Mamici de ianuarie-februarie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 8
ja spune:
Buna fetelor
Intrebare:voi ati facut toate aceste analize ca ati vrut sau au fosst recomandate?
Va tot citesc si imi fac complexe ca eu(desi cu FIV)nu am facut aceste analize nociodata ca nu mi le-a cerut nimeni.
Eu pe Stefanitza il tot simt in dreapta jos..asa e placenta,lateral fundica
ana
ana maria spune:
Multam Megg. Sun si eu maine sa ma programez la o noua eco. Cred ca am intrat in etapa emotiilor.
Ja eu am facut analize mai ales nerecomandate ci afland de pe forum. Intamplarea fericita face ca toate au iesit bune. Oricum doctorita mea nu mi le-a recomandat decat pe cele uzuale dar nici n u s-a suparat daca am facut si altele. Eu am o sarcina obtinuta dupa multi ani si suferinti cu IAS si nu stiu ce as fi facut daca iesea ceva prost.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Alina-Gabriela, am primit pozele, insa nu se deschid. Nu stiu ce sa mai fac.
Crinuta si bb din burtica 27+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
andrutza spune:
Megg, am citit ce spui tu despre epidurala si probabil ca ceea ce ai relatat acolo este un caz particular, pentru ca eu stiu un altul diferit. Nasa mea a nascut pe 30 decembrie cu epidurala la Cantacuzino, nu pentru ca a vrut ci pentru ca a durat mult travaliul si avea dureri mari. In functie de cantitatea de anestezic, simti sau nu simti contractiile. O epidurala facuta bine te lasa sa simti in continuare contractiile, dar nu mai simti durerea. O poti intreba de asta pe doctorita ta. Si in felul asta poti sa impingi cand trebuie si nu este obligatoriu sa se foloseasca forcepsul.
Ingerasu, ma bucur ca nu sunt singura "nebuna" de pe-aici, si eu vreau sa nasc fara epidurala daca se poate, am auzit destule cazuri in care durerile au fost cat se poate de suportabile. E bine ca exista aceasta alternativa totusi, sunt mai increzatoare. Mie mi-e teama de un bebe grasut, ca asa am fost si eu si fratele meu, adica 4kg respectiv 3,800, ca atunci e ceva mai greu de scos si presupun ca durerile sunt mai mari.
Andrutza si bebelusa 
25+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
cocolino spune:
'Neata
Coca 24 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ixxi spune:
Buna dimineata fetele!
Intereseaza pe cineva o programare pt maine 6.10 la dr Iosup la CMU? EU merg azi la Diagnosis si nu mai am nevoie de cea de maine.
ixxi si piersicuta 21+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
andrutza spune:
Fetelor din prima parte a listei, voi v-ati repetat analizele de hemograma, ionograma, glicemie, colesterol etc.? Mie Tutunaru mi-a spus sa le fac pana data viitoare - adica 28 sapt., dar medicul de familie a zis sa le fac cat mai tarziu ca acum nu au relevanta. Sa le fac acum sau sa mai astept vreo 2 saptamani, voi ce ziceti?
Andrutza si bebelusa 
25+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
ana maria spune:
Ixxi eu sunt interesata de programare. Amn trimis si un PM.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ingerasu spune:
Andrutza eu nu ma consider nebuna ci doar normala, daca femeile au nascut mereu natural eu de ce nu as face-o (asta in caz ca nu intervine ceva medical). Epidurala ar fi la mine ultima varianta. Eu o sa ma orientez atunci, daca o sa ma dilat greu si o sa am contractii mari de la bun inceput atunci cred ca pana la urma o sa fac epidurala ca sa nu ma chinui. Dar, daca o sa fie rapida toata nasterea atunci nu mai are rost. Am multe cunostinte si verisoare care au vrut sa faca epidurala, isi si cumparasera trusa, si asa de repede au evolut lucrurile incat nu au mai apucat sa o faca si au nascut natural.
Iar legat de greutate, zic eu ca nu prea are legatura, colega mea de birou a nascut acum o luna o fetita de 3,900 kg si mi-a zis ca a ajuns la spital, au mai tinut-o contractiile cam o ora dar mi-a zis ca nu erau asa de dureroase ci doar suportabile si apoi sus pe masa si a impins de trei ori si gata fata. Deci nu prea vad legatura.
Eu am facut analizele pe la 21 de saptamani si am inteles ca se mai face un set dar dupa 30 de saptamani, depinde de doctor si de ce analize ai facut inainte.
POZELE DE LA INTALNIRE le gasiti pe adresa mea de poze de mai jos, primul album - 01.10.04 INTALNIREA BURTILOR.
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
adana spune:
Fetelor am vazut pozele de la intilnire..Sinteti niste frumoase..va invidiez ca va puteti intilnii.Eu pe aici n-am cu cine sa ma intilnesc:((.
Imi pare bine ca v-am vazut si stiu acuma cine care e
adana