Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Moss

drgelor, de bine ce ma laudam aseara ca totul este minunat...ei, bine, m-am trezit dimineata cu o durere INGROZITOARE in gat ! In general, la mine, durerea in gat este asa de insuportabila incat nici nu pot sa vb. si ce este cel mai rau ca aceasta durere prevesteste, de fapt, o cumplita raceala ! Stiti voi vb. aceea: Ce-i lipsea....
acum, spuneti-mi si mie ce sa iau pentru usturimea din gat ca imi ofera un discomfort groaznic...
va pup
Cristina 36 saptamani, DPN 5 NOV Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani

CRISTINA (MOSS) eu sunt la sfarsitul racelii. Mi-a trebuit 3 zile de raceala ca sa ma hotarasc in final sa-l sun pe dr. nostru sa-l intreb ce pot lua si mi-a zis: paracetamol, vitamina C, picaturi de pus in nas. La tine nu e cazul decat de paracetamol sa o iei inaintea racelii (max 3/zi), vitamina C (ajuta la gat- 4 sau 5 / zi) si miere amestecata cu zeama de lamaie seara inainte de culcare si dupa acest amestec nu mai mananci nimic ( e ca un balsam pt gat (fara ceai). 2 linguri de miere cu o lamaie stoarsa.
Sanatate si ai grija de tine ca ai promis ca iesim la un suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, voi ce stiti, e Ok consumul de pate de ficat in ultimul trimestru de sarcina?Am inteles ca in primele luni ar fi de evitat din cauza continutului ridicat de vit.A din ficat.Mie mi s-a facut o pofta nebuna de pate de ficat de pasare...si nu stiu ce sa fac, o mai fi periculos sau nu?
Multa sanatate!
Mona32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Fetelor, voi ce stiti, e Ok consumul de pate de ficat in ultimul trimestru de sarcina?Am inteles ca in primele luni ar fi de evitat din cauza continutului ridicat de vit.A din ficat.Mie mi s-a facut o pofta nebuna de pate de ficat de pasare...si nu stiu ce sa fac, o mai fi periculos sau nu?
Multa sanatate!
Mona32 saptamani

MONA_B mananca linistita. Chiar si lucrurile interzise se pot consuma , dar sa nu fie zilnic si in cantitati mari... Cat despre pate de ficat... Mananca linistita si pe saturate. Pentru linistea ta nu mai mananci dupa aceea o saptamana pate deloc.

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna burticute!
Mai ce ma mai amuza povestirile celor cu BBici de cativa anisori.....Parca ma vad si pe mine peste cativa ani "tampon"intre BBlina si barbatul meu!
Mona_B, stai linistita!Daca mananci de pofat nu mori!Si nici lui BB nu-i faci rau!
Monica, eu stau pe parte dreapta cum mergi spre pita, pe linia lui 32, imediat dupa intersectia cu Barca(pecineaga).Dar tu cand soseti in tara?
Eu mi-am facut macaroane cu branza(la cuptor) ca nu mai puteam de pofta!Asta ca sa incerc sa nu mai mananc ciocolata.....
Voi ce mai gatiti?Ca mie mi-e o lene cand vin de la servici sa mai si gatesc....Dar de saptamana viitoare cred ca merg cateva ore ( mai ies din casa si mai pun la punct actele, ca doar va dura m,ult pana ma intorc de data asta).
O seara buna
Pupici,
Andreea34 saptamani+BBica
http://community.webshots.com/user/andreap124
Olga, abia astept sa te aud ca te-ai mutat in casa ta!Meriti dupa cat ti-ai dorit.Da baut, cred ca vom bea un laptic, poate chiar cu BBicii langa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

As scrie mai mult, dar am o pozitie asa incomoda!Stau in fotoliu, intr-o parte si mi se pune un junghi in omoplat de ma seaca!
Fetelor, ce ma fac cu arsurile astea?Am incercat cu lapte, apa, fructe, mancare..nimic.Uneori parca imi da cineva cu smirghel pe gat, asa ma arde!
Hai ca va las acum, vorbim maine, merg sa mai mananc ceva, ca doar 78kg.nu sunt de ajuns.Cum o sa slabesc eu la loc, D-zeu stie!Daca este vreuna din voi mai"dolofana", adica daca ati luat mai mult de 24kg., spuneti-mi si mie sa ma simt si eu bine
Andreea34 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

a trecut de 12 noaptea la mine si am intrat oficial in 37sapt,urrraaaaaaa!mi-e somn darnu pot dormi deloc,simt ca nu am aer cand stau intinsa in pat asa ca am intrat sa vad ce faceti.

MONAeu mananc o data pe sapt pateu caci este favoritul meu(cu ceapa sau cu ardei grasi pe deasupra)si nu mai am nimic.decat sa salivezi dupa el mai bine mananca.

chiar ce mai faceti de mancare caci eu nu mai stiu ce sa gatesc?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ANDREEA as vrea sa te consolez dar nu pot,am 77kg dar nu m-am ingrasat 24.lasa ca tu ai sa devii"bondarelul"forumului!bebeii sa fie sanatosi ca o sa slabim noi dupa aceea.eu una mi-am jurat ca nu voi fi grasa niciodata,acum inteleg ce greu se misca si cum transpira un obez.nu-mi doresc sa mai am greutatea asta vreodata.

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

MONA mananca linistita, nu trebuie sa mananci in cantitati industriale si in fiecare zi...asa o data de pofta...nu are ce sa-ti fac rau nici tie nici bb-ului
andreap, inseamna ca stam aproape vis a vis...ce ma bucur...eu vina acasa pe 12 tarziu....asa ca de miercuri sunt disponibila. o sa ma uit in listutza sa vad daca am nr tau de telefon si te sun sa ne intalnim....si ti-am mai zis cu kg eu acum sunt albinutza fatza de cat am luat prima data....35 de kg...stai linistita ca se dau jos...cu tot atata vointa cu cat le-ai pus hi hi
fetele eu iar am program...iar ies din casa fiindca alex vrea la locul de joaca pentru copii si...la mc...nu stiu ce ma fac cu el acasa...dar o sa-l preia mama si-l dezvatza ea...
bits....felicitari, mai ai un picutz de tot
felis...ma bucur ca te simti mai bine dar oricum mai bea ceiut asa preventiv...
va pupici si am fugiiiitttttt...ca trage zapaucu de mine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru incurajari!

Imi dau seama ca nu va e usor niciuneia din voi, incerc sa mi-l imaginez pe Darius si cand scoate funduleul prin burta mea ii spun , "lasa ca iesi tu afara si sa vezi ce muscaturi primesti la fundulet!!"
incerc sa-l pipai sima uit intr-una la calendar , sperand ca timpul sa treaca mai repede.
a venit mama cu fratele meu la mine , mama sperand sa ma ajute, dar mai mult rau imi face , ca e bolnava si face un tratament cu interferon care-i da reactii adverse si stari de rau si oboseala, iar fratele meu tocmai azi s-a internat la ORL Panduri ca are (nu stiu cum) timpanul spart!
Asa ca ma gandeam , io sa fiu sanatoasa , ca belele curg....
Numai ca nu scap nici eu deloc de o durere cumplita de spate , mai ales sub omoplatul stang. Asta face ca senzatia ca plesnesc sa para mai mica.....

Andreea , imi pare rau ca esti singura, cred ca e tare greu ..
Ionela Roxana, cum as putea evita oglizile, cand la mine sunt peste tot prin casa...iar geamurile de la usi seara devin exact ca oglinzile....
Felicitari Bitz, se pare ca nu mai ai mult! Doamne cat as vrea sa ajung si eu in sapt 37 ...Am citit undeva ca bebele e perfect pt nastere in sapt asta..
Eliza, ti-am trimis un mail... mergem impreuna maine..
Fulguletz , m-ai uns la suflet cu Michelina...... Pe mina ma chiama de fapt Mihaela , iar Miche ma alinta un prieten drag mie care e departe, in Italia ..si care imi lipseste tare mult , mai ales acum. Tot el imi spunea si Michelina...si alte derivatii

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bobita , pofta de cel de al doilea bebe?????
doar daca , ceea ce nu cred. Ma gandesc deja la metode definitive de contraceptie...
Ei Olga, ce te invidiez ca poti face cate ceva...Eu nu reusesc nici sa spal vase..
Felisdin cate stiu tu lucrezi in contabilitate..
si eu la fel , desi am terminat Automatica.......
Numai ca eu lucrez independent. Acasa. Iar camera in care am calculatorul e "serviciul" meu. Numai ca de 2-3 luni actele se tot aduna , le pun unele peste altele.... ii rog pe toti sa ma intelega ca o sa-mi traca , dar controalele.... nu's prea intelegatoare.
Si mai sunt si termenele astea nenorocite...stii tu, CAS somaj, tva.... ma gandeam serios sa renunt..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput