Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Diana la Maria

si binentele pupicei la David, mancal-ar cuscra de baiat cuminte

Noi tot racituri, dar nu e nik grav ca am fost la doftore azi, asa ca scaparam ieftin, dar eu sunt varza

veni tati, revin

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna seara mamici si bebici!
Noi acum ne-am intors din voiaj(am fost citeva zile la "tara" ,la unchiul si matusica pisicutzei).Abia abia am apucat sa citesc tot ce ati scris,si chiauna fiind de somn,am si uitat!
Maine sper ca o sa-mi activez neuronul de serviciu si o sa pot scrie un mesaj coerent.
Pina atunci,Pupici tuturor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am fost la policlinica de langa noi, ca pana ma lua pediatra mai trecea o luna, si mi-a zis sa ii dau trei zile cartof dulce sa ma lamuresc daca e de la cartof sau pentru ca e el prea agitat. I-am zis ca a facut la fel si cu marul, dar mi-a zis sa nu-mi fac probleme, probabil ca inca "supapa" lui nu e destul de matura si se deschide in ambele directii (problema care se rezolva cu varsta), sa ii introduc in continuare mancare solida ca e baiat mare si nu mai poate sta numai pe tzizti, dar eu tot cu grija sunt. Asa ca azi i-am mai dat din borcanelul de ieri, dar numai 2-3 lingurite desi el mai vroia. Nu l-a mai vomat, dar a fost extraordinar de agitat si a dormit foarte greu. As vrea sa ii introduc ceva usor in continuare, care din legume sunt mai usor digerabile pentru bb-i?
A inceput catararile in patut si perseverent cum e se ridica in picioare si sta agatat de pat chiuind de bucurie. Eu nu sunt asa de bucuroasa ca nu mai pot sa il las in pat singur ca mi-e frica sa nu pice si sa dea cu capul ca nu se stie aseza la loc, isi da drumul si pica in cine stie ce pozitii, plus ca nu stiu daca nu e prea devreme sa stea in picioare ca e inca crudut.
Diana si al meu tot la tzitzi adoarme, problema e ca dupa ce adoarme stau cu el cate o ora pana ragaie si noaptea nu e deloc distractiv. Voi cum faceti cu ragaitul dupa ce adoarme la tzitzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Buna fetelor!!!
Fetelor voi ati inceput sa le dati bebelusilor Fluor-Vigantolletten?
Eu am inceput de la 6 lunicu toate ca nu avem dintisori.Am intrerupt Vigantolul si i-am introdus Fluor-Vigantolletten.
M-am mai interesat legat de mere, de la 6 luni putem sa le dam si alt gen de mere, astea ionatane sau ce mai sunt pe piata.Pana acum nu erau indicate deoarece le provoca aciditate la stomac.

Codritu -puiul meu ragaia foarte greu, de multe ori deloc, asa ca l-am lasat sa doarma imediat, daca asta vroia.Nu a fost nici o schimbare, in sensul ca-l durea burtica sau altceva.Dar acum depinde si de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna mamicilor!

ELENA, bine ai venit! Spune-ne cum a fost la tara? Aer curat, iar gratare! Frumos, nu? Macar ati avut vreme buna?

CORINA, sanatate tie si lui Stephanie! Cum de va apuca gripa tocmai acu'? La iarna cum ii mai tineti piept?

CODRITU, nici eu n-am probleme cu Lara cand adoarme la tzatza. De-acum o aud cand inghite aer si asta se intampla foarte rar. Uneori nici ziua cand o bat usor pe spate sa ragaie nu o face.

SPIC DE GRAU, nu te stresa tu din cauza socrilor! Ce, ei nu stiu ca ai copil mic?:) Gateste-le niste piept de pui la gratar cu garnitura de legume sau cu salata. Cred ca nu sunt interzise la diabet, nu? Iar de a doua zi trimite-o pe mama-soacra la bucatarie sa gateasca ce-si place. Zic si eu!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Tot eu sunt! La ore tarzii din noapte ma apuca experimentele! De data asta e semnatura. Vreau sa mi-o pictez putin si daca dau rateuri sa nu va suparati!

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Ahaaa! Acum vad eu cum faceti voi smecheriile astea cu scrisul colorat! Dar hai ca m-am prostit destul!
Acum vreau sa va zic ca apropo de borcanele, cred ca Larei nu-i mai plac. Abia o fac sa mai manance cateva lingurite! Nu mai vrea nici fructe nici legume de la borcanel asa ca bucatareasa sefa scrie pe fruntea mea! O sa trebuiasca sa ii pregatesc mancarea din legume si fructe proaspete. Numai gusta putin din varful linguritei si apoi se stramba si intoarce capul atat de hotarat incat n-are rost sa mai incerc!

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata!
Avem un sarbatorit astazi, da' nu-i stim numele?!La multi ani baietelului lui "bibuga"!
Robert nu a facut mofturi la borcanelele congelate de mine, a papat f. bine.,nu si-au schimbat deloc gustul.De 2 zile am inceput sa-i dau iaurt( Cimpina -cite 2 linguri amestecat cu 1 lingurita de cereale de orez si porumb-Milupa).Ii place, dar ma mai gindesc, as vrea ca la ora 17 sa-i dau tot sin, e mai important decit iaurtul, voi ce credeti?
In rest copilului meu ii creste cu mare viteza-Parul!Asa mi s-a intimplat si la Catalin, dupa "mare" i-a crescut repede parul, iar mie mi-a cazut!

Luminita, ce harnicutza ai fost(am si eu ceva de calcat!).Despre anticonceptionale,poate agitatia e vreunul din efectele secundare, dar sunt sigura ca esti agitata din cauza vizitei socrilor(vor sta 2 saptamini)? Daca sunt francezi fa-le ceva specific frantzuzesc sa-i dai pe spate, daca nu ,cum zicea si Daniela, un gratar si-ai scapat!Nu te stresa, ai copil mic! P.S. Spune-mi si mie cum faci brocolli si spanacul pentru David?!

Diana, bine-ai venit,cam rar!!Vad ca ia fetita mare,vesela si hazlie, din ce ne povestesti.Exlutonul nu ingrasa, am citit undeva pe internet!Te mai asteptam aici!

Corina, tot "varza" esti mama? Insanatosire grabnica!Ati scapat ieftin la doctor???

Rayuela, te asteptam sa-ti activezi neuronul sa ne povestesti cum ati petrecut!!!

Codritu, ma bucur ca nu-s probleme grave cu Tudor, doar rabdare trebuie sa ai.Despre rigiiala dupa tztitzi, pina pe la 3-4 luni faceam asta,acum adoarme fara si nu il deranjeaza, e baiat mare, nu-i mai produce colici aerul din stomacel.Probabil iese si stind culcat, cred. Dupa masa solida scoate mult aer!

Ruprich, spune-ne si noua despre Fluor-Vigantolletten asta, de ce se da, cum se da, ti l-a recomandat cineva.?O s-o intreb pe doctora,Am inteles ca tre sa-i dai pina la 18 ani????

Daniela -" Bucatareasa sefa" - eu sunt demult, am trei barbati in casa.Iti dai seama.Am un mic ajutor la curatenie,in rest le duc toate in spate.Arat ca o casnica adevarata, si uneori ma uit cu jind la sacourile si costumele de serviciu, si abia astept sa fiu o " doamna" sa ma fitii pe la Tribunal din nou, hi,hi,hi.Pina atunci, la cratita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frumoasa semnatura!Cu a mea umplu 1/2 de pagina, da' daca-i schimb marimea mi-e frica sa n-o pierd, asa ca sper ca nu deranjeaza pe nimeni"marimea"!!!Miine-i ziua Laaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeei!!!!!!!!!!!!!

Hai ca m-am lungit ca de obicei, fi'miu doarme si io butonez, desi am la treaba, da' gata pina diseara PA,PA,PA.PUPICI LA BEBICI!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Asa am inteles si eu ca Fluor-Vigantolletten se da pana la 18 ani.Este de fapt vigantol amestecat cu fluor, banuiesc, dar eu auzisem ca se prescrie dupa ce ii dau dintii. Mie doctora mi l-a dat acum.O s-o intreb cand ma duc data viitoare la control de ce mi l-a dat acum. Credeam ca stiti voi mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele,am revenit!
Mi-a fost dor de voi si de povestile cu bebelusii!
trebuie sa va povestesc ceva haios cu Amelie.Am fost plecati la niste rude,cam la 300 de km,citeva zile.Bineinteles,acolo rasfatzul CRUNT,a fost plimbata pisicuta din brate in brate,pupata si raspupata,de unchi ,matusi si nasi!credeam ca nu o sa ma mai inteleg cu ea cind ajungem acasa.Ei bine,aseara,am ajuns destul de tirziu,si Amelie a fost maraita(a se citi:imposibila) tot drumul,de imi venea sa urlu,nu alta.Cind intram in casa,o pun in scaunelul ei..si ma fetelor,incepe o chiuiala si un ris si o veselie...de stateam si eu si tati si ne minunam,intrbindu-ne ce e cu cupilu.Apoi ne-am prins:ERA ACASA!!!!S-a bucurat ca a venit ACASA!!E prima reactie de bucurie,care nu are legatura cu vederea lui mami sau tati,sau a papicii,etc..stit voi!Asa m-a uns pe suflet,sa-mi vad fetita bucuroasa ca a venit acasa...mai mai,ce s-o petrece in creierasul lor ...mare minunatie!!
Acum fug sa fac si eu un dus in liniste(am trimis-o la plimbarica cu tati))si revin!
Pupici

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput