Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetelor dragi,
Repede-repede, intru si eu sa va mai spun de noi.
Cristinei i-a prescris Ospexin 5ml/8ore (contine amoxicilina), plus Nurofen sirop sau Novocalmin supozitoare, in caz de febra. Cica s-a molipsit de la cineva bolnav, posibil si de afara, din parc, fiind in plin sezon de afectiuni respiratorii.
Numai ca micutei nu-i place nici unul din siropelele astea, le scuipa, plange rau daca e sa le inghita - desi, pentru mine, nu sunt chiar asa de rele. Si cred ca inca o mai doare gatul la inghitit, ca uneori se opreste din supt si scanceste.
Asa ca sunt obosita, dar sunt tare bucuroasa cand reuseste sa pape aproape tot din biberon. Caci a avut mese la care a papat doar 100 ml si atat, asta la interval de 5 ore.
Ne facem noi bine si o sa vedeti ca nu mai aveti loc pe site de mesajele noastre
Pupici pentru toate mamicile si toti bebelusii, sa fie cuminti si sanatosi!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Pucku te invidiem ca ai piscina asa de aproape. Noi avem doua posibilitati si ambele cu schimbat 2 autobuse asa ca nu ma pot hotari mai ales ca vine frigul si mi-e frica sa nu raceasca. programul este in jurul pranzului cand tati e la servici deci nu ne poate duce si nici aduce. Mai vedem noi cum face ca eu tare m-as duce. E buna ideea cu congelatul, dar al meu bb nu prea vrea sa "se diversifice". Am incercat mar si morcov sta cu ele in gura si se tramba de numa. Pana la urma am reusit sa-i dau cateva lingurite, dar dupa mine e nesemnificativ. Nu vrea numai tzitzi si cereale. Ieri i-am pus morcovul in cereale, dar tot cu figuri l-a papat. Azi am cumparat si eu papa la borcan sa vad cum reactioneaza. Pot sa ii dau para? Nu ii baloneaza?
Nedda cum stati cu somnicul? Noi azi noapte am dormit bine, adica de pe la 10 pana la 5-6 cand a vrut tzitzi si a dormit la loc pana pe la 9. Poate l-a molesit vremea, aici s-a facut frig si acum ploua. A trebuit sa dam drumul la caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

of of of

veche poveste scris mesaj, nesalvat, pierdut

Ela ma bucur ca Cristinuca e mai bine un pic. Nu are mama nici o solutie de baut medicamentele si Stephie e la fel.

pe scurt Codritu da am avut noroc cu spotul asta demult il vanam. la piscina la care am fost saptamana trecuta nu era asa bine din punctul asta de vedere. Acum sunt tare fericita. Ce ma gandisem eu daca nu gaseam locul asta era sa ma intorc cu taxiul, iar daca mai mergi si cu cineva e super.

MIcky esti sigura ca ai inteles bine? 2000 euroi? pai ce Dumnezeu itzi da si actiuni la bani astia? eu si sa-i am, presupun prin absurd nu mi-as duce copilul acolo sa sa-i mearga astuia afacerea
Doamne Dumnezeule am niste nervci, auzi din ce mai scoate lumea bani. la bani astia mi-as pune piscina in apartament , numai a mea

Eu platesc 25 $ pt 9 saptamani de curs, 30 min sedinta.
si ma mai costa transportul tot atat, deci ma costa 50 4 toata afacerea.

oare ce face Clau? cum o fi rezistat ea fara Dc? darab? dar toata seara

Pupici

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Sper ca nu ati plecat toate la culcare sau la servici(dupa tara).Sa va spun cum stam noi cu papa:i-am dat la inceputul diversificarii sucuri de mar, morcov, portocala si piersica,apoi cereale,dupa care piure din mar (crud),piersica, para cu biscuiti populari dati prin masina de tocat. Iar acum papam si supa de zarzavat (morcov, cartof,patrunjel,pastarnac,dovlecel,telina,ceapa,ardei)si de 2-3 ori pe sapt si cu carne de pui, o lingurita.Pasat nu ii dau decat cartof,morcov,telina,dovlecel,patrunjel, dar nu i le pasez pe toate o data. Problema apare cand trebuie sa mancam piure cu lingurita.Nu ii place de loc.Am incercat sa-l fac si cu putin unt, cu lapte formula, cu zeama din supa si tot nimic.Daca ii diluez piureul si-l fac crema de supa atunci il bea cu bibe.
Acum Alex doarme si pot sa mai palavragesc si eu putin cu voi. Va pup si somn usor bb-ilor.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumesc, fetelor!

Ela, sanatate mult si nervi de fier!

Katalina, la ce temperatura ii coci la cuptor si pentru cat timp? Ca mi-e teama sa nu-i coc prea tare sau sa nu-i carbonizez, doamne-fereste (ca la toate ma pricep la bucatarie mai putin la copt prajiturele )

Si pana la urma fetelor,care-i treaba cu E-urile astea, ca eu am impresia ca li se da cam multa importantza. Si nu cred ca biscuitzii cei mai ieftini au mai putine E-uri ci doar ca sunt atat de "pirat" incat nici macar nu se obosesc sa le treaca E-urile din compozitie pe ambalaj (care au ambalaj). Si pana la urma E-urile nu semnifica aditivi alimentari acceptati in Europa ca fiind ok? Ca si acidul citric e "E".
Mie drept sa va spun mi-e mai frica de alimentele alea "romanesti, ieftine", (pe care nu le controleaza nimeni) am senzatia ca acolo chiar se baga toate tampeniile, decat de astea pe care sunt declarati toti aditivii pe ambalaj si sunt, de bine de rau, controlate des conditiile de productie , compozitia, etc.

