Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetele!
Multumesc pt raspunsurile voastre cu suculetul O sa va spun cum a reactionat Rares la morcov,incerc sa il dau azi.
Cady pupici multi pt un baietel cuminte si vesel ca Rares Andrei Am vazut pozele si m-am de ochisorii flacaului!
Alinuta imi pare rau ca Dragos face mofturi la papa.Vai dar este asa de scump!Iti vine sa il mananci cu tot cu caciulita aia verde!Sa iti traiasca si nu mai suparata cu papa,poate are si el o perioada,asa de mofturi. pt a avea rabdare.
Nally ce face Sebi te-a lasat sa dormi?
Manu Clau bine ai revenit!Delia este o frumusete de fetita Sunt haioase pozele cu biberonul iar la botez a fost imbracata foarte cochet.
Irinusha pt Mucea.Sa faci poze baietelului inotator sa il vedem si noi iar tu ai grija cu raceala sa te faci bine
...mergem la plimbare ...

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fete dulci

azi ne grabim sa iesim afara dimi caci mergem cu ''socrela''( adica eu, piti si ea) la un centru comercial gen mall aici sa ne mai uitam.Ieri am fost ocupata caci am fost cu Dennis la o gradinitza ''deschisa'' (adica unde pot veni copii de la 0 la 6 ani, dar insotiti cu un parinte si copii se joaca si mamicile se cafelesc si barfesc..)A fost fain, pitic a fost cam timid si se uita la cata lume era(ce-i drept erau vreo 16-17 bebei care tipau unu dupa altu).Ne mai ducem!

Iuliana, ma intrebai de pitic ce face.Face rau.Iar i-a ieshit eczema desi ii fac tratament si ii trecuse acu 2-3 zile.Altfel nush ce e cu el caci a inceput sa tipe seara inainte de culcare, stiu ca nu il doare nimik, caci tipa si dupa aia rade.Banuiesc ca e obosit si poate ii e greu sa se linishteasca dupa zi.

alina, am vazut dintele lui Dragos.Scumpic foc!

Irinusha si eu ma gandeam sa ma pun la coada pentru gradi pentru la anul in toamna caci si aici dureaza mult pana primeshti un loc.

Nally, pupici la Sebi!

Plecam pa acum.Revin dupa amiaza!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neatza fetele,

Dar am de recuperat, nu gluma. Am atatea sa va raspund!!!! Sper sa gasesc timp in cursul zilei de azi. Sa stiti ca ma simt un pic mai bine si va multumesc de incurajari.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am lipsit si eu doua zile si m-ati abandonat...
am pus poze de la botez dar nu se uita nimeni la baietii mei..
am fost cu cel mare la vaccin. I-am facut DiTeul si Piritex (trivaccin anti rujeola, rubeola si oreion). E rapel la 7 ani. se face la scoala dar eu am vrut sa-i cumpar piritexul (gratuit e altul) si sa-l fac la cabinet la dr. lui.
a plans mai rau decat Catalin.
o sa mai revin in cursdul zilei cu amanunte pentru cca altfel vad ca mauitati.
Eryka, problema mea nu a fost in principal cei doi copii ci mahmureala de dupa botez.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Acum voi recupera cele 5 pagini scrise...

I-am spus lui Veve sa ne anunte cand schimbam subiecl, ca sa precem in primul mesaj listutza, astfel incat sa nu ne mai chinuim sa ne intoarcem la prima pagina ca sa vedem ceva. Cand a schimbat subiectul insa eu eram bagata in muraturi pana la gat si nu am raspuns, asa ca a pus ea lista. Din cauza asta o sa le updatez mai greu deocamdata, pana vom deschide noul subiect.

Sandra, superbe pozele de la nunta! Ai fost o mireasa foarte frumoasa! Sa foloseasca George carutul sanatos! Sa ne spui mai multe despre obiceiurile din Japonia de nunta!

Alina, si a mea refuza supa mai nou si si sucurile. Asa ca sucurile de fructe i le amestec cu biscuite ca sa ii placa. Vreau sa ii iau cereale cu porumb si orez de la nutriben sa ii pun in suculet, sa vedem daca vrea. Stie cineva ceva de firma asta?

Erika, pupici scumpei de Ayu care isi suge picioarusul si zice mama!!!

Lili si Paloma, am votat mereu fetitele!!! Sa speram ca vor castiga!

Vanessa, sa va traiasca micul crestin! Cred ca problema tuturor copiilor e caciulita, a mea urla ca din gaura de sarpe.

Irinel, pupici jambonelului care se intoarce pe butica! Oare cand va face si a mea?
Sincer cxred ca nu e bine sa ii dai cereale daca e grasut, cerealele ii cam umfla pe BB-i, mai ales daca au tendinta de ingrasare.

Iuliana, sa il musti un pic pe grasul de Rares cand chiuie, asa din partea Mariucai ! Plimbareti pana la capat, nu? Ce o sa faceti cand va veni vara?

Cady si Manu, bine ati revenit!!!! Asteptam mai multe detalii despre BB-ii vostri si viatza voasta in noul contezt!!!

Manu, ce fel de conexiune ai mey?

Irinusha, merci pt. pontul cu Wick Babyrub! Chiar vreau sa ii iau, ma duc sa vad daca gasesc.

Mona, o sa o faci informaticiana pe Lia!!!

Zaraza, ce frumos ai spus :"o incurajam pe Madutza sa se deprime linistita ca este necesar din cand in cand". Super mishto! Pei imi trece toata depresia cu astfel de incurajari! Si Mariuca isi vara degetele pana in gat, apoi ii vine sa verse, noroc ca nu o face. Nu am ce sa-i fac, pt. ca nu ii place de suzi, o las asa. Pe ei suptul ii calmeaza si devine periculos daca se intinde dupa 1 an. Da-mi si mie link-ul la cartea aia ca nu prea am timp sa stau sa caut acum.

Anacami, cam descurajanta faza cu slabitul pana la 6 luni !

Gabitza, distractie placuta la plimbarica! Pupici Dennissului!

Ioana, hai ca mai e putin pana la 6 luni , o sa ii placa si Patriciei in carutz.

Vanessa eu m-am uitat la poze, inainte sa postezi mesajul. Grasun tare Cata. Si ce modern era imbracat!!!!

Sper ca nu v-am sarit pe nici una. Va pup!!! WOOOW, nu pot sa cred ca am recuperat!!!

Fetele, am atatea poze de recuperat, dar nu va faceti griji, revin in fortza!!!! Stiti cum e bancul ala "Pauza s-a terminat, capul la fund "

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

M-ai sarit pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meyyy Mada chiar asa???!!! Ci daca vorbim mult pi YM ..pi mini nu ma mai bagi in seama, meyy????????? Ca vin io la tini meyy si te !!!!!
Aveam di gand sa mi te fac cuscra... da daca nu ma bagi de acu in seam ...cand om fi babe ...cred ca ma astepti la colt de strada cu matura.... Acu ma razgandii! Na!!!

Pupici lui Uca!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna, mamicile!

si noi pe-aici, fuseram la vaccinul de 4 luni azi, gata de-acu, pana pe la 1 an, am terminat-o cu intepaturile. Ca de obicei, a plans fata mea, de cand am dezbracat-o s-o cantarim, masuram, etc si pana dupa vaccin. Mai, da' a mea plange, nu se-ncurca! Vorba doctorului, cantareata se face, are niste plamani... pai sa vedeti aici mama denaturata, ca am zis sa incerc si io s-o las sa adoarma singura si chiar de plange, cum facu Madutza cu Mariuca si fu victorioasa :))
pai a URLAT fata mea in continuu 1 ora si tot cu aceeasi forta, ba chiar si mai multa parca, si n-avea intentie de a face pauza sau de a se opri, pana am luat-o in brate iara, si apoi i-am dat drumul la veioza cu acvariu care face si zgomotul oceanului, si a adormit asa. Asa ca io m-am simtit ca cea mai nashpa mama, si tot n-am rezolvat mare lucru- asa incapatzanata doara, era de mica, nu degeaba ii taurasa, sper macar ca perseverenta asta sa-i fie utila in viata, adica sa fie perseverenta si ambitioasa asa si cand creste.
In rest, are dimensiuni de manechin cica, are 59 cm (deci era buna masuratoarea data trecuta,ca io ziceam ca-mi iesise 60) si 5530, si probabil o sa incepem si noi cu altceva decat laptic incet-incet- doar ca inca nu stiu cu ce. Doctorul mi-a zis sa incep cu compot de mere, vreo 2 sapt si apoi sa-i dau (piure de )legume amestecate- da' mie nu mi se pare o idee buna, ca am citit ca nu se incepe cu fructe, cu atat mai putin cu zahar in ele, sa nu mai vrea mancare pe urma, asa ca sper sa-mi vina ideea buna pana la urma, cum sa incep. Deocamdata azi ii cumpara tati lingurite si babyalarm. Iar cu morcovii astia, pana la urma io nu m-am lamurit, se incepe cu ei sau nu, ca ba citesc ca se incepe cu ei cel mai bine, ba ca nu, ca au nitrati si nu-s buni inca.
De cereale, inca nu stiu, trebe sa ma duc sa ma uit pe-aici sa vad ce e prin supermarketurile frantuzesti, da' parca nu as incepe cu cereale...

