Copilasi de iunie-iulie 2003 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
elena_ltd spune:
Buna, fetele!
pe scurt (sper) ca tre sa plec cu Mihai la vaccinul restant.
Romana, sanatate copiiilor! Faza nasoala cand ai doi copii e ca se imbolnavesc in acelasi timp.
Apropos de Oana, Mihaela, data fiind discutia noastra pe tema asta si stiind parerea ta, tre sa zic ca relatia mea cu Oana nu este in general o nebuloasa tenebroasa . Avem o relatie fireasca mama-fiica, doar ca sunt situatii cand autonomia ei isi cere drepturile exagerat. Altfel, ne intelegem bine. Apropos de zodii, taica-su e tot varsator ca ea si are cam aceleasi probleme de autoritate ca si mine. Mamaaaa, ce m-am scos cu faza asta! Serios, acuma, sa accept varianta fatalista a incompatibilitatii zodiilor, care ma loveste din plin la capitolul copil si sot, a limitarii intelegerii dintre noi, ar insemna in aceeasi masura o prejudecata si o plafonare ca si atunci cand as spune ca vreau sa o ignor total. Prefer sa cred ca nici o incercare nu e inutila si ca oricum ar fi, am datoria asta. Si, dincolo de orice determinari, cred in puterea dragostei neconditionate (tralalaaaaaaa) care descurca itele cele mai incalcite.
Legat de Flaviu in masina, inteleg perfect sentimentul. E groaznic cand nu vor sa stea la locul lor in masina. La noi se mai aplica o gaselnita de termen scurt cu "fa-i pa lu' nenea" si o vreme e ocupat sa faca cu mana celor din spatele masinii sau de pe trotuar. Nu tine mult, dar e o variatie. Peste vreo 3 ani dati-l la carting.
Catan, groaznica experienta. Sanatate multa puilor! Banuiesc ca tratamentul e de lunga durata. Multa sanatate! Totusi, cum de au facut amandoi pneumonie? Mama mia...
Bibi, nu poti sa fentezi invitatia? De preturi si io tot cam asa stiu, ca si Crisa. Cam 2 mil de caciula. Tananaaaa!
Cat despre sotu subsemnatei si socializarea mea... sssttt!!! Sa nu mai spui la nimeni!
Hai, ma, carmeutza are netul in asteptare si plus de asta a inceput jobul, nu? E bine fata, fac pariu. Dar si io abia astept sa reapara si am inteles-o zilele astea cu netul.
Apropos de firme de net, retin ca era o discutie. Eu va sugerez sa va uitati si pe oferta rds. Mi se pare foarte avantajoasa. La vreo 9 USD ai si minute telefonice si trafic de 1 GB parca. Daca nu incarci filme, muzici sau alte de-astea, e arhisuficient pentru navigare si mailuit. Plus cain reteaua rds poti sa faci transferuri si downloaduri intre membri gratis. Mai vedeti voi, e o varianta. Uitati-va si la lectii know how de pe forum ca s-a discutat problema asta.
Madicule, sanatate piticei, ziceai ca are febra, nu? te asteptam obligatoriu la viitoarea intalnire.
Bychi, ca si voi, si noi ne-am regrupat la somn din cauza frigului. Sa vezi rasfat pe capul lor cu dormitul cu parintii. Pupici multi lui Tibi.
Magda, incearca Electrolytul de la Humana sidaca se ingroasa treaba incearca si Ercefuryl. dar mai bine du-l la medic. sanatate!
revin diseara daca merge beleaua de retea.
Pupici.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
carmenutza spune:
Salut fetelor...
In primul rind nu e Carmen, ci Razvan, sotul "inculpatei" si a "tradatoarei de neam si de tara" - Carmen, aka "Zdrobea sufletelor"...
Va transmit complimente tuturor si pupici dulci mamicilor si bb/ilor.
Carmen nu a inceput inca jubu', se intilneste pe 20.10.2004 cu grecii sa discute de salariu. Problema e ca inca nu avem net acasa...da o rezolvam noi curind si pe asta...
Maya e OK , bubitza de la nasuc i-a trecu acum si sta toata ziua cu Carmen.
In alta ordine de idei ii dau lui Carmen raportul de trei / patru ori pe zi referitor la ce s-a mai scris e forum...da asa e in tenis...
Bibi, sper ca acum e Ok si o "bifezi" si pe Carmen.
Va imbratisam,
Carmen & Maya si Razvan
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
bychi spune:
Nicol, multumesc mult pentru reteta. Tin minte ca bunica ne dadea asa ceva cand eram raciti; nu era buna la gust dar facea minuni. Si cum bunica nu mai e, s-a dus si reteta.
Am fost azi cu Tibi la Oftapro si nu are nimic. Ce-i drept, ma simt mult mai bine acuma ca eu tot cas il vedeam ca se uita. Desi mi-a zis de cand l-a vazut ca nu are nimic, l-a pus la tot felul de aparate ca sa ma convinga. Privirea lui se va corecta de la sine pana pe la trei ani. Bine ca nu are nimic, ca ma obseda. Cu ochii nu e de glumit!
Si m-am mai dus sa cumpar copilului manusi ca ce aveam nu-i mai veneau, si m-a pus sa intru si la Mothercare. M-am ofticat ca aveau multe lucrusoare faine, dar cam scumpe. Totusi, i-am luat un joc piramida de care Tibi e tare incantat.
A, si oficial copilul e intarcat. A durat ceva, dar a trecut! Fara dureri si palnsete de ambele parti.
Razvan, salutari Mayei si Carmenutzei.
Bibi si Cornelia, pana la urma ce ati hotarat; mergeti sau nu la nunta?
Pupici
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
bibi spune:
David e racit. Toata noaptea am avut recital i se infunda nasul si nu putea sa respire, ca deh`, Suzy era la loc de cinste. Sunt nedormita asa ca azi, bag viteza sa termin treaba cat mai repede la birou si ma duc fugutza acasa la desfundat nasucuri.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
bibi spune:
Si ziceti ca maglavaisul ala de ceapa face minuni?!?
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Kehleyr spune:
Bibi cred ca vaccinul antipneumonie nu se gaseste in RO. Eu am citit la un moment dat pe BabyCenter de el, "pneumococcal vaccine", dar am intrebat-o pe doctorita si a zis ca numai peste ocean...
Catan ce face Cindy?
Bychi ai fost la Mothercare ala nou de la p-ta Dorobanti? Eu ma tot tin sa intru, dar nu am ajuns...
Azi dimineata i-am luat fetei dresuri de la Lumea Copiilor. Magazinul asta e hocus-pocus, gasesti tot felul de dracii relativ ieftine daca ai rabdare sa cauti si sa discuti cu vanzatoarele.
Azi-noapte am culcat fata in sufragerie, la noi e un frig cumplit. Acolo avem aerul conditionat care da si caldura si a fost mult mai bine.
Nicol apropo de locuri de joaca in Herastrau, s-a mai deschis unul dragutz la intrarea dinspre Televiziune, pe langa pistele de role...
Romana multa sanatate si voua.
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
elena_ltd spune:
hehe, io cred ca Bibi nu a vazut mesajul lui razvan ca tare m-as mira sa nu fi zis ea nimic.
Bychi, habar n-aveam ca sunteti in proces de intarcare. Bravo voua ca ati reusit fara stres, dar nu ti-e oarescum acuma? Magandesc ca dupa atata timp...
Nicol, multumesc si eu pentru reteta, cred ca o fac chiar azi pt Oana, dar nu numai. Nu-i cam nasoala la gust? Ce ma fac?
Multumesc si pentru felicitari tuturor din partea Oanei, desi, stiti voi, scopul era sa vars pe-aici ce mai e nou la mine si nu puteam, frate draga, la alta sectiune de forum. Asta e.
Nicol, pai sa stii tu ca si eu sper sa faca tabere, de spectacole stiu sigur, plus ca cemai sper eu de la cursul asta este disciplina, concentrarea si exersarea memoriei.
Andra, nu va dezmintiti bag de seama. Cum, ma, extraterestru deformat? Ia sa-i faci o poza.
Carmenutza, Razvan si Maya, pupicei fratilor si de la noi si faceti ceva cu netul ala! Haica va bifeaza Bibi acusica si incheie lista disparitiilor paranormale.
fetelor, ma bucur ca s-a mai inviorat topicul si vapup pe toti!
Crisa, cam subtirel prestezi la topic, doamna, stai rau cu timpul sau cu cheful?
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
crisotexa spune:
Elena, de vreo trei ori am scris niste mesaje babane si mi s-a inchis calculatorul . Deja sunt stressata de chestia asta. felicitari pentru preselectie. Va tinem pumnii la faza urmatoare!!
Catan, pneumonie... Doamne ce emotii. Sanatate multa va dorim .
Adina, profitati cat puteti de timpul petrecut cu tati. Noi de aici oricum nu plecam!!!
Pojo, io cred ca tu sau sotul ati facuat ceva nasol intr-o viata anterioara de e Flaviu asa zlobiu.
Kehleyr, noi iesim afara de doua ori pe zi cate juma de ora. Tie iti e frica de vant saui de ce o tii pe Stefania numai in casa?
Nicole, strange soro bani de o masina bune pentru Teo ca nu stiu zau pe unde o sa scoti camasa cand o fii mare!!
Andra, buni prietenii sa-ti dea si la pachet. Tudor cere paine la toata lumea. E in satre sa o mamance si dupa ce e plin ochi.
magda, mare grija cu diareea mai ales dpdv al hidratarii. dai sa bea cat mai mult ceai de menta. Alimentatia corespunzatoare e de baza: supa de pui sau vita fara cartof si rosii, pilaf, branzica de vaci, banana, mar copt. Eu tot fac variatiuni pe tema asta si burtica e bine.
S-a trezit cupilul.
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Buna fetele,
bibi - trecuram si noi prin raceala, acum dupa o saptamina parca n-ar fi fost. De mare angajament ramine pompita de nas si serul cu apa de mare (Marimer parca). Inteleg ca nu bagati Breaza in week-end?
Bychi - ce inseamna "cam scump" la Mothercare? ca si eu mi-am propus sa ajung dupa ce iau salariul, dar cind am auzit ca Ancai Biris (ex. Magureanu) i s-a parut cam scump, ma gindesc daca mai are rost sa incerc...
Elena - felicitari ptr preselectie doamna, acum o sa joace teatru si o sa primeasca si felicitari ptr asta, ce-si mai poate dori??! Ai grija sa nu ti-o invete cum sa plinga la comanda, c-ai pus-o. Familie de artisti....
Magda - ce mai face Alex?
Kehleyr - ce e Lumea copiiilor?
Carmenutza via Razvan - bine ca avem vesti, dar te asteptam pe-aici cit mai curind. Bafta la negocieri!
Luca a inceput sa zica "uca", miine poimiine se recomanda singur!
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
bychi spune:
Bibi si toti ce-s raciti, sa luati cu incredere ceaiul de ceapa, ca e bun. Eu si uitasem de el pana sa-mi aminteasca Nicol.
Magda, pe langa meniul dat de Crisa incearca sa-i prepari laptele (daca ii dai formula) cu apa in cere a fiert orez. La noi da rezultate rapide.
Kehleyr si Andra, e vorba de Mothercare-ul de pe Radu Beller, deasupra supermarketului Nic. Frumos, elegant, cu lift pt. a urca cu caruciorul... dar scump. Pai niste manusi cu un deget din fleece (polar) erau 657 mii. Asta ma interesa pe mine. Sau un set de 4 sosete de baieti, culori f. faine dar subtiri erau cam 800 mii. Sau un set de 3 pijamale (salopeta cu calcai) subtiri cam 1 milion. Ghetute neimblanite, gen Insulate, 2mil400. La un moment dat am renuntat sa ma uit la preturi si admiram lucrusoarele. Gasesti, altfel, tot ce vrei si ti-ai dori. Mi-e nu-mi vine sa dau atatia bani pt. ceva pe care-l poarta maxim 2-3 luni. Mai bine ceva jucarii sau carti cu povesti... Merita sa vizitati magazinul, numai sa nu va faceti sange rau ca mine.
Fetelor, daca luati alocatia copiilor pe card, vedeti ca au sistat plata pana nu duceti pe fosta str. Venerei contul IBAN. Mi-a expirat cardul si m-am dus sa-l reinnoiesc si mi-au zis ca ultima plata s-a facut in august. Bine ca m-am dus ca nu te-ar fi anuntat. Oricum sunt bani putini dar se aduna acolo pe cardul copilului.
Si eu il duc zilnic pe Tibi afara. Daca acuma e frig, apai la iarna ce facem? Si el oricum distruge casa daca nu il duc afara.
Elena, a fost o decizie tare grea cu intarcatul. Pt. amine a fost usor cu alaptatul si in plus mi-a si placut. Era tare fain cum se cuibarea si incepea sa pape. Dar pt. ca nu se putea pana la majorat , am ales momentul intarcarii acum. Si m-am ocupat destul de el, acuma trebuie sa ma mai gandesc si la mine.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)