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am culcat copiii! Dupa ,masaj, gimnastica, au , acumamindoi.Mami , tati.
Butonez putin ,apoi plec la ,caci am petrecut toata ziua printre cratite si mixere si roboti, da' o saptamina ma relaxez(pacat ca nu pot sa ma duc la innot cu fi-miu)!Miine oricum e o zi importanta si sunt in vizita la parintii mei!

Nedda, pai biscuitii ii pun in tava la cuptor,si ii las sa se rumeneasca putin, apoi ii pastrez intr-o punga de hirtie.Folosesc biscuiti la masa de fructe,cite un biscuite ras amestecat cu diferite piureuri(la borcanel sau facute de mine).Indiferent ce ii pregatesc, pe linga piureuri+brinzica/banana/etc pun si 1 biscuite(tine de foame!). Aveam de ales intre cereale si biscuiti pt. dimineata.Am ales biscuitii, pt. ca cereale ii dau la 17.00 si seara.
P.S. Sa-ti trimit niste biscuiti autohtoni???

Corina, Stephie s-a facut bine,da' tu ...Pt. git fa-ti un ceai de tei, stoarce 1/2 de lamiie si 3 linguri de miere si bea-l fierbinte.La mine merge treaba asta oricind.Sfat de la o "baba"!
Poti sa incepi cu suculetzul de morcov sau de mar - cite o linguiritza pe zi.Noi am fost mai precoce.-timp de o luna(de la 4 luni), l-am obisnuit cu toate sucurile(strecurate) -din toate fructele si citeva legume, astfel incit, la 5 luni cind am inceput diversificarea mi-a fost foarte usor, primind orice fel de aliment pasat.
Aveti piata de legume acolo???Am inteles bine?

Codritu, para este f. buna pt. bebelusii constipati, eu o folosesc frecvent(mai ales pe cea la borcanel).Dar sa nu-i dai in aceeasi zi si para si piersica sau pruna.Despre borcanele:nu exista copil caruia sa nu-i placa!

Ela, pupici multi pentru Cristina, somnic usor si dulce!

V-am pupat!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mickyyy

Inaioana, poate o sa razi de mine, da' eu iti recomand biscuiti romanesti simpli. Petit beure sunt pliniiiiiiii de E-uri si chimicale...i-am dat eu lu' malina la un momentdat si incepuse sa faca kk verde si cred ca avea si ceva probleme cu burtica, se tot zvarcolea saraca.
Nu-i o idee rea sa-i dai biscuiti, dar cauta unii care sa fie cat mai simpli si cu cat mai putine E-uri, iti spun eu, la un stomacel de copil mic se simt!!
Iar daca chiar vrei biscuiti de bebelusi, cand mai ajungi prin Bucuresti incearca la Cora, acolo au biscuiti de la Hero pentru 8 sau 12 luni, care oricum chiar daca sunt pentru varste mai mari sunt mai buni decat cei din comert (dar si mai scumpi). Sau prin farmacii (Sensiblu, HelpNet daca aveti ceva pe-acolo prin Ploiesti)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Pai "petit beurre" sunt romanesti, Mikyyy! Si ieftini, pe cuvant, 6000 lei pungutza!
In privinta kk-ului verde n-am ce sa fac, pentru ca Katja oricum face kk verde cat ii dau fier, de la el, asa ca nu pot urmari. Apropo, cerealele n-au E-uri?
Biscuitzii de la Hero sunt pentru peste 12 luni si oricum mi se par niste chestii tari si duulci. Plus ca decat sa dau atatia bani pe biscuitii de la Hero, mai bine ii iau cereale in banii aia.
Bineinteles ca sunt Sensiblu-uri si Help-net-uri gramada si in Ploiesti ca peste tot. Din cate stiu eu sunt in toata tzara. Cum, in Pitesti sau Braila (scuze, nu mai stiu de unde esti tu) nu sunt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Despre borcanele:nu exista copil caruia sa nu-i placa!

Ba da, copilul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nu stiu ce sa fac cu bb al meu, i-am dat azi cartof dulce si l-a vomat si pe asta. Acum o saptamana cand i-am dat mar si pe ala l-a vomat si nu i-am mai dat. Interesant este ca nu vomeaza imediat ci dupa 2-3 ore dupa ce mananca. Si azi a facut la fel, m-am bucurat ca nu face mofturi, s-a strambat putin la inceput, dar apoi a papat jumate de borcanel, dupa 2 ore era pe covor tot cartoful. Ce sa fac sa-i mai dau si maine cealalta jumatate de borcan sau nu? Ce sa ii dau, sa incerc altceva?
Pucku ce faceti voi la piscina? Va fac aia program sau faceti ce vreti voi? Costumul de baie e mai special sa nu iasa ceva din scutec?
Sanatate la bb-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

CODRITU, nu stiu ce sa zic! De ce oare sa vomeze bebele tau solidele? Eu nu cred ca m-as incumeta sa-i dau si jumatatea cealalta de borcanel maine. Poate e mai bine sa lasi sa treaca o zi si apoi incearca altceva.
Noi cu somnul stam bine. Si azi ne-am trezit la pranz. Acum e 22:45 si Lara e fresh! Vorbeste cu jucariile.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput