Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

buna fetelor!
cum ati petrecut la sf. de saptamana?
eu una am fost la cules de porumb, mai precis la depanusat ca sa simta si bebe ce inseamna munca. a fost dragut, s-a facut claca si ne-am destins in timp ce munceam.
azi m-am plimbat prin oras si am poposit intr-o librarie...mi-au picat ochii pe niste carti mama si copilul, le-am rasfoit si nu imi mai imi venea sa plec din librarie.

olga 30 ani si bebe 32 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

apropos de "de-ale sarcinii" : mie nu imi mai ajunge piele la cata burta am ...am asa o piele intinsa si ma gandesc " va exploda? sau "nu va exploda?"...hehehe...
m-am apucat iar sa rasfoiesc una din cartile de crestere a plodului...teorie multa practica o sa ma omoare...de ex. ieri seara ma gandeam "cand o sa-i fac baie lui bebe nu trebuie sa ii dau apa in urechi,nu ? si atunci cum o sa-l spal pe cap?" ...ma mai apuca si pe mine intrebari si probleme existentiale(daca Raluca nu e pe aici)...ce bine ca va veni mama la mine...dar sper sa nu vina prea tarziu...

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Buna fetelor!
Sunteti niste dragute , toate...
doar ca starea asta de umflare continuua ma zapaceste. Nu pot sa dorm ,nu pot sa mananc, imi vine sa plang , sa urlu , ......
unde e starea aia de bine , de fericire pe care ar trebui sa o am?
Azi noapte m-am trezit de 10 ori , pe la 5 dimineata am luat un diazepam , dar tot m-am trezit la 9 . ce-i drept nu cu mintea clara.
Monica a fost o dulce aseara , cand m-a incurajat pe yahoo mess,si ma gandeam cum de cele care au mai trecut odata prin starea asta , mai fac inca un copil!
E drept ca sunt niste scumpi... dar pe mine cred ca ma ucide!!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

MICHE - e drept ca nu e deloc placut prin ce treci, dar... CURAJ. Spune-ti si tu in fiecare clipa ca nu mai este mult si trece. Hai ca mai ai putin... Capul sus. Cate femei nu sunt pe lumea aceasta care nu pot avea copii si ar da orice sa fie in locul tau cu toate acele stari... Tu mai mergi cumva la sevici? ... Sper ca nu... Gandeste-te ca peste putin vei avea o minune micuta in bratze si toate aceste clipe vor fi uitate. Daca nu poti sa dormi nu te chinui... Faci ca mine cand m-am trezit la 3 noaptea si stiam ca oricum nu mai pot dormi am ales sa nu mai stau degeaba in pat si cum la calculator nu puteam intra deoarece tastatura imi trezeste sotzul am mers la bucatarie si am trebaluit (spalt vase pe care nu avusesem chef seara, frecat aragazul, mobila... Nu trebuie sa faci acelasi lucru ca mine... Faci orice altceva: intri pe net, te uiti la TV, citesti o carte... orice care sa nu te lase prada gandurilor (ca vad ca dai deja in depresie...) si in final trebuie sa vina si somnul ca doar nu esti de piatra... Lasa incolo diazepamul... Nu ti-e somn, nu dormi si gata...
CURAJ si tot inainte... Noi suntem langa tine...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fetelor sa va povestesc ce emotii am trait eu vineri. am participat la o tombola. extragerea era filmata in direct si intamplator aveam si eu drum prin zona si am zis sa particip si eu la extragere, mai ales ca aveam si eu cateva taloane. erau toate tv. locale si presa prezenta si cand a inceput extragerea modelatorul mai avea nevoie de o persoana pt. a extrage biletele din urna. si pe cine credeti ca a ales?! pe mine?! ...eu de felul meu sunt mai retrasa, timida si in momentele acelea aveam niste emotii greu de stapanit. bebe a inceput sa miste de ziceai ca vrea el sa extraga biletul si dupa aceea m-au apucat niste contractii de credeam ca am sa nasc. cred ca m-au tinut o jumatate de ora. mi-a placut experienta cu toate ca nu am castigat nimic, dar am castigat experienta!

olga 30 ani bebe 32 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

fulguletz, noua la curs ne-a spus ca atunci cand il spalam pe bebe pe caputz trebuie tinut cu burtica in jos, adica aplecat in fata, tinut cu o mana de subsiori si atunci nu-i mai ajunge apa nici in ochisori si nici in urechiuse. Plus ca in cada nu se pune apa decat pana la jumatatea corpusorului lui bebe cand sta intins, asa incat cand sta pe spate sa nu ajunga apa pana in urechi.

