Copilasi de iunie-iulie 2003 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
bychi spune:
Bibi, poate reusiti cumva sa refuzati politicos asa pe ultima suta de metri si sa trimiteti un cadou mirilor. Cred ca ati iesi mai ieftin. Mai ales daca nu cunosti pe nimeni si e nunta restransa (probabil familia).. Eu una nu m-as duce dar sa nu te iei dupa mine ca eu is mai ...
Niste prieteni au fost duminica la nunta si au dat 100 euro, dar sunt veri primaricu mirele.
Catan, bine ca nu a fost mai rau si ati fost pe faza sa-l duceti pe Rayan la spital. Sanatate multa si felicitari pt primii pasi ai fetitei!
Elena, te-ai prezentat deja la job sau?... Cand lipsesti ceva mai mult de pe forum, eu intru la banuieli si ma gandesc la ce-i mai rau
Andra, am facut drobul ci vinete nu mai ca am pus si niste piept de pui ca sa am succes la carnivorul meu sot. Delicioasa!
Pupici
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
AdynaB spune:
Salutare mamici,
am intrat si eu sa vad ce mai faceti voi si bebeii.
Noi sintem bine ,tati are concediu si de aceea intru mai rar mai mult sintem plecati.
V-am citit mesajele si ma bucur ca v-ati distrat la intilnire(ce ciuda mi-e ca n-am participat).
In rest la noi e totul ok,Selina doarme bine,maninca super bine..atita doar ca bea f. multa apa noaptea de se trezeste dimineatza uda la spate de atita pipi(am intrat la programul de dezvatzare)
Catan,sanatate multa puiului tau!
Va pup si mai povestim
Adyna si Selina bambina
pojogam spune:
Buna fetele
AM reusit si noi si avem de acum net non-stop. Sa vedem cum ne descurcam prima luna...
Ei am vazut ca ati scris pe aici dar slabut, slabut...
Cornelia felicitari ca au inceput miscarile. Cum te simti tu? Idi doresc sa duci totul cu bine pana la sfarsit. Daca ai stii ce dor imi e si mie de unul mic acolo si de ceea ce simteam cand era in burtica Flaviu!
Bibi cred ca pt nunta, mai degraba te incap "hainutele mele". Si eu cred ca mai bine trimiti un cadou si "pardon, rezon..." se rezolva.
ce mai face David? Mai vorbeste acolo ceva , ca Flaviu nu mai zice nimic, dar am obs. ca vorbeste in somn si ce crezi ca a zis: "vinete"... si asta a fost tot.
Catanurat de tot faza. Doamne cat de sensibili sunt copii astia. nu stiu poate ti-am mai zis de impachetari in astfel de situatii ca sa-l scoti din criza. Sanatate multa.
Dana ma bucur ca ai timp sa citesti. eu asta imi doresc cel mai mult acum, insa nu reusesc. uite de abia stept cartea "Codul lui Davinci" care am inteles ca la voi a aparut si tb sa vina si pe aici. Ai auzit de ea ?
Romana tu trebuie sa fii cea mai ocupata acum. nu ne-ai mai scris nimic de Cristi si evolutiile lui. Cum se mai impaca cu Alin.
Ce mai faci de papa ?
Elena uite ca fierbem aici sa stim ce faci cu jobul. tb sa stiu si eu ce ai hotarat ca sunt curioasa si bagacioasa... Imi lipsesc povestice picante de la tine. Cum te mai imapaci cu Oana?
Azi m-a disperat copilul asta. A avut toata ziua ochii rosii de atata plans. Mai, nu a vrut sa doarma in pat deloc. Pus in carut- scancit, pus in pat pt somnul de pranz-urlat. Iti venea sa tot pleci... Si bine ca a adormit tot in carut cum a vrut el si in casa cum am vrut eu. Pt mine e belea mare de acum cu somnul de pranz!
Azi a fost o zi naspa... sa vad ce fac maine.
Va pup si ne mai auzim!
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Crisa, . Tati zice ca e fetita si parca mi-a transmis si mie "senzatia".
Catan, multa sanatate baietelului! Cindy e bine?
Bibi, am si eu cam aceleasi framantari cu o nunta sambata. Problema e ca, daca ne ducem (si ar trebui sa ne ducem) trebuie sa dam 100 euro. Si ca si tine, nu suntem in stare sa ii dam cu inima deschisa. E o perioada tare "grea". A ramas varianta sa le spunem ca nu putem sa mergem si sa le dam jumatate de suma, dar inca ne gandim. Si nu am cu ce sa ma imbrac!!!!!!!! Am constatat, cu disperare ca nu ma prea mai incap pantalonii pe care ii aveam eu mai de ocazii, iar singura rochie sta pe mine sa pocneasca.
Mihaela, imi e asa de ciuda ca pana acum u m-am bucurat prea mult de bb din burtica din cauza grijilor, dar o sa recuperez. Abia astept sa il simt.
Madi, multa sanatate Mariucai!
Va pupam,
Cornelia si Mariuta
Kehleyr spune:
Neatza fetelor,
CATAN ce cumplita intamplare . Dar de la ce s-a pricopsit asa brusc Rayan cu penumonie?
BIBI, CORNELIA: de ce va duceti fratilor (adica surorilor ) la nunta daca nu aveti chef? Daca nu va sunt prieteni apropiati, sau daca nu aveti cine stie ce obligatii (adica e sefu' sau au fost la voi la nunta -- ceea ce la Bibi nici macar nu e valabil, ca doar nu au facut la restaurant) invocati si voi niste motive... Stil: "n-am cu cine sa-l las pe David" (mai ales ca parca nu aveai rude prin Bucuresti, Bibi, sau confund?), iar Cornelia cu atat mai mult, sarcina cu probleme, ti-a recomandat doctorul liniste si odihna, nu vrei fum de tigara, etc etc. Puteti sa va duceti la biserica cel mult, ca sa faceti act de prezenta. Si dati un dar simbolic sau deloc...
NICOL nu stiu firme cu antena... oricum sotzu' a avut la birou prin radio-modem si mergea destul de prost, cred ca te scoti mai bine cu cablu. Nu se poate sa nu ajunga si la voi unii cu cablu...
ADYNA ce frumos ca sunteti in concediu, pacat ca e deja toamna tarziu. Cum adica program de dezvatare, o culci fara pampers?
MIHAELA cartea de care zici tu tocmai ne-a sosit azi prin Amazon -- eu cu mania mea de a le citi in original . Si-a luat-o sotzul, nu stiu daca o sa apuc sa o citesc si eu. Vezi ca e un subiect la Zona Artelor legat de ea, dar n-am intrat pe el. Eu il citesc pe Salman Rushdie acum, e unul din autorii mei preferati, dar asta la care sunt acum (Furie) e diferita fata de celelalte si se citeste mult mai greu...
ALINUTA, AMIK ce mai faceti?
Fata mea a luat aseara cina cu noi in mod oficial. In general ea seara era cu cereale cu lapte, dar intrucat ieri gatisem snitele de pui cu piure (eu nu mancasem cartofi de vreo juma' de an, dar aseara n-am mai putut de pofta si am incalcat regimul ), am zis ca n-are ce sa-i strice. Ii dadeam snitelas in mana si piure cu lingurita, nu va spun ca ii placea mai mult piureul si se intindea peste scaunel sa ii mai dau .
N-am iesit afara de duminica, bate vantul asta de te reteaza...
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Ioana Sora spune:
Buna, mamici.
Catan, sper ca va simtiti mult mai bine acum. Va tin pumnii. Am innebunit cand am citit ce ati patit.
Bibi, zi si tu ca a intervenit ceva in ultimul moment si nu te mai poti duce. Oricum, cred ca suma minima pe care o poti da e 100$. Plus celelalte cheltuieli, ca nunta nu e in Bucursti... Despre Varil Rix, eu l-am comandat chiar la policlinica unde e inscrisa fata mea, la CMDTA. Azi trebuie sa sun sa vad daca mi l-au adus.
Cornelia, felicitari pentru bebe "miscaret".
Elena, spune-ne cu jobul, ca murim de curiozitate.
Tocmai voiam sa spun ce mai fac in timpul "libver" si trebuie sa plec...
Ioana & Maria Catalina
nicol74 spune:
Buna !
Ah ce ma bucur ca n-ati mai scris asa mult, ca de obicei abia
apuc sa citesc si din cauza asta nu mai scriu nimic de noi. Ceva de genul, vai de mine sa nu cumva sa pierd ce a mai facut Tibi, David, Luca, Tudor, Micaita, Flaviu, pe noi ne intereseaza mai mult baietii,
...
Kehleyr merci mult oricum, mai spune-ne ceva si de Stefania !
Catan m-a luat cu frisoane cand am citit povestea. Mai ales ca ma gandesc ca si bebeii nostri cand vor intra in colectivitate v-a creste riscul sa se intample chestia asta. A luat ceva asa-i ? Nu se poate sa fie raceala ?!
Acum aprox. doua saptamani am fost in recunoastere la o gradinita la noi in cartier. Scump, fitzos si multi copii raciti, asta m-a enervat ingrozitor ! Nu inteleg de ce primesc copii bolnavi ?! Auzi ca au dr. si ala a zis ca copiii erau bine. Si tuseau de imi venea sa mor de nervi. Eu una sunt foarte ingrijorata pt. ca Teo e foarte sociabila si
nu o sa pot sa o tin acasa. Piii (copiii) sunt pentru ea foarte importanti !
Bibi draga eu zic sa te hotarasti acolo, in functie de meniu, mai adaugi si tu ceva, din ce spuneai 100$ pare ok ! Cat despre prezenta pe forum, munca e de vina. Eu lucrez cu ora, sotul meu nu intelege si zice ca fac prostitutie ! Cam asa e, ce-i drept, deci cam cat lucrez cam atat castig. Lacomia bat-o vina !
Elena sper ca totul e ok, tu cand lipsesti de pe aici nu-i a buna.
Carmenutza a inceput lucrul, hm, , Maya la bunici ?
Cornelia felicitari, sa ai grija mare de tine !
Hai sa va spun din ciclul rasfat pe bat, Teo cand vede masina mea o ia razna, haide, haide, altceva nu stie. Stie ca daca plecam cu ea e distractie. Prin urmare dimineata la un moment dat se duce la usa care da in garaj si cineva tb. sa o deschida ca altfel e necaz. Daca nu e nici o masina acolo e ok, fata isi vede in continuare de ale ei, dar daca e masina mea acolo, fata se instaleaza si dai distractie, muzica la maxim, dans si voie buna !
va pupam,
Teodora si mami Nicol
nicol74 spune:
Am uitat sa va spun ceva din ciclul distractii care i-au placut, am dus-o in Herastrau si am dat-o in gargaritza si cu trenuletzul (pe aleea cu cafe Alexandra, intrare Sos. Nordului, multumim Kehleyr care ne-a invatat locul).
Sunt mai multe distractii pt. copii acolo. Sunt si topogane pentru copii mari, dar m-am dat eu cu ea pe ele si ia placut la nebunie !
Am fost la gradina zoologica mai in vara si sunt ponei in manej pentru plimbare
si trasurici la fel ! Ideea asta a venit fiindca mama a pus-o in caruta la niste tarani si i-a placut la nebunie !
nicol
pojogam spune:
Nicol cand vad ce spui tu de masina ma apuca ciuda de mor
Nu zic ca lui Flaviu nu-i place masina; se duce baga cheia singur in portiera sau la portbagaj, (nu stie sa o roteasca) ii place muzica dar sa stea la volan ii place si nici nu se da dus de pe scaunul ala. Ieri am fost la iesirea din Bc la un engros si am innebunit cat a urlat si la dus si la intors. el voia la volan. si daca l-am pus la volan voia sa conduca numai el, ceea ce era chiar imposibil. ei, daca nu l-am lasat a urlat continuu si apoi voia sa coboare din masina. Asa ca pt mine cu Flaviu treaz in masina e un calvar ca si cum ai avea o bomba atomica cu tzignal.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
elena_ltd spune:
Fetelor, imi merge netul ca melcul beat, am fost bolnava ca n-am putut macar sa va citesc.
Raspund repede pana ma tine reteaua si apoi ma duc sa recuperez la citit ca n-am apucat decat in diagonala.
Cu jobul, am zis intr-un mesaj mai vechi, dar era adresat lui Bibi (na belea), inca sunt in discutii si nu e de azi pe maine. Va tin io la curent daca apare vreo noutate. Mercic de grija:)
Inainte sa inchei, tre sa va anunt ca nu-mi mai incap in piele de fericire ca a luat fiica-mea preselectia aia la teatru, unora dintre voi v-am zis cat imi doream. Bun, a luat-o si ma bucur de parca ar fi luat la facultate. Mama mia si are un prof destept si charismatic... nu va mai povestesc, dar ma duc sambata la sedinta cu parintii. :)) E clar ca tre sa ies mai mult in lume. :))
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici