Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by olga_stan

buna fetelor!
cum ati petrecut la sf. de saptamana?
eu una am fost la cules de porumb, mai precis la depanusat ca sa simta si bebe ce inseamna munca. a fost dragut, s-a facut claca si ne-am destins in timp ce munceam.
azi m-am plimbat prin oras si am poposit intr-o librarie...mi-au picat ochii pe niste carti mama si copilul, le-am rasfoit si nu imi mai imi venea sa plec din librarie.
olga 30 ani si bebe 32 saptamani de la u.m.

OLGA ce harnicutza esti tu... Cules de porumb. Sincer eu nu ma vad in stare de asa ceva.
Si eu astazi am trecut pe la o librarie si am cumparat 4 carti de povesti. Ieftine. Fiecare carte continea cate o poveste (din cele traditionale) dar f frumos desenate. Eu mai cumparasem carti de povesti dar aveau doar scris nu si poze. Colega care mi-a dat cartea "Eu si parintii mei" mi-a zis ca e ciufulita pt ca baiatului ei ii placea sa o rasfoiasca sa se uite la poze si pupa bb din poze. Cand am auzit asa m-am gandit ca eu nu am carti de povesti cu poze asa ca astazi am luat 4. (22.000 lei bucata)

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

MADA bine ai venit in tzara si bine ai revenit printre noi. Ma bucur ca, contrar ceea ce am auzit eu cu Zapp-ul tie iti merge bine... Intr-adevar e cam ciudat in tzara dupa ce ai fost afara atata timp, dar... asta e.
si sedere placuta...

RALUCA GABRIELA ai grija de tine. Cand am citit cum ai stat pe scaun mi-am inchipuit ca urmau probleme. Asa ca stai cumintzica de acum...

Burtici se vede ca ne cam apropiem de termen ca majoritatea trebuie sa stam cumintzele!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor!Sunt la servci si printre picaturi am reusit s acitesc tot ce s-a scris de aseara pana acum..Eu ma simt bine deocamdata, chiar imi prieste sa mai si muncesc, numai ca BBlina nu pre da din picioruse:se pare ca-i place mai mult cand stau in pat si sunt relaxata.Oricum, deja miscatul BBlinei a devenit obsesie ptr.mine.Cum sa scap?Sunt nebuna, dupa mine ar trebui sa miste non-stop.Abia astept sa treaca saptamanile si sa o vad, cred ca sunt in stare sa o ascult non-stop s avada daca respira.
camys, si eu am incercat uleiul de corp de la Nivea...Ce frumos miroase!
Monica, nu stiu farmacia.Eu stau inainte de intersectia Rahova cu Buzoieni unde e un laborator foto pe colt, o mercerie.
Eliza, si eu sunt de aceesi parere cu animalutele.Eu am un caniche(e drept ca nu lasa par deloc)care o sa stea la mama cateva luni dupa ce nasc dar nu ca mi-ar fi frica ca i se intampla ceva BBlinei ci ptr. ca nu cred ca o sa am timp de ea(plimbare, joaca etc, asa e cu cateii).E adevarat ca nu trebuie sa doarma in patul BBicului sau sa-l linga pe fata cat e f.mic, dar nici paranoice sa nu devenim!
Raluca, mai bine stai linistita si sa ia multa sanatate.Transmite-i si Ioanei asta.Nu te speria:eu ma contractii din luna Iulie, colul deschis si scurtat si uite ca am aproape 35 saptamani(miercuri)! E drept ca am stat acasa 1 luna, dar m-am plimbat, am fost la terase..asa ca ai incredere ca va fi OK.
Miche, si mie mi-e f.greu, mai ales ca sunt singura in Bucuresti, ziua, noaptea.Ma arde pe piept de mor, am uneori niste stari nervoase inexplicabile, dar toate vor trece.Asa ca gandeste-te la cum arata BB, gaseste-ti preocupari.Ai grija de tine!
Olga, harnicuta mai esti!Ai grija cu emotiile atea extreme, vexi ca nu-i fac bine BBlinei!In rest, pe cand marea mutare?Dac mai vin in Pitesti pana nasc, bem sigur sa udam casa noua!
hai ca mai intru si diseara de acasa, acum merg sa stau putin pe canapea.
Va doresc o saptamana superba,
Pupici,
Andreea34 saptamani+BBlina
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mada, bine ai revenit! Bine ca s-a terminat aventura drumului cu bine!

Bobita, daca te doare spatele, pune-l pe al tau sot sa mai presteze cate un masaj, la mine mai ajuta uneori...
Cat despre palpitatii , mai aveam si inainte , dar azi a fost chiar nasol, m-au tinut vreo juma' de minut, timp in care simteam ca-mi iese inima prin stomac si nu mai puteam respira- asta e, sunt defecta si gata , sper ca n-o sa mi se traga din asta

Raluca ,fii cumintica si mai stai in pat, sau macar intr-o pozitie semi-verticala!

Eu de data asta am luat pentru bebe produse Sanosan , la Bianca am folosit si folosesc Nivea, am zis sa mai schimb marcile. Sper sa fie bune.

Roxana-saptamana 35

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fetelor ma bucur ca ma vedeti harnicuta...dar de ce nu vede si soacra?! aia vede numai ce ii convine! sambata ar trebui sa merg la cules de mere. inca nu m-am hotarat ce sa fac...sa merg sau sa stau acasa si sa fac smotru in noua casa?! cred ca optez pentru varianta a doua.
andreap, tu esti invitata mea speciala cand am sa inaugurez casa!
olga30 ani si bebe 32 sap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Raluca, ai grija de tine...dar de ce nu intri in concediu chiar de maine?

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna fetelor!

Iata ca dupa o perioada lunga de probleme cu netul am revenit si eu! Am mai avut acces din cand in cand, dar se misca asa greu ca nu reuseam sa va scriu.

Noi suntem bine, am intrat in saptamana 34, doctorul spune ca bebelina noastra e maricioasa, iar eu stau si ma uit la burta si ma intreb "oare unde o sa mai aiba loc?" . In saptamana 37 imi scoate cerclajul si de atunci...
In ceea ce priveste neplacerile, nici nu incep sa povestesc de cate am eu: contractii, sciatica, umflaturi, insomnii, arsuri... cu arsurile e cel mai rau, ca nu mai pot sa mananc aproape nimic, de baut doar lapte si ciocolata calda, atat. Dar cand ma gandesc cat am asteptat sa raman insarcinata + cat de frumos trebuie sa fie cand iti tii copilul in brate, stiu ca o sa uit de toate astea....

Miche stiu ca e greu, si incurajarile poate suna aiurea, dar incearca sa te gandesti la ce va fi dupa. Asa o sa treci mai usor peste perioada asta...

Roserb, merci pt PM. Te rog mult sa ma treci si pe mine cu numele bebelinei Selina Alexandra

Am vorbit si eu cu Ioana si era bine, astepta sa intre la doctor sa vada cum merge cerclajul. In rest promite ca sta cuminte in pat.

Fetelor, voi aveti medic pediatru? Ca la mine asta e subiectul pe ordinea de zi

Cris, 34 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MADALINObine ai revenit!chiar mai devreme i-am trimis SORINEI un PM sa mai stim de tine.ma bucur ca sunteti bine amandoi.i-a spune-mi ce te-a socat la intoarcerea in ROM caci sunt curioasa??

DANA tu parca intrebai prin ce sapt apar vergeturile?la mine nu a aparut decat una sapt trecuta,a observat-o sotul meu caci eu nu aveam cum.din sapt 35 burta iese mai "in fatza" si cred ca atunci e riscul mai mare de aparitie.

octy 36 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

OLGA stai cumintzica cu atat treaba ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. V-am povestit de colega care a nascut in februarie si inainte de a naste (inainte de Craciun) ca orice femeie la casa ei si cu soacra in casa s-a apucat de shmotruit... pana a vazut ca a sangerat. Au internat-o si au vrut s-o tina internata dar la rugamintea ei i-au dat drumu acasa (fiind sarbatorile) cu promisiunea sa stea NUMAI IN PAT. I se dezlipise putin placenta de la shters geamuri, usi... Si de la Craciun si pana in februarie cand a nascut numai in pat a stat. Asa ca OLGA - nu e de glumit. Ai grija!...

Mergi la inceput

MONICA pe unde esti? ... Sper ca te simti bine (dimineata nu te laudai prea bine). Eu pe seara nu stiu cat am sa mai intru deoarece vine sotzul si imi va zice ca mi-a ajuns toata ziua.

MOSS ce mai faci?... Tot cu odihna?...

IONELA-ROXANA ai disparut?... Vezi PM si E-MAIL.

Mergi la inceput