in fine, asta cu noi. In rest, am vazut si io poze cu Ayumi, ce faine poze,tare mi-au placut, si ce cumintica e ea, frumoasa si cuminte, auzi, sa doarma ea singurica :))
(na, ca io ziceam ca vreau ca bebe al meu sa fie activ , cand eram gravida, da ' nu stiam ce ziceam :))) na, ca mi-a dat Dumnezeu, sa nu mai am timp sa ma plictisesc :))

si am vazut si poze de la nunta, SANDRA, tare faine, sa fiti fericiti !

CADY, la multi ani! si numai bucurii!

MADUTZA, pupici Ucai, sa fie sanatoasa si voioasa!Pofta buna la mancat muraturi, ce pofta imi faci! :))

ALINA33, io nu pot vedea poze, nu stiu de ce, la mine ramane ecranul alb. Felicitari pt dintisorul no. 2!

Mergi la inceput

gata plimbareala de dimineata,mancarica este pe foc,puiu doarme satul si de laptic si de suc de morcov .Nu a facut nici un moft la suc,cred ca imi faceam eu prea multe probleme.
Sa reiau de unde am ramas cu cititul...
Mona Liutzei scriitoare
Piatra Lunii pt poze.
Pd votam
Vanessa poate reusim sa ne vedem zilelea astea cat mai este caldut afara vorbim la o sa iti trimit nr Am vazut si pozele de la botez.Ce ochisori mari are Catalin inainte sa il bage preotul in apa
Sandra o mandrete de mireasa ai fost !
Irinel s-a trezit devreme Jambonel sa pape? Raresel ii trimite un chiuit Jambonelului
Eryka ma duc sa vad pozele cu Ayumitza.
Madutza multe si
Andreea,cand il vad pe Rares ca isi baga manutele prea adanc in gurita si risca sa ii vina laptic inapoi ii pun manusi in manute.Alta solutie eu nu am gasit deocamdata,suzeta si-o da singur jos si isi baga 4 degetele si cateodata chiar toata mana in gurita.
Dana ba bucur ca este iar mancacios Stefa
Gabitza pt Dennis
Madutza il musc La iarna(cred ca iarna ai vrut sa spui)o sa il scot asa vreo ora sa ii inchete putin nasucul.
Piatra Lunii am avut aceiasi prob ca tine in legatura cu morcovii.Doc. mi-a spus sa incep cu suc de mar si apoi morcov,dar cum stiam ca nu se incepe cu fructe ca apoi iti refuza copilul legumele m-am hotarat sa incep cu morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetele cucuietele,

noi vrem sa iesim pe-afara ca e o canicula de numa, vreo 27 grade si nu vreau s apierdem ultimele zile de vara. Totusi vreau sa va scriu un mesaj important, mai ales pt. fetele care au venit mai noi:

Mesaj pt. fetele cucuietele!!!

USerul Mamica_de_Mai este facut ca fiecare dintre noi sa-si completeze in linistea caminului datele personale in listute. Noi, lenesicile,am cam lasat treaba asta pe umerii Madutzei care are si ea treaba, o muratura,o plimbare,etc. Deci, fiecare e liber sa-si schimbe/adauge date daca se logheaza cu userul Mamica_de_Mai . Parola acestui uder este mamademai .LA fel,cine gaseste un nou capitol proaspat deschis de moderator, sa nu pposteze pann nu pune listuta. Hai sa-i usuram Madutzei viata !

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Eryka Ayumitzei am vazut pozele sunt asa de frumoase
Alina tocmai dintisorul il scapasem...imi venea sa pup monitorul cand l-am vazut

Mergi la inceput