentru tine!

Gabi si Moni(aproape 3 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna ziua Frumoaselor,

Dupa o perioada mai mare de timp, m-am hotarat sa mai dau si eu unsemn de viata.
Ma bucur extraordinar de mult pentru cele care au inceput deja procedura si le tin pumnii sa fie cu ochisori (chiar si pereche).
Am fost si noi luni la Ancar cu rezultatele pe care le aveam pana la acel moment si ne-a catalogat clar: FIV+ ICSI si ne-a si bagat in lot …. Dar nu mi-a spus care !!!!
Ulterior am aflat ca va mai fi un lot in nov. dec. si acolo intru si eu.
Dar sunt tare debusolata! Am mai vorbit cu Monica – care e o tipa extraordnara de nota 1.000 si m-a mai linistit ca altfel…...
Imi doresc extraordinar de mult un copil sunt in stare sa fac orice sacrificiu chiar orice insa nu as vrea sa plec din start cu sanse 0 . Adica sa fiu inclusa in lot doar ca sa iesim ca numar….
Ancar mi-a spus doar atat ca in ziua 1 sa-i dau telefon ca in a 2 a zi sa ma duc sa-mi faca injectia!!!!
Dar ce injectie sa-mi explice si mie ca doar trebuie sa stiu si eu … pauza. Noroc de voi ca altfel…vai si amar de capul nostru!!!
L-am intrebat si mi-a spus ca e o injectie care trebuie sa mi-o faca si gata. Mi-o face de acolo de la Medsana si sa nu am nici o grija.
A!!! inca ceva – mi-a dat sa-mi refac toate analizele ce e drept sunt din februarie celelalte si mi-a spus ca in functie de asta imi va da restul tratamentului.
Mai am si prolactina maricica: 34,90 ng/mL – mi-a spus ca e cam mare dar merge !!! Vorba romanului: "nu e cum trebuie dar merge si asa! Da-i inainte!!!!"
Mai e cineva in aceiasi situatie ca mine??

Va pup cu drag pe toate si sa va regasesc ,

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Acum am ajuns la servici si nuam avut timp astazi sa intru sa va scriu....vreau sa va zic ca am racit si acumtrag tare sa ma fac bine ca sa fiu ok la punctie.
Monica nu tin minte exact ora la care merg maine, dar parca era in jur de2 sau 2 juma. Hai sa ne vedem sa mai vorbim, ca poate asa mai trecemotiile, deja incep sa ma gandesc cu groaza la perioada de dupa punctie cand trebuie stat cuminte in pat....eu nici nu am unde sa stau, o sa vorbesc cu o prietena,sa stau la ea, asta din cauza ca noi stam cu socrii si nu vreau sa afle, de la mine din familie nu stie nimeni, si asa vreau sa ramana.oricum emotiiile cresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Denisa tine pumnii stransi sigur de data asta este cu ochisori, asteptam vesetea cea buna, trebuie sa deschizi lista la bebei.
Pupici si multa bafta fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Denisa, nu te mai stresa, fetito!
Stai calma, uita-te la televizor, fa ceva ca si cum ar fi o zi normala, nu te mai gandi la asta.... incearca sa dormi la noapte, nu sa stai treaza ca inaintea unui examen si fii sigura ca noi toate suntem cu sufletelele alaturi de tine, iti tinem pumnii stransi si asteptam maine vestea cea buna!!!

P.S. De la raceala iti vine ciclul mai repede eventual, nicidecum sa-ti intarzie!!!

Pupici. Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult dragelor,sunteti toate niste scumpici.A inceput sa ma doara burta rau si sper totusi sa nu ma trezesc maine cu beleaua pe mine,cel putin sa vina dupa ce merg la test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

DENISA, eu am avut ca si tine din ziua a12a de la ET simptomele unei raceli cu febra,stranuturi,frisoane... Am fost la clinica sa-mi fac testul de sarcina in ziua a13 a de la ET desi trebuia in a15a, rezultatul a fost pozitiv.Iti tin pumnii stransi ca maine sa primesti rezultatul testului POZITIV.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli,stai linistita ca in ziua 2 nu poate fi decat decapeptil sau un inlocuitor.Cred ca vei vi in lotul de nov-dec...probabil ca la inceputul lui decembrie iti va face transferul.Nu aisemnat contract de FIV?

Denisa,nu te mai stresa!O sa fie bine!

Mult succes,FIV-urile de toamna!

Gabi si Moni(aproape 3 ani).

Mergi la inceput