Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La noi e 12.30 si de abia acum a adormit, pana acum a avut de facut catarari. De cand a invatat sa se catere in patut si sa se ridice tinandu-se de bare, nu il mai pot lasa singur nici acolo ca nu stiu in ce pozitii cade, plus ca nu mai adoarme singur in patut ca are lucruri mai importante de facut. Azi a adormit numai la tzatz si dupa ce a fost rupt de oboseala. Primul lucru cum face ochi incepe sa se catere in patut pana se ridica in picioare si apoi chiuie de fericire ca e sus si zgaltaie patutul. Eu ma gandesc ca e prea devreme sa stea in picioare, dar mi s-a spus ca daca nu ar putea nu ar sta si oricum nu am cum sa il opresc.
Nu stiu nici eu de ce vomita asa. Sa nu ii mai dau nimic cateva zile si apoi ce sa ii dau? Sa incerc sa adaug cereale in cartofii dulci? Nu prea stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Daniel Ioan!
La multi ani David!
Mai fetelor puiul meu mananca doar maxim 150ml de lapte la o masa.Are 2 mese solide, la care nu mananca foarte mult.Numai ca mananca din 3 in 3 ore iar noaptea la 4 ore. Nu-l pot dezobisnui sa nu manance noaptea.
Am incercat cateva zile si i-am introdus cate ceva usor solid intre ultimele 2 mese 18,30-21,30. Doar trei zile a tinut figura si nu s-a mai sculat.
Vroiam sa va mai intreb ceva:
1. stiti de ce anume unui copil trebuie neaparat sa-i dai mere vechi? si pana la ce varsta?
2. eu am inceput sa-i dau apa plata nefiarta (apa Pi)o fi rau?
Codritu e posibil sa aiba intoleranta la cartof. Scoate-l din alimentatia, cel putin deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI EDUARD!
LA MULTI ANI DANIEL IOAN!

si La multi ani si pentru tatal meu iubit care astazi implineste 52 de ani.Sa imi traiasca 1000 de ani!

Buna dimineata!
Codritu, nu vreau sa te sperii, dar mai bine du-te la medic, nu e normal sa vomite atit de des, si de la alimente diferite! Daca nu doreste ,nu insista cu papa, incearca cu suculetze!

Ruprich, pai la virsta lui Robert mesele se iau la distanta de 3 ore(nu-i asa fetelor?), nu e des, si noaptea nici eu nu scap, tot la 4 ore serveste tzitzi.Poti sa-i dai ceai noaptea in loc de lapte, si no-sa-i convina, si-atunci nu se va mai trezi stiind ca n-o sa mai primeasca laptic.Despre cit laptic trebuie sa manince la o masa, nu stiu sa-ti spun, n-am cum sa masor(la tzitzi).Noi folosim apa plata"Izvorul alb" si nu o mai fierb.Despre merele" vechi", care zici tu ,e prima oara cind aud(adica sa nu fie verzi, sa fie coapte, sau cum??)

Revin, fug sa-i fac brinzica lui Robert.Pt prinz am scapat.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata pe fuga.
La multi ani sarbatoritilor de azi, Eduard si Daniel Ioan!

Eu am venit cu tot cu galusca pe la birou, mai aveam ceva de rezolvat da' tipa de la contabilitate nu vine azi...asa ca stau si pierd vremea pe-aici....nici sef n-am momentan iar gandacul doarme in cosuletul de masina.

Ioana, poate ca si petit beure se fabrica si in romania si n-am zis ca ar fi scumpi, ci doar cu multe E-uri, mult mai multe decat biscuitii obisnuiti. Oricum tu stii cel mai bine ce-i mai bine pentru katja, eu doar imi dadeam cu parerea.
Ziceam de farmaciile alea ca te plangeai ca nu gasesti biscuiti pentru bebelusi, acolo stiu ca au sigur. Si habar n-am pe unde prin tara sunt si pe unde nu sensiblu-uri sau helpnet-uri, stiu ca's in multe orase, in Braila parca am vazut intamplator, in Pitesti n-am cautat dar e posibil sa fie.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

katalina mie mi-a spus doctorul si am auzit de la alte mamici ca merele sa fie golden (alea care sunt scumpe), nu am inteles eu prea bine de aia intreb.
Pe baietelul meu tot Robert il cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ruprich, stiu demult ca baietii nostri au acelasi nume.
Da, merele golden sunt pt. copiii.Cam rare se gasesc si romanesti.Eu am fost la o livada si m-am aprovizionat.

Apropo, fetelor va invit la Focsani ,sa bem un must.Ce-o face Clau, vad ca si cuscra Elena s-a ascuns.

pupici.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fetelor .....

La multi ani sarbatoritilor Eduard si Daniel Ioan + tatal Katalinei, sa-tzi traiasca!

mor de somn....m-a trezit galu la 5.30 si uite-i fresh nu vrea sa doarma se joaca in bouncer, iar eu sunt racitura....ma doare capul,urechile, ochii ce mai m-a prins virusul si nu m-a lasat. Stephie mai trage de nas, dar azi o sa mergem la doftore ca nu se mai poate, musai sa mergem sa nu dam in alte alea.

Aici sunt recomandate merele Royal Gala care sunt dulci si bune, dar eu una prefer goldenul pt mine cel putin. si-mi mai plac unele nu stiu cum se numesc acum le-am descoperit.

Codritu si eu zic sa mergi la doctor sau macar suna-l si spune-i.

La bazin nu suntem de capul nostru, este un instructor autorizat. Se merge dupa un program special, am auzit de pitici de un an care nu stiau sa mearga dar inotau de numa numa. Nu-i vazui asa ca nu sunt sigura[alcoo]

Noua ne-a zis ca nu-i nevoie de pampers de apa, ca un pipi de BB e ok, numai sa nu-l ducem la bazin pe BB cu diaree.

Oare Alina nu si-a instalat computatricele? cum o fi fost la mutat?
Leano si tzie itzi sistara mama compu? haide pe la noi si da-ne de veste ce face Amelie

Ma duc sa ma bag in pat ca nu mai pot

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Eu stiu ca se dau mere de anul trecut sau din acelea turcesti.asta pana pe la 6 luni, asa mi-a zis o vanzatoare din piata.Eu vreau sa merg azi sa-i cumpar niste legume in borcanase ca altfel nu mananca piureul de legume. Poate asta o sa-i placa.Tocmai ce s-a trezit al meu. il mai las o ora si o sa papam supa sau piureul. Incerc azi de morcov. hai ca plange singur.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Pupici la mamici si bebitzi!

La sarbatoriti nostri: Daniel si Eduard!

Azi a mers f greu DC. De fiecare data cnd incercam sa intru imi dadea eroare...
Azi am spalat geamurile si facut inca putina ordine. Ieri am spalat si calcat la lenjerie si haine de mi s-a acrit. David e f scancit si reusesc sa fac pe bucatzele..e groaznic! Cred ca in sfarsit ii ies dintisorii ca asa scancit nu a mai fst (decat cnd am venit din Ro, dar atunci era rasfatul bunicilor care-l tinusera numai si numai ni brate).
Dati-mi o idee ce sa gatesc ptr joi - cnd vin socrii, ca sa fac impresie. A! soacra e diabetica si tre' sa tin cont de asta ..

Voi luati anticonceptionale? EU sunt in a 8a zi, si am niste dureri de cap, stari de greata si ameteli + o stare de nervozitate..ieri era sa tip la David! L-am pus in pat si am iesit din dormitor ingrozita de mine! Bietu copil ce mama tembela are
Am sunat-o pe ginecoloaga si cica sa mai asteptam..sa se faca o luna! Sper sa nu ajung la "veseli" pana atunci. Cred ca si venirea socrilor ma face atat de nervoasa si irascibila.
Sambata am urlat la al meu sotz de s-a speriat ..o iau razna!

Cuscra cum de a cazut Stephie a noastra? mititica! sa-i dai pupicei multi din partea noastra!
David e atat de dragastos scumpul de el. Ma i in brate si ma mangaie..ma prinde cu gurita de nas si vrea sa mi-l pape..cred ca-l innebunesc dintisorii

Al meu nu a primit biscuiti.
Ca legume a mancat pana acum: morcov, dovlecel, cartof, brocoli,spanac, artichauts, (ardeiul si ceapa le-am fiert in supa dar nu i le-am dat).
Fructe: mere, pere, pepene verde, pepene galben, caise, piersici,si ananas de la borcan in amestec cu piersica si mar.
Carne - piept de pui.
Branzica dulce. Iaurtel natur si iaurtel cu fructe (chiar si cu capsuni i-am dat).

Pupici inca o data. Fug la treaba.

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Pupici dulci de la noi!! mama ce vorbarete sunteti..de cand n-am mai intrat eu pe mail...
Maria mea e o scumpa dar si banditutza, nene!! Nu sta singurica mai mult de 15 min. ca vrea sa-i schimb jucariile ca se plictiseste repede. Intinde manutele cand o chem la mine si se bucura tare tare.Cand o pregatesc de baie si e "nudista" trage niste chiote de bucurie, mama-mama!! I-am introdus mancarica zilnic fructe: mere, banane, piersicute, apoi supica sau ciorbica (de pui si acrita cu bors facut in casa)..supa o mai refuza dar ciorba niciodata!! Si ii dau cereale cu lapte seara inainte sa ii dau tzitzi . Asa adoarme, doar la san, sau daca o plimb cu masina sau daca o plimb in carucior..in care nu vrea sa stea mereu. Noaptea se trezeste pe la 3-4, uneori si mai devreme..., apoi pe la 5-6 si pe la 9. Ii dau tzitzi si adoarme in cateva minutzele. E innebunita in continuare dupa tzitzi. Dintzisorii nu au aparut, dar avem la bale garla inca de pe la 4 luni. E iute si nu sta o clipa locului. Mai nou mama a invatat-o sa aplaude .....cu piciorele!!!! Da , ii spune: Buni, fa "Bravo, bravo!" si aplauda cu mainile, iar ea imediat ridica piciorusele, se apuca cu mainile de ele si aplauda!! E un circ si asa se bucura cand ne vede razand !! Ce sa mai, avem fetita mare!
Legat de "rusi" eu am inceput sa iau exluton asa cum m-ati sfatuit voi ca eu inca alaptez si il fac pe barbate-meu fericit, ca tare a mai suferit!! Ca mie mi-a tot fost frica sa nu raman insarcinata, si il mai pacaleam... Sper sa nu ma ingras din cauza lor ca tot incerc sa mai dau jos din burta asta.(mirinda, arat eu bine pe dinafara...dar sub haine ...te mananca leopardul! cum e o vorba, stii tu, pe afara vopsit gardul si-nauntru..leopardul. Cam atat despre noi.
Ela, ce face Cristina?s-a facut bine?
Eu nu am avut nici o problema de sanatate cu ea pana acum, multumesc lui Dumnezeu!
Miky , ai rezolvat cu bona?
Sanatate si pupici tuturor.
Maria si Diana -mama

Mergi la inceput