Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Gata, am vb cu sefa: mai vin maxim pana vineri. Daca termin mai repede, e si mai bine.

Sa va povestesc ceva foarte dragut. In weekend am sortat cartile mele de povesti sa aleg ce iau cand ma mut. A fost f dragut... Si am ales cateva f frumoase, si poezii cu "nani nani" si mai ales, i-am gasit POVESTEA EI: DEGETICA. E foarte delicata si cred ca se potriveste cu Mamarutza mea. Deja am inceput sa ii citesc aseara. Ce e mai haios e ca Florin s-a crispat: "sa nu ii citesti povesti triste!!!!" M-a pus sa ii citesc finalul de la Degetica sa se asigure ca nu e trista. L-a traumatizat pe el una de Andersen cand era mic, cu Eliza cu 11 frati transformati in lebede pt care ea impleteste camasi din urzici... :)))))))

Eu i-am explicat ca trebuie sa ii citim de acum, si eu si el, ca sa recunoasca povestea "afara". Era tare sceptic in ceea ce priveste faptul ca, daca el citeste burtoiului meu, fie-sa o sa tresara cand o sa auda povestea... :))))))))))))))))

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, ma simt bine...ce v-am zis eu ca-mi revin daca ies din casa...vorba sotzului meu eu daca am bani sa cheltui ma simt bine imediat si plec la cumparaturi hi hi
am mai cumparat cate ceva pentru oferit pe-acasa la rude si prieteni, dulciuri engros pentru alex hi hi , acum am papat si noi si ma pregatesc sa-l culc pe alexutz...
bits, da sunt de acord ca ai 77 de kg dar tu esti in sapt 36 si eu in 30...cand o sa ajung eu in 36 tare mi-as dori sa am si eu 77 de kg
felis, multumesc ca-mi porti de grija
andreeap, buzoieni este cumva o strada pe langa care trece autobuzul 139?...eu stau pe linia tramvaiului 32(cum vine dinspre piata unirii, pe stanga dupa blocul cu mobila a doua strada) ...ei dar ce nebuna sunt...ne intalnim noi cumva...abia astept.
olga...ma bucur ca ai activitati extra burticoase hi hi cred ca nici una dintre noi nu a mai cules porumb pana acum gravidutza...bravo tie si chestia cu tombola...super misto.
madachan...bine ai revenit
fulguletz...buna solutie ai ales ...sa-l spele sotzul pe bb...si eu la alex cam la fel am procedat...primele 4-5 luni i-a facut mama baie si apoi sotzul(dar supravegheat de mine hi hi)...era placerea lui...
fetele...va pup si intru mai tarziu sa vad ce mai siceti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

drgelor, de bine ce ma laudam aseara ca totul este minunat...ei, bine, m-am trezit dimineata cu o durere INGROZITOARE in gat ! In general, la mine, durerea in gat este asa de insuportabila incat nici nu pot sa vb. si ce este cel mai rau ca aceasta durere prevesteste, de fapt, o cumplita raceala ! Stiti voi vb. aceea: Ce-i lipsea....

Acum stau cu ceaiuri cu miere si lamaie desi nu au nici-un efect si fiecare inghititura este un cosmar !!Astazi am motat aproape toata ziua, mai ales ca a venit femeia sa faca curat si nu prea aveam chef sa stau la taclale cu ea ( nici nu puteam , de altfel ) asa incat am motait cateva ore bune...

nu am chef de nimic, raceala asta ma indispune groaznic.. astept ziua de maine cand, teoretic, ar trebui sa dispara durearea de gat si sa inceapa sa-mi curga nasul..

danette, eu vergeturile le-am observat cam prin saptamana 33 - 34, insa, cu foarte mare greutate entru ca sunt sub burtica adica acolo unde ne taie la cezariana... mai tarziu mi-au aparut cateva pe sani ( eu nu prea aveam cu ce sa ma laud inainte, iar acum au explodat )
din pacate si eu ma ungeam cel putin odata e zi dar tot a aparut. Nu sunt multe dar m-au indispus cand le-am vazut. Oricum, acum folosesc o crema f. buna Biovergetures de la Biotherm si deja s-au atenuat vizibil. Nu vor disparea dar este important sa se vada cat mai putin..

acum, spuneti-mi si mie ce sa iau pentru usturimea din gat ca imi ofera un discomfort groaznic...

va pup

Cristina 36 saptamani, DPN 5 NOV Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felissssssssss n-am disparut; aici sunt ;sunte-ti atat de harnicute , incat mi-a luat ceva timp sa citesc tot ce-ati scris din urma; ti-am trimis un E-MAIL, lai gasit; am avut o groaza de vase de spalat, am fost arbitru intre fiimea si barbate-miu(la zgaraiat pe tata-su pe spate, de parca lau zgaraiat lupii; daca o intrebi pe Arisa de cea facut asta raspunde ca "la mancat pe tati spinarea";cand au intrat amandoi in baie sotul meu se vaita ca il ustura spinarea, la care Arisa il intreaba "tati de ce te ustura spinarea"; va dati seama ce s-a enervat sotul; acum un an i-a spart nasul lui tasu in doua locuri, de era mai sa se opereze si nu alta);

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Moss, cred ca este o adevarata epidemie... Sotul meu a zacut 2 zile din cauza racelii (azi noapte a fost cel mai nasol), sora mea a fost racita cobza saptamana trecuta, sotul ei la fel.. Eu pana acum am scapat, slava Domnului, dar numai de raceala si gripa aud in fiecare zi. Din pacate nu stiu ce poti sa iei pentru durerile de gat in timpul sarcinii. Pe sotul meu l-am indopat cu Fervex, Olynth si Hexoraletten, dar el nu e insarcinat . Probabil tot ceai cu miere si lamaie ar fi cea mai buna solutie.. Ai grija de tine..
Miche, sa-mi spui daca vrei sa mergem impreuna la Municipal maine!! Vin sa te iau!!
Si mie mi-au aparut doua vergeturi pe sani.. Ciudat, pentru ca sanii nu mi s-au marit spectaculos. M-as fi asteptat sa apara pe burta care s-a dublat, nu pe sani..

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ROXANA si eu am meseria de arbitru intr alex si sotz de cca 10 ori pe zi, unul plange si altul tzipa...nu e mare diferenta dar eu trebuie sa le zic la amandoi mereu...alex e mic si nu stie ce face, tati e mare si trebuie sa inteleaga ca intr-o zi alex nu o sa mai faca....asta cand sunt amandoi de fatza...apoi il iau pe alex de-o parte si-l cert asa mai mameste ii spun ca nu e bine ce a facut si uite asa...tati uita repede(alex si mai repede) si nu trece mult si incep din nou sa tzipe...ALEX MI-A TRAS UNA CU POPICUL IN CAP...apoi alex...tati mi-a tras o palma la fund...sau diverse obiecte contondente in capul lui tati si de fiecare data aceeasi palma pe fundul lui alex...hi hi...palma nu este tare, doar o atingere, numai ca alex nu suporta nici macar sa fie certat, daramite atins....cand se inteleg bine si se iubesc ti-e mai mare dragul sa te uiti la ei dar cand se cearta sunt amandoi la fel de caposi...si seamana atat de mult cand se incrunta....oricum ei doi sunt ca doua picaturi de apa...
de-aia le zic mereu nu va intelegeti fiindca sunteti amandoi la fel...
ma duc sa stau si eu in patutz ca vad ca nu mai e nimeni pe-aici
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Moss,pe mine m-a ajutat Strepsils cand am fost racita saptamana trecuta.

Si poti sa iei paracetamol.

Mai fetelor,care e treaba cu pediatrul?Trebuie cautat acum,inainte de nastere?

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Jasmine, da, trebuie sa-ti gasesti un pediatru inainte sa nasti.. Or sa te intrebe la maternitate numele lui.. Ar fi bine sa gasesti unul care are cabinet in zona in care locuiesti tu si care sa vina la tine acasa de fiecare data cand il chemi!

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Mada bine-ai revenit printre ; chiar ma gandeam cand o sa-ti faci aparitia; imi pare bine ca te simti bine, si tu si Edy; de-acum incolo dane cat mai des vesti depre tine
Miche , stiu ca este greu; mai ai putintica rabdare ca se va termina totul; intr-adevar acum parca devine cel mai insupotabil; te vezi in oglinda si nu te mai recunosti, de-ti vine s-o spargi nu alta(eu una mereu fug din fata ei); si eu la prima sarcina pe la sfarsit incepusem sa nu mai pot dormi in nici-o pozitie; asa ca mergeam pe balcon si devenisem un fel de bufnita; ba de nervi in fiecare noapte imi luam punga de alune pe balcon si rontaiam intr-una, sau efectiv inumaram stelele, asta cand era senin, cand era inourat era si mai trist;despre al doilea bebe mai vorbim peste doi ani; si eu dupa prima sarcina m-am jurat ca nu o sa mai nasc niciodata si uitema ca tot aici am ajuns; asa ca mai ai rabdare putin; plimbate(aerul curat face ffff. bine), privete hainutele lui bebe; mai mergi la piscina; te pup si ai maaaare grija de tine si de bebe
Onitza cum te simti
Gandacelulele pe unde umbli
Olga harnicuta mamica; am vazut ca ai DPN chiar de ziua mea; ce m-am bucurat ; te duci si la cules de mere

roxana

Mergi la inceput

Moss stai la caldurica si ai grija de tine
Monicasi Arisa cand se impaca cu tata-su imi sunt asa de dragi, dar dragalaseniile nu tin prea mult, si imediat aud tipete si urlete, de tot la mine vine Arisa plangand, si dupa ce-si termina lacrimile fuge iar la tata-su(pe care-l iubeste la nebunie; de asa sunt fetele, iubesc mai mult tati decat mamele)
Fetelor ma voi duce la culcare;in cazul in care iar am cosmaruri sin cauza grijilor, imi permite-ti sa mai intru;sa ne auzim cu bine pe maineNOAPTE BUNA!!!

roxana

Mergi la inceput