FIV 19
Raspunsuri - Pagina 8
ardit spune:
gabid draga, ce mai faci? ai planuit fiv-ul? cam cand te-ai hotarat sa-l faci? eu am fost la denisa p. si mi-a spus ca "avem profilul unor candidati la fiv" mi s-a facut rau cand am auzit fraza standard (si ca iar sa fac fiv..), mai ales ca nu am bani acum, i-am spus asta si a zis ok facem analize. Eu estimez sa strang ceva prin primavara-vara, tu?
luliii mey nu prea vii pe la noi! nu-i nimic, eu tot te , si te rog nu mai fi asa speriata, eu iti tin pumnii si, daca pot sa te ajut cu ceva spune! nu-l cunosc pe ancar dar am experienta lui marinescu care era tot eliptic, asa ca un sfat: bombardeaza-l cu intrebari, incearca sa-l faci sa inteleaga ca te intereseaza "detaliul" si sa-ti acorde din timpul lui pretios pentru asta!
teodoran vrei sa spui ca stai in pat dupa et, ca dupa punctie nu ai de ce, eu m-am plimbat dupa punctie, mi-am ales faianta..
chichig spune:
Fetelor , n-am avut timp zilele trecute sa intru pe forum.Trag si eu tare la servici cu lucrarile sa-mi pot lua liber ptr. punctie, FIV - mi-am pastrat concediul legal ptr. asta.
Monica-Elena :nu stiu inca rezultatul de la analiza de estradiol. Eu nu sunt din Bucuresti si azi in 7 oct cind ajung ptr. eco si Gonal (plec acum la 11.00) voi lua si rezultatul analizei. Sper sa fie OK. De aceea nici nu am sunat- vreau sa consider ca totul este Ok sa nu ma stresez ptr. nimic asa cum ne-au sfatuit fetele de pe forum.
Eu am facut Diphereline in ziua 21 si in ziua 26 cind imi venea CM de obicei .. nu a venit !. Nu stiu nici macar cite fiole de Gonal voi face. Am reteta ptr. 40. Voi vedea azi.
Succes ptr. toate fetele !!
teodoran spune:
astazi ma duc la eco si incep injectiile cu GONAl, mie mi-a spus sa vin cu 4, dar o sa decida daca incepe cu 4 sau cu 3, am inteles ca o sa inceapa cu 3 pentru ca sunt mai tanara si vrea sa vada cum reactioneaza organismul.va urez la toate fetele fata multa, eu cred totusi ca toamna asta va fi vu chisori, nu stiu de ce , asa simt eu...
teodoran spune:
si eu mi-am pastrat concediu de odihna pentru perioada de dupa ET, am inteles ca va fi in perioada 22-25 oct, am intrebat-o eu de denisa p., ca sa stiu cand imi iau concediu.
Ardit: tu dupa punctie ai fost ok?mie mi-e frica de starea aia nasoala dupa anestezie di de dureri pentru ca stiu cum a fost dupa laparo, de nu m-am putut da jos din pat decat a 2a zi...cum e dupa punctie..?
ardit spune:
cred ca anestezia este mai usoara decat la o operatie, dureaza mai putin punctia, anestezia a fost placuta si nu am avut pe urma probleme delok (si stiu cum este o anestezie cu reactii neplacute, pe pielea mea); oricum daca simti nevoia sa dormi, dormi fata mea! spor la bebei!
Tia spune:
dupa punctie esti ametita vreo 15 minute, dar vei sta in "rezerva" ta, in patut.. unele fete s-au plans de senzatii de greata, eu n-am avut nimic, am sarit din pat inainte sa-mi treaca de tot. asistenta a venit disperata dupa mine sa ma ajute sa cobor scarile, dar eu eram deja la parter asta a fost tot..
teodoran spune:
ar fi super sa fie asa, am incerdere in voi.
Cautand pe net diferite articole despre FIV, am dat peste site-ul Clinicii SABYC. Aici nu am auzit pe nimeni vorbind despre aceasta clinica chiar daca ei pe site isi fac o publicitate de nu se poate. Stie cine ceva despre ei?Oricum acum sunt la medsana si nu mai plec de aici ca imi place f. mult de dna dr. denisa p., dar intreb asa informativ, ce preturi au pentru FIV?