FIV 19
Raspunsuri - Pagina 6
Tia spune:
Adelia, cam asa merge treaba, pan' sa te dezmeticesti, esti gata! Dupa ce ai inceput stimularea, la eco iti numara foliculii.. si asta e bine. Multi foliculi, multi embrioni fecundati, deci sanse multe de bb inainte de punctie tre' sa aveti 4-5 zile de abstinenta, atunci sunt in forma maxima succes! sa fie cu okisori
Anis, nu mai conteaza FSH-ul, oricum organismul va functiona dupa hormonii injectati
Abia astept sa-mi povestiti de burtici
lauion spune:
Fetele care ati facut sau faceti FIV la Medsana, analizele care se cer pentru FIV nu includ si depistarea sindromului antifosfolipidic?
Din cate am vazut nu e specificat in lista de analize (eu am una mai veche, maine merg sa o iau pe ultima); probele de coagulare spun ceva in cazul in care ai fi suspecta de asa ceva?
Merci si bafta,
lauras
denisa73 spune:
Fetelor sunt pe ultima suta de metri cu asteptare.Sunt extraordinar de stresata si in plus am racit ingrozitor de 3 zile cu febra,stranuturi etc.Sper sa nu fie totusi gripa.Asta imi lipsea.Pana maine e cale lunga si ma gandesc ca s-ar putea sa nu mi-o fi venit ciclul din cauza racelii.Am asa de mare nevoie de incurajarile voastre,sper sa nu o i-au razna pana maine.
Monica-Elena spune:
Pai cum sa o iei razna Denisa, i-a vezi vrei ? Hai esti prima in toamna asta si trebuie sa fie bine
Monica
Monica-Elena spune:
Lauras anul asta pe langa analize pe care le-a zis Tia se face si timp de protrombina parca asa am facut eu.
Monica
denisa73 spune:
Monica,crezi ca m-ar ajuta sa scap de stres bataia? Daca da atunci o accept cu placere.
Monica-Elena spune:
Mai Denisa nu fi copil. Gandeste pozitiv si gandeste-te si la bebe.
Hai fata frumoasa capul sus ca totul va fi bine.
Monica
denisa73 spune:
Multumesc Monica,o sa incerc.Apoi daca eu am ramas gravida cu stresul asta o sa ramaneti cu sigurata si voi. Atunci nu stresul este de vina de nu se prinde.