FIV 19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

de ce crezi ca esti anormala cu 0, mie mai de mult mi-a facut o analize de tiroida si mi-a iesit 0 si a zis ca inseamna ca este "anihilata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Monica, eu zic sa nu fi speriata, daca era ceva in neregula, aflai pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Crezi Tia?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Madalinuta nu trebuie sa iti pierzi speranta.Poate nu ti-a curatat chisturile calumea prima data.Daca va trebui sa le curati din nou ar fi bine ar fi bine sa faci imediat fiv ca sa nu apara la loc.Cel mai in masura este un medic care face FIV, sa te vada si sa-ti spuna pasi care trebuiesc urmati.Eu auzisem aici ca ar face si pe ovare micropolichistice daca aceste chisturi sunt micute.Depinde daca chisturile sunt active.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Madalinuta,

si eu am ovare micropolichistice si ma pregatesc de FIV, deci se poate, depinde cat de 'incarcate' sunt ovarele si oricum va fi nevoie de o supraveghere mai atenta la stimulare. Va trebui sa discuti acest lucru cu medicul tau.
Dupa punctie se vor alege doar ovocitele viabile, asa ca sa speram ca o sa fie bine.

pentru toate fetele,

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Salutareee!!
Vin de la doctor si am ceva vesti bune, dar sa mor daca inteleg ce si cum!Ori nu ma mai ajuta neuronii,ori emotiile sint mai mari decat pot eu sa suport!Va mai spun o poveste,ca am vazut ca unora le-a placut cea anterioara,dar de data asta una extrem de recenta.
In luna august pe la jumatate m-am dus la un doctor in Dubai pt FIV!S-a uitat la mine,s-a uitat la trompele mele(pe radiografia facuta cu ceva timp in urma),mi-a facut un istoric(nasteri,avorturi,alea alea...) si zice:singura solutie FIV!Cum eu asta asteptam zic:cind?aaaaa pai stai ca nu-i chiar asa usor
facem niste analize,un ecograf si mai discutam.
Totul ok !Dupa ecograf sta si se uita lung la mine:ovare polichistice!!!m-am blocat,mi-a zis ca trebuie sa verificam insulina sa nu fiu cumva diabetica,am verificat-o a iesit buna si imi prescrie decapeptyl(diphereline tot una e) in ziua a doua a ciclului.Il fac si dupa 2 saptamini merg iar la el la ecografie:minune mareeee mai aveam doar un chist din cele multe care le vazusem anterior.Toata lumea fericita(mai ales eu),imi da sa fac estradiolul,imi iese 13 zice ca e bun si imi prescrie follegon 75 cite 2 pe zi!Am facut 8(adica 16)si acum tocmai de la el vin.........
mi-a facut eco,a tot numarat si masurat nu stiu ce(ovule,foliculi,ceva de genul asta)a zis ca e f bine si mi-a mai dat 2 injectii,iar joi merg iar la eco.
La sfirsit l-am intrebat cam cite injectii as mai avea de facut si el se uita iar lung(are el o privire aparte cind ii pun intrebari) si-mi zice ca probabil simbata sau duminica fac punctia!!!!
De aici nu mai inteleg eu nimic.Totul sa fie la foc automat,sa fie doctorul asta mai grabit ca altii sau eu chiar am reactionat cum se cuvine?Eram pregatita sa indur tratamente si investigatii luni de zile si de fapt totul a durat o luna si jumatate.Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bravo, Adelia!
Dar se pare ca tu te apucasesi deja de treaba! Faceai deja injectii, stimulare, etc. Cred ca te pregatea ptr. fiv. Pai daca iti face punctia zilele astea eu stiu ca dupa punctie la 2 zile cred, se face ET. Sotul tau nu a facut nici un tratament? Intreaba medicul, eu stiu ca inainte de punctie ( deci si de ziua cand se recolteaza sperma) nu e bine sa aiba sotul tau activitate sexuala, ca sa fie spermatozoizii mai "nervosi" si mai multi... Habar n-am ca si eu sunt la super inceput, asta am citit si eu...
Multa bafta, iti tinem pumnii stransi!
Multa bafta si celorlalte fete care sunt in pregatiri pentru marea incercare!
Adelia tu pana la urma faci fiv in EAU?

Mergi la inceput

Inceputul l-am facut in luna august asa cum am zis ,atata doar ca dupa sarcina extrauterina(acum doi)am mai facut prin iarna lui 2004 o radiografie a trompei ramase si am vazut ca e si lunga si infundata si atunci am zis ca nu ecazul sa ne mai chinuim cu alte operatii(instilatii,laparascopie sau mai stiu eu ce0ci sa trecem la fiv direct!de aceea am mers in vara la bogdan marinescu sa vada si el radiografia si sa-mi confirme decizia ,dar el era hotarit sa incerce toate posibilitatile unei sarcini spontane ceea ce eu am refuzat(deja sint batrina)
Sotul meu are o spermograma buna(nu ca nu s-ar putea si mai buna),doctorul a zis ca e ok,stiam ca inainte de donare de sperma trebuie sa faca o pauza de amor,oricum la cum ma prezint eu acum cu psihicul numai de amor nu-mi arde asa ca facea pauza din start!
Joi o sa intreb mai multe adica tot ce-mi trece prin minte,si iar o sa se uite doctorul la mine lung!
Fertilizarea o fac in UAE,in DUbai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele,
Ce mai faceti?
Eu saptamana viitoare pe vineri fac diphereline-ul.
Sunt un pic suparata, timp de 1 an si ceva nu mi-a mai iesit FSH mare si acum in ciclul trecut a iesit iar..e 10 si ceva....ma descurajeaza f tare treaba asta...nu stiu ce sa fac..sa incep FIv acum..in cilcul asta nu am mai repetata FSH...sau poate e de vina laboratorul...
Si totusi am 28 de ani...de menopauza nu poate fi vorba..

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Tia,intelesesem eu ceva de o reusita dar se pare ca nu am prins toata povestea...ceva mi-a scapat!imi pare rau pt cele intimplate ,dar sper ca ai curajul si puterea sa mai incerci.Deci fruntea sus si privirea inainte!

Mergi la inceput