Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 7
ingerasu spune:
Coca, uite ca mi-a luat-o coscrela mea care nu ma baga in seama deloc azi
- s-o fi suparat vineri pe mine cand am zis ca fii-mea o sa se uite si la Rayan a lui Crinuta? asa este?
Mie dr Ion mi-a dat sa iau Tardyferon Fol deciacesta contine si acid folic pana la sfarsitul sarcinii. Nu stiam ca exista su Taryferon simplu, este posibil sa nu contina acid folic si atunci trebuie sa iei separat. Mai bine il iei pe cel care contine si acid folid ca sa scapi de grija de a lua 2 pastile.
Iar trebuie sa facem analize Lali? Parca stiam ca dupa 30 de saptamani ca eu am facut pe la 20-21 sapt si erau bune. Cred ca tu te referi la cele de trim III si poate nu le-ai facut in trim II. Cumva Anca ti-a dat ceva mai special sau mai nou fata de cele uzuale de sange si urina?
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
RalucaN spune:
Feteleeee sa nu dati cu rosii in mine. Nu stau mult. Am intrat doar sa o felicit pe Patricia pt. fetitica ei, ca de cand tot intru sa vad ce are si m-a tinut in suspans. Noi ne cunoastem de la aspirante. Si cu Shobo la fel 
Deci, Patri felicitari si numai fericire iti doresc.
Si voua burticoaselor la fel, va doresc tuturor numai bine, sanatate si sa aveti parte de nasteri usoare si bebei frumosi si sanatosi!
Va pup si va voi urmari in continuare, ca ati "crescut" sub ochii mei!
Raluca
simonadinca spune:
Ingeras, m-ai facut sa rad dar sa si rasuflu usurata...Credeam ca numai bubulina mea da in "acea zona"...
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
Leta spune:
Pupici la mamici si burtici
Va anunt oficial ca mi-am facut programare la dr. Poiana la finalul lunii. :) Eu am cerut eco, iar dra de la receptie mi-a recomandat si biometrie si doppler. Atunci o sa am 27s2z. As aprecia foarte tare pareri si sfaturi de la cele care au fost deja :) De asemenea, poate imi spuneti voi cit o sa ma coste, ca eu sint blambeca si am uitat sa intreb.
Mercic frumos
PatriciaArdeleanu spune:
Draga Raluca, mi-ai facut o surpriza placuta si iti multumesc ca te-ai gindit la mine!!!
Multumesc!!
Patricia
saptamina 22
Megg spune:
Ingerasu, am fost azi la dr. si mi-a zis sa repet aia cu anticorpii in luna a 8-a, chair adca scrie "absenti"
M-a bulversat ca i-am zis ca vreau cezariana fiindca mi-e frica si a zis ca "n-am auzit de nastere normala fara dureri" si i-am zis eu ca ba da, dar daca ma apuca noaptea sau cand nu e ea pe-acolo ce fac si a zis ca e disponibila oricum si pe mobil si ca nu ma tine doar 2 ore de cand simt pana se face epidurala.
ma rog, o sa vad.
Coca, eu oau Tardiferon Fol (asa scrie, are si acid folic).
Megg 24+ si bb Mara
ingerasu spune:
Simona, eu am zis ca nu sunt eu normala si ca simt aiurea dar vad ca cateodata are obiceiul acesta, de a ma bate la fund - iti dai seama, de pe acum?
Megg, stii ce rau imi pare ca vineri nu am stat macar in apropiere de tine ca sa mai vorbesc cu tine, erai peste masa aia lunga..... Noroc ca am mai vorbit cu Kris si la ea est ela fel. Inseamna ca totusi exista o posibilitate sa apara pana atunci anticorpii desi destul de mica - zic eu sau mai bine zis, sper eu. Iar cu cezariana nici sa nu te aud ca doar esti tanara si exista acum si epidurala. Ce zici de mine ca eu nu vreau nici cezariana si nici epidurala - Crinuta a zis ca sunt masochista. Iti spun eu ca exista nastere fara durere. Mamei mele i s-a rupt usor apa pe la 21.30, la 22.00 au inceput usoare contractii aproape nedureroase iar la 23.55 eu urlam prin spital. Ce zici ca exista femei care nasc, ma refer la travaliu ca scoaterea copilului dureaza cat impingi de 3 ori si gata, in 2 ore iar contractiile sunt suportabile. Si oricum nasterea nu este egala cu durerea, este ceva suportabil si se aseamana cu durerile de la ciclu doar ca nu te tin mereu ci doar din cand in cand. Asa ca eu vreau natural si daca o sa ma doara rau atunci o sa cer epidurala, altfel NU.
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Megg spune:
Ingerasu', pai oi fi tu mai curajoasa, dar la epidurala imping asistentele si tu nu simti, iar copilul poate fi traumatizat. Daca tot e sa aleg anestezie, mai bine ar fi probabil cu cezariana, pentru ca scot copilul mai repede, nu sta sa-l impinga asistenta sau moasa...
Nu mai zic ca ii trag cu forcepsul pe multi dintre cei cu epidurala..
Si dupa aia sa nu stau pe scaun 3 zile ca ma doare si se inflameaza si alte chestii.. 
Mie mi-e frica de nastere naturala..
d-ai m-am si dus la Municipal, stiam ca daca insisti ii convingi..
Auzi, sa ma duc la cursuri ca vin cu alt moral..
Megg 24+ si bb Mara
ana maria spune:
Simona, dar doctorul Poiana nu a vazut problema cu arterele uterine si cu placenta? Din ce imi amintesc ai fost saptamanile trecute la el si parca tu spuneai ca erau 22s si 4D nu se vede bine asa devreme.
Are cineva nou numar de la Diagnosis si adresa exacta? Pleeease!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Megg spune:
Ana-Maria,
Adresa la Diagnosis e Calea Floreasca 60, iar tel 231.67.41/42
Megg 25+ si bb Mara