Copilasi de iunie-iulie 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

saliu fetele!
Dana era vorba despre dezvatzatu de a mai bea apa noaptea,ma dispera nu alta....din ora-n ora bea si dimineata e lac de apa la spatele ei.
Mi-e frica de o raceala la rinichi ,nu de alta.

Andra mi-am permis sa "fur" si eu retzeta cu drobul,dar inca nu am incercat-o,iti spun eu cind o probez...gata ca deja salivez!
pupice si o zi faina

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Elena, felicitari pentru Oana! Stiu cat de mult ti-ai dorit sa fie selectata. Oare profu sa fie cauza? Glumeam.

E un frig in casa de nici nu-ti vine sa stai. Oare cand incep sa dea astia caldura? Uf, ce mi-ar trebui o centrala... Azi-noapte, de frig ce era, l-am luat pe Tibi cu noi in pat, dar asta nu e o solutie...

Nicol, cum se face ceaiul de ceapa? Cantitatile, please.

Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

bine v-am regasit dupa 2 zile in care n-am avut computer, asa c-am frecat menta la serviciu, ceea ce e horror, acum am de lucru sa recuperez zilele pierdute si de citit pe-aici nu mai vorbesc. Bibi - mersic ptr ingrijorare, iata-ma!!!

Catan - teribila povestea cu Rayan, pina la urma de la ce s-a intimplat? El era racit sau l-a apucat din senin? Sper ca Cindy e ok, ca stiu ca asta e problema cu fratii ca fac si bolile frateste. Sanatate!

Bibi - mai draga mai putin de 100$ nu cred ca poti da, sau poti incerca varianta 3 milioane ca-i tot pe-acolo, dar mai putin Sau exista si varianta de a merge la biserica cu juma din suma si scuza ca n-ai avut cu cine lasa copilul. Cit despre toale, pai daca tot nu cunosti pe nimeni, ce atita bataie de cap?! Si din punctul asta de vedere iesi oricum mai usor daca mergi doar la biserica.

Kehleyr - si noi mincam cu Luca seara, sau mai bine zis incercam, ca nu reusim intotdeauna sa ne adunam toti la masa. Aseara chiar am fost la ai mei si a stat frumusel pe un scaun cu noi. De mincat, maninca chestiile accesibile din ce mincam noi (cascaval, rosii, pilaf, iaurt, ou-ochi, chiar mincare de cartofi). Simbata am fost la niste amici la casa si a mincat tot asa cu toata lumea, au un foisor in curte unde stam de obicei. Am observat ca e fan lactate, a mincat un fel de cas de oaie, ne-au dat oamenii si la pachet cind au vazut cit ii place plodului

Nicol - ca tot vroiai sa afli ce mai face Luca (printre altii), si el are o pasiune cu condusul, cum prinde usa deschisa la masina, cum se cocoata si invirte de volan, scoate cheile, claxoneaza etc. Eu nu prea il las dar bunica-su se distreaza asa cu el.

In rest toate bune, friguroase, bine ca avem centrala, ma amuz cum il camuflez pe piticot: body maieu - body mineca lunga - ciorapi lungi - salopeta - tricou/pulovar, iar afara geaca - caciula - manusi!!! Arata ca un extraterestru deformat, cu corpul mare si niste biete picioruse. Dar nu comenteaza, ba chiar sta si cu manusi, ca i-am aratat ca si mami are.

Si inca una haioasa: aseara la ai mei, l-am lasat si am dat o fuga pina in Metro. Luca a stat ce-a stat cuminte, apoi a inceput sa-si aduca geaca, incerca sa-si puna caciula, si zicea "pa!pa!", tragind-o pe mama spre usa. Adica el are treba, nu are timp de stat la palavre cu bunicii...

pup u,
andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Hai ca mi-a venit inima la loc. Am bifat doua care sunt okay, mai ramane Carmenutza, motiv pentru care-l interpelez pe carismaticul sau sot cu urmatorul mesaj : "Zi domne` ceva de fetele tale. Doar asa vi si tragi cu ochiul si atat! Nu vezi ca ma perpelesc?!?" Hai, nu pe bune! Totul e okay? Stiu ca exista si telefonul, dar eu prefer varianta cu drobul de sare.

Elena, bravos natiune- ma rog, aplauzele la scena deschisa erau pentru Oana, nu pentru mata, desi Oana e produsul tau...asa ca

quote:
E clar ca tre sa ies mai mult in lume. :))

Da pe sotu` lu` matale l-ai intrebat?

fug, da` revin imediat

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut! Sunt suparata ca Alex e deranjat la stomac si nu stiu de la ce. Azi a facut de 4 ori destul de moale. Sa fie oara din cauza ca i-am dat alaltaseara mamaliguta cu branza si apoi struguri (nu multi) ?
Am incercat sa-i dau ceai de menta si a vomat de sila(!) si putina smecta, dar si de la aia icnea ca si cum e pe cale sa verse. Isi face singur scarba.
Crisa: tu ce-i dai lui Tudor cand e asa?

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Va multumim din suflet ca sinteti alaturi de noi.Acum o am pe Cindy bolnavioara cu temperatura .am facut radiografie la plamini si are si ea un inceput de pneumonie.I-a prescris antibiotic dr-ul si mi-a zis ca nu-i nevoie de spitalizare.Am cam tras-o cu ei dar sa dea Dumnezeu sa fie bine.E greu cind sint in colectivitate.O sa le fac vaccinul impotriva pneumoniei cind se fac amindoi bine.
Alexandra scuza-ma daca gresesc numele ca tare-s nauca sanatate multa puiului si fuguta la dr sa iti dea medicamente.
Va pup pe toate .

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Catan: Of...of.. Acum si Cyndi bolnavioara. Ca si la noi .

Am luat gripa de la sotu toti . Noroc ca Alin nu a fost asa de grav ca si Cristi. Acum a inceput sa manince mai bine, in schimb are un program infernal. Doarme toata ziua iar noaptea are programde mincat dormit 30 min si apoi tot treaz pina se trezeste Cristi. Sint nedormita si mereu flamind. O sa pun la kg pe mine acum.
Oare cind o sa-si revina Alin cu programul? Sa doarma si el noaptea ca nu mai pot sint nauca. Am citit ce ati scris dar nu mai am putere sa va mai scriu ori sa va raspund.

Sanatate copilasilor

Romana , Cristian (22.06.2003) si ALin (25.06.2004)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Magda, incearca si cu pilaf. Si mai stiu de la dr. pediatru ca atunci cand sunt deranjati la stomac trebuie sa bea multe lichide si sa rontaie covrigi cu sare(cica sarea asta face bine).

Catan, zi, cand ai timp si puiuti sunt bine ce-i cu vaccinul asta anti-pneumonie.

Romana, nu stiu eu prea bine cum dar incearca sa-i schimbi fusul orar lui Alin. Ziua solicita-l mai mult (asta daca mai ai resurse)si eventual ca sa doarma acopera ferestrele cu draperii.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna dimineata.

Elena, felicitari !!

Catan si Romana, sper sa va insanatositi cat mai repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

SALUTARE !

Mihaela nu se compara, Flaviu e argint viu si e si baiat,
m-am convins din descrierile tale anterioare ca e 'speedy' ! Problema
e ca eu plec singura cu ea si nu o tin decat in scaunel. Ca nu pot altfel. Cand e cu taicasu' deci f. rar stie si ea de volan si butoane.

Elena felicitari, ai artista in familion ! Cand eram de varsta Oanei si eu am fost intr-o trupa de teatru, faceam spectacole si castigam bani, ma rog nu ne dadeau banii dar mergeam in tabere si excursii pe banii respectivi. E super, o sa-i prinda foarte bine !

Bychi, iata si reteta:
- 750 ml apa + 3 cepe medii ca marime
- lasi sa scada la 250 ml deci tb sa fiarba mult,
depinde de foc, cam 20 min
- este maro inchis si uleios
- adaugi o lingurita de miere ca sa-i schimbe putin gustul
sau apox cum ii place lui Tibi de dulce, tu stii
- 250 ml / zi e suficient, eu i l-am dat cu lingurita, poti sa il pui in biberon, la noi n-a tinut (i l-am dat cand se uita la televizor la desene)
- i-am dat in trei zile dar in ultima zi deja ii trecuse, are efect de soc, nu mai tuseste si mucii se fluidizeaza, cel putin asa a fost la noi

Andra bravos, pai normal daca l-a invatat bunicu' , treaba de barbati !

Catan, Romana multa sanatate la copilasi !

pupici,
nicoleta

Mergi la inceput