Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 6

danette spune:
Ahh, Miche... bine ca nu e ceva mai nasol...
Ca probabil multe experimentam ce simti tu...
Si eu ma tot intreb cum naiba o sa fie in urmatoarele saptamani... ca mai am teoretic 7-8 saptamani.
Mi-e tare greu si acum, fiindca burtoiul meu e tare mare, ma misc "in reluare" si ma dooor picioarele din cauza greutatii.
Fulguletz, am sa fac zilele astea niste poze cu camera bblinei si le pun pe net. Noi suntem incantati de cum a iesit. Am gasit pe www.art.com, imagini (postere) super cu flori de iris si azi vreau sa caut rame pentru ele, sa le pot pune pe pereti.
Dana - sapt.33
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101

Ele spune:
Buna burtici!
Jasmine, bravo, ridica moralul la fete.
Eu tocmai am aflat ca pe o amica de a mea a programat-o deja doctorul la cezariana si deja ma agit si eu ca suntem apropiate ca termen. Deci cine stie , peste 2 saptamani s-ar putea sa-mi vad fetitza. Am devenit nerabdatoare taaaare , mi-a pierit si frica, am uitat si prin ce am trecut...asa ca vreau mai repede sa treaca timpul.
Elena, 36 sapt, DPN-5nov

monica-elizabet spune:
buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine....chiar si miche si-a mai revenit un picutz, nu-i asa?
si eu am o stare destul de tampita, parca nu am mancat nimic asa ma simt...slabita dar sunt sigura ca daca ies afara cu alex uit de toate.pe langa asta ma mai doare si spatele jos, jos de tot si mi se lasa durerea in picior..dar suport cu stoicism hi hi
in rest...nimic nou, m-am cantarit si tot 75,5 am, de azi promit sa incep sa-mi fac bagajul ca de azi intr-o sapt decolam, acum plec sa mai cumpar cate ceva pentru cadouri...si cam atat...
va pupici si va urez o saptamana linistita si multa, multa sanatate si rabdare...ca merita !!!!
monica

Bobita spune:
Buna burtici!
Bun venit noilor , sarcina si nastere usoara si bb sanatosi.
Bine te-am regasit Roserb.Am vazut pozele, frumoasa camera Biancai. Maria inca nu s-a adapatat la gradi, plinge de rupe dimineata sa vina tasu sa o ia la "ora de prinz de foame" citat de la Mariutza. Palpitatiile de care spui imi sunt cunoscute dar inainte de sarcina, si se pare ca ar de la o lipsa de Ca si Mg. Insuficienta Mg poate da aritmii. Insa ameteli am avut si eu, ultima care a fost mare, noroc ca eram in casa a fost cu 24h inainte de cutremurul care s-a simtit in Bucuresti, si imi spune al meu sot sa ma angajez la Inst de Seismologie, caci nu e prima dara cind inainte de vreun cutremur au am ameteli. Acum ameteala am pus-o si pe seama sarcinii, caci am mai avut citeva mai mici la sracina. Si asa cum spui parca m-am bosorogit fata de sarcina I.(de am 36 ani)
Fetelor la cite sapt. de la UM se intra in luna a 7-a? Eu azi implinesc 28 sapt de la UM.
De aseara ma doare spatele nici in pat nu pot sa stau ca tot ma doare.
Miche ai grija cu psihicul, sa nu il stresezi si pe bb. Pofta de al 2-lea bb o sa vina cind iti vei tine minunea in brate si vei realiza cit de bine e.
Bobita, 28 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

daniela_sb spune:
try, daca tin bine minte ziceai ceva de niste fotografii acum cateva zile. Vreau sa le vad si eu... mai pune o data adresa te rog. Daca vorbesc aiurea, scuze...
bobita, din saptamana 28 se intra in luna a 7-a de sarcina, deci tu ai intrat acum o saptamana. Vezi si aici (in dreptul fotografiei scrie luna sarcinii): www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP28
33+ saptamani, DPN 21 Nov

FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
si eu sarcina asta am experimentat senzatii nu tocmai placute(satarile de voma de la inceput au fost groaznice,mi se spargeau vase de sange la ochi,epiglota se fisurase si vomam sange,ce mai a fost o nebunie) iar acum ma simt ca un pinguin inapt sa se mai miste normal,plus ca pe zi ce trece burtoiul e din ce in ce mai greu,si eu am senzatia ca nu se mai termina toate astea.imi sunt nespus de dragi copiii ,mai vreau unu dar daca mi l-ar aduce barza la geam tareeee ar fi binecaci eu una nu cred sa mai fac fatza din nou la tot ce am tras.
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
BITS, Doamne dar prin ce ai trecut!... Inseamna ca eu m-am simtit excelent. Singura mea problema a fost oboseala pe care (cred ca v-am mai spus) am avut-o din clipa cand am ramas insarcinata (nici nu stiam ca sunt insarcinata si ma miram de ce gafaiam daca si mergeam si vorbeam in acelasi timp). Bine- maini, picioare umflate (dar nu exagerat), carcei, dureri la burtica de la mers sau... Cele obisnuite ale sarcinii nu le pun la socoteala.
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

bits spune:
da FELIS a fost groaznic,plangeam si ma rugam sa se termine caci nu mai rezistam,asta a fost si unul din motivele pt care am renuntat la serviciu.ferice de cele care nu au avut nimic,sincer le invidiez.
MONICA spuneai ca esti mare,afla ca eu am acum 77kg,nu-mi vine sa cred ca bebe are doar 2600g si eu am pus atata pe mine.singurul lucru care ma ingrijoreaza ca nu am sa intru in hainele pe care le purtam inainte si trebuie sa merg iarasi la cumparat
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Mai am si niste accese de nervi care apar pur si simplu din nimic,imi vine brusc sa ma cert cu sotul meu sau cu oricine e prin preajma,mi se pare ca toti sunt niste imbecili care nu inteleg nimic....dar incerc sa ma controlez si sa-mi spun ca nu mai e mult si o sa redevenim persoanele care eram inainte de a ramane insarcinate.
Jasmine33 saptamani
JASMINE si eu am chestii din acestea cu nervii cu oricine e prin preajma si am preferat sa nu mai merg la servici deoarece in ultimele zile fiind si racita starile mele de CIUFUTA erau mai accentuate si nu ma mai puteam controla. Mi-era sa nu-mi ies din fire si sa nu spun ceva ce as fi regretat mai tarziu.
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

daniela_sb spune:
Felis, ciudat cu oboseala si la mine. In rest nu ma plang, a mers pana acum totul bine. Dar pana acum o luna - doua pur si simplu cand ajungeam acasa de la serviciu, nici nu mai puteai sta de vorba cu mine daca nu dormeam o ora. Acum stau la TV, fac mancare (cam tot ce imi vine pofta), ma mai plimb prin oras (nu exagerat, bineinteles) si tot nu sunt asa de obosita ca atunci... O fi aerul asta mai rece de toamna... din zodia mea si-mi prieste.
33+ saptamani, DPN 21 Nov

Eliza5 spune:
Miche, capul sus . Din pacate in ultimul trimestru ne confruntam intr-adevar cu tot felul de neplaceri.. Si eu am insomnii, stau cu ochii in tavan cateva ore sau ma duc in sufragerie si ma uit la televizor ca sa nu-l trezesc pe sotul meu. Deja m-am obisnuit cu asta. Si eu m-am umflat dar am inceput sa reduc dulciurile (inainte de a ramane insarcinata nici nu mancam dulciuri..
) si incerc sa nu mai mananc dupa 7 seara deloc.
Ce zici, ne vedem maine sa mergem impreunala Municipal la curs? Pot veni sa te iau si te aduc acasa dupa aceea. Da-mi de stire.
Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal