Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 6
corneliaa spune:
Eu il simt pe la buric. Colega mea de birou care a nascut acum 3 saptamani spunea prin luna a 6-a, a7-a si mai tarziu ca il simte pe sub coaste. Cred ca uterul se mareste si urca...deci cred ca e posibil.
(24 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
ingerasu spune:
Nu va speriati ca nu sunteti singurele care au pierdut cate o steluta, toata lumea are una in minus. Poate admin-ul se indura si ne da stelutele de serif inapoi.
Coca uterul tau a mai crescut si este normal sa o simti pe Theodora mai sus, poate a dat ea cu picioarele pe undeva pe sus si s-a transmis piciorusul. Ce zici ca eu simt cateodata ca ma bumbaceste usor si undeva pe la fund? Prima oara am crezut ca mi s-au dezvoltat niste muschi pe acolo si puleaza ei de nebuni dar cand am vazut ca am patit asta de mai multe ori am zis ca este clar ca "ma bate la fund" cea mica
De asta ce zici?
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
PatriciaArdeleanu spune:
coco, este posibil, uterul cred ca deja s-a ridicat si loviturile se pot simti sau reflecta in alte organe. A mea aseara a dat o reprezentatie de toata frumusetea, care a durat vreo 4 ore, ca incepusem sa ma intreb ca Rachel daca nu misca prea mult!! Majoritatea le-am simtit jos sub buric, citeva f. puternice chiar in buric si vreo doua undeva pe sus, cum zici tu. Dar predomina zona centru/sub buric.
Patricia
saptamina 22
cocolino spune:
Fetele, e clar..Ea era. Acolo, in zona buricului..iar de cind vorbim...a mai tot miscat...si sigur era ea.. Ura, ne-am marit...
Coca 24 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
amo2004 spune:
Salutare burtici!
Eu am fost tare ocupata toata saptamana trecuta si n-am reusit sa mai intru pe forum, insa de azi lucrurile vor intra in normal. Am avut ce citi, sunteti tare harnicute la scris.
Oana, sa te faci bine! Multa sanatate! La fel si sotului tau, Coca.
Ma bucur ca ati reusit sa faceti intalnirea si abia astept sa vad pozele.
Mona 30 ani, 26 sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
Lali spune:
Coca, vad ca ti-au scris si fetele si eu simt mai sus decat inainte. Uterul creste intr-adevar in sus...
Patricia, felicitari pentru printesa ta !
Ingeras, dupa cum v-am spus si la intalnire am primit lista cu analize pe care o voi face prin saptamana 28, daca o scriu pe site iar o agit pe Crinuta.... Oricum eu am ajuns la concluzia ca noi nu facem doar analizele indicate de doctorii fiecareia ci le facem pe toate, date de toti doctorii ! Si eu fac cam la fel...
Lali si licuriciul ei 26+
Dr. Anca, Municipal
cocolino spune:
LALI ,iubita mea eu stiu ca uterul creste in sus, dar azi a fost prima data cind bebelina m-a lovit mai sus ca de obicei...si vroiam doar sa ma asigur, ca nu ma bucur degeaba...oricum de vreo saptamana, burtica parca pur si simplu mi-a explodat, asa mult si brusc a crescut...Si eu n-am luat inca kg in plus....pe cintar.
ingeras stiu ca si tu iei Tardyferon..Eu am citit prospectul si nu am vazut ca ar contine Acid Folic...Crezi ca e inclus in vreunul din comp chimice???
Coca 24 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Witchie spune:
Ladies,
Multumesc pentru indrumarile cu ecografia.
Felicitari mamicilor de fetite:)
Coca si eu mi-am simtit fetita pe undeva pe la soldul stang si nu cred ca erau doar gaze, ca dadea suturi zdravene:)
Simona - sanatate multa! ai grija de tine dar nu te speria, am citit undeva ca orice emotie pe care noi o traim, copilul o resimte o data si jumatate...
Anda
Lali spune:
Coca, eu iau Tardyferon Fol poate este si Tardyferon simplu. Fol vine evident de la acidul folic, iar mie dr. mi-a spus ca in ziua cand il iau sa nu mai iau acid folic. Eu il iau 1 la 2,3 zile, alternativ cu acidul folic. Ma uit si eu pe prospect cand ajung acasa...
Lali si licuriciul ei 26+
Dr. Anca, Municipal
alina_gabriela9 spune:
Am citit PM-urile si va voi trimite pozele asta-seara, de acasa, pentru ca nu le pot trimite de la birou.
Patricia, bun venit in rindul mamicilor de fetite.
Alina si
BB-lina 26s