33+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fulguletz, pai la inceput il speli cu buretzel sau cu o laveta de aia gen manusa, si atunci nu-i intra apa in urechi!
Apoi ca sa elimini eventualii picuri de apa, poti folosi betisoarele de urechi speciale pt. bebelusi... alea cu protectie.

Apropos de baie... am cumparat in w-e cadita pt. bb, si e super! Alb-sidefie si are in interior suportul acela special ca sa nu alunece copilul in apa.
Am luat pana la urma toate cosmeticalele de baie marca Bübchen.
Sper sa fie Ok, ma gandeam si eu ca si Camys sa le testez pe mine... sa vad cat de fina o sa-mi fie pielea...

Eu nu-mi simt pielea exagerat de intinsa, dar simt mancarimi nasoale - si astea sunt tot din cauza intinderii pielii... ma fac cu crema si de 4-5 ori pe zi, din aceasta cauza.
Asa ca pielea mea mereu e feuchtig. Da' chestia asta e buna si impotriva aparitiei vergeturilor...

Dana - sapt.33
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, multam de sfaturi...practica o sa ma omoare sigur...dar, chiar acum am gasit si solutia : sa-i faca sotul baie...asa sigur nu o sa-i dau apa in urechi...

dana, pai eu testez de mult timp produsele de la bübchen(cel putin pe burtica numai cu ulei bübchen mi-am dat) si daca pielea mea nu a ripostat (am o piele tare sensibila) inseamna ca e ok...
si eu tot de la bübchen o sa iau totul...

olga, eu abia ma tin pe picioare si tu mergi la cules de porumb...bravo tie!

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, burtici.

Eu n-am avut un weekend prea grozav... Miercuri si joi mi-au schimbat biroul, asa ca pana a venit cel nou am stat la o masa care imi venea la genunchi, cu tastatura in brate. Ca atare, joi seara, cand m-am apucat de clatite, am simtit niste contractii pe toata partea de jos groaznice, ma si durea. Plus ca mergeam la baie din 5 in 5 min de am crezut ca e lichidul... M-am speriat oribil, dar eram cu mama si m-am calmat.

A doua zi am fost la dr... Dupa ce i-am spus si i-au iesit ochii din orbite, m-a suit pe masa... Viol total... Doamne, nu suportam nici sa stau cu picioarele desfacute. Mi-a spus ca am toata partea de jos neirigata cu sange si foarte contractata din cauza statului pe scaun. IN PLUS... marutza mamarutza s-a intors deja!!! Si e maricica, deja nu mai are loc, asa ca nu mai revine, ramane asa. Toate astea, plus colul putin scurtat... gata cu serviciul, repaus la pat, cu picioarele in sus... CA SA NU NASC LA 7 LUNI! Offff... bine ca m-a laudat ca arat f bine si ca mamarutza mea "e dolofana si activa, i-auzi ce inimioara are"

Ca atare, desi sunt azi la birou, voi termina cu serviciul saptamana asta, orice ar fi. Mi-e tare teama sa nasc mai devreme, sa stea in incubator si sa respire prin tuburi... :(((((. Macar am voie sa ma plimb, dar incet, nu sunt chiar ca la cerclaj...

Ca tot a venit vorba: Ioana e ok, acasa la ai ei, va pupa.

Fulguletz, uite aici problema existentiala, vezi? :P

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor,bine v-am regasit!!!!!! Am ajuns cu bine in Romania,drumul a fost mult mai usor decat ma asteptam.Nu am avut nici o pb. Eddy a fost un jucaus tot drumul!!

Nu am apucat sa citesc din urma,sper ca toate sunteti bine!!! De abia aseara am reusit si eu sa-mi bag internet.Prin tel. Zapp.Merge binisor.
Azi am fost si la dr. ,mi-am refacut si analizele.Bebeb e bine,i-am cumparat o gramada de hainute!! Dar mai am inca o listoaie de cumparat.
Ce sa va mai spun?! Inca mi se pare aiurea in tara ,dupa 3 ani , dar ma reobisnuiesc eu.
Va pup,si-o sa revin dupa ce citesc ce-ati scris!

in 32 saptamani ,DPN 21 Nov: EDDY
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Bine ai revenit, mada! Uite ca ati scapat si de grija cu intorsul in tara si lui bb i-a placut la inaltime.

33+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput