Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
katalina spune:
Intru repede.Doarme Roby.
Mickyyy, ce faci, esti acasa cu Malina?
Alina s-o fi mutat?
Elena, asa am patit noi cind am venit de la mare, avea 4 luni, cind s-a vazut acasa nu mai putea sa respire de bucurie, punctul culminant a fost cind si-a vazut baliuta, era innebunit.chiuia pur si simplu. Chiar daca-s mici, simt multe lucruri!
SPIRULINA face minuni!!!(la mine).MI-a scazut putin "productia", de 4 zile iau cite 4/zi, si lapticul e din belsug!!Credeam ca-l pierd.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Ela76 spune:
Dragi mamici si bebelusi,
Noi suntem mai bine, desi, in continuare, nu ne omoram cu mancatul. Azi-noapte nu s-a mai trezit sa ceara de mancare, asa cum facuse in 2 nopti dinainte. Trezirea ar fi fost buna, caci trebuia sa ii dau siropelul cu medicamente cam pe la 3-4. Si i l-am dat abia la 8 dimineata, dupa ce s-a trezit. Oricum, nu stiu cat inghite ea de fapt din doza aia, ca mai mult o scuipa.
Ca dimensiuni, avem acum 7,100 kg si 67,5 cm (in continuare balerina).
Dar de 2 zile spune (cand are ea chef) mama si baba, dar cu accent frantuzesc, adica accentueaza ultima silaba. Noi ne prapadim de ras si ea, stand in 4 labe, recita in continuare.
Da, si la ea am observat o mare bucurie cand isi descopera lucrurile: o steluta care canta cand apesi pe ea, caruselul de la patut, o zdranganitoare pe care o roade ea toata ziua, dar si alte jucarii. Efectiv, rade cu toata gura si i se lumineaza fatza cand le revede dupa un timp. De aceea, de fiecare data cand suntem "in deplasare" la bunici, incercam sa ii luam lucrurile preferate.
Sa ma laud, ca si eu am fost tare harnica azi, asta pentru ca si Cristina a fost cumintica si mi-a dat voie. Am dat cu aspiratorul (doar juma' de casa, recunosc, dar n-am vrut sa o trezesc), am spalat o gramada de rufe (nu eu, ci masina de spalat - da' eu le-am intins!) si imediat ce se usuca trec la calcat.
Acum o astept sa se trezeasca, sa mergem pana la farmacie sa iau niste medicamente; cu ocazia asta facem si plimbarea, plus ceva cumparaturi. Apoi venim repejor acasa si o asteptam in vizita pe prietena mea din liceu (de fapt cea mai buna prietena a mea de atunci). Si uite asa o sa treaca ziua repede-repede!
A, si sa va mai spun ca m-am enervat pe dr (cred ca e dusa rau, pana la urma), ca cica dupa vaccinul de 6 luni discutam de diversificare. Numai ca la noi acela va fi putin amanat (caci cel de 4 luni l-am amanat din cauza suspiciunii de rubeola), asa ca ajungem la 6 luni si jumatate tot numai cu lapte!
Asa ca de saptamana viitoare ma apuc sa-i dau supita - zeama. Va mai intreb pe voi ce si cum. Eeeeee, face ea experimente pe noi??
Diana- tare dor imi e de tine, mai hai si tu o viteza prin Bucuresti, ca sa ne mai vedem! Ce-ati facut cu apartamentul, nu mai treceti pe acolo? Pupici dulci Mariei, stiu eu ca e o dulce, ca si mamica ei!
Katalina - pupici baietilor tai! Lasa, ca nu devii casnica, sunt convinsa!
Ii urez si eu baietelului lui Ildi LA MULTI ANI! Poate mai trece si mamica lui pe la noi din cand in cand
Alina, Clau, ce-or face, cum or suporta viata fara calculator? Sau compenseaza cu altceva?
Va pupam dulce!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Mama, ce mesaj lung am scris!
Voiam sa mai intreb fetele daca au mai fost la piscina zilele astea si cum a fost? Vrem descrieri!
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Salutare mamici si bebici!
Ori sunt eu groaznic de naiva, ori am noroc cu carul. Cand a plecat, bona mi-a spus ca mi-a gasit o alta doamna sa aiba grija de fata, si din lipsa de perspective si de ocupatie pun mana pe telefon ieri si-o sun. Vine domana la mine acasa, stam vreo 2 ore de vorba cate-n luna si-n stele (moata mea dormea in perioada asta), se trezeste galusca, incepe sa se hlizeasca la bona din prima, sta la ea in brate, ce mai, veselie mare pe capul ei. Si zic hai sa vedem ce si cum, asa ca o chem si azi. Vreau sa zic ca e o cucoana de nota 10, culmea, muuuult mai buna ca prima (cum naiba se cunosc ele nu-mi pot explica, ca's total diferite, din clase sociale diferite - prima era femeie simpla, cucoana noua e genul intelectual, finuta, cu care poti vorbi gramada despre orice - de fapt nu se cunosc, ci o prietena comuna i-a recomandat-o sa mi-o recomanda, o intreaga imbarligatura). N-re sens sa intru prea mult in amanunte, oricum d-na cea noua stie sa se poarte muult mai bine cu Malina (desi nu cred ca o sa faca ea menaj cum facea cealalta), azi au stat mult timp impreuna si n-a plans nici macar un minutel fie-mea cat a stat cu ea. Si a stat 2 ore numai si numai dupa fundul Malinei, s-a jucat cu ea, a vorbit, i-a dat sa manance, nici macar eu n-am atata rabdare cu galusca mea, o mai pun in patut si mai fug la o tigare sau mai intru nitel pe forum.
Deci revenind, bona nr. 2 stie sa se poarte mult mai bine cu moata mea. Prima bona facea menajul de nota 10, dar cand o compar cu asta parca n-avea nici pe jumate atat grija de fata.
In alta ordine de idei...mie trebuiau sa-mi vina rusi de vreo 3 zile si nimic......nici un semn....si foarte rar intarzie, in general vin nu numai in aceasi zi da' cam si la aceasi ora. Asa ca tare mi-e teama sa nu cumva s-o fi pus-o de un fratior sau o surioara pentru Malina. Mi-e si groaza sa-mi cumpar un test de sarcina....mai astept pana la sfarsitul saptamanii...poate o fi doar vreo dereglare. Nu zic nu, imi doresc la nebunie inca un bebe, da' si el sa vina tocmai cand aveam de gand sa ma intorc la munca ...... Macar stiam o treaba si nu ma mai intorceam 2 ani...sa nu mai incurc lumea..... Lu' tati nici macar nu i-am zis de intarziere....mai astept nitel poate poate e alarma falsa.
Cineva intreba cum ii facem sa ragaie dupa tzitzi...ziua ragaie singura cum o ridic in picioare, iar noaptea cand adoarme la san o las sa doarma asa, nu o mai stresez sa dea aerul afara.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Mickyyy, sa te felicit???Ia-ti un TEST repede si da-ne de veste!!!!!!!
pupici.
Catalina,
katalina spune:
Fetelor: BROCOLLI si CONOPIDA nu fac parte din clasa Verzei, si nu se dau bb-lor decit pe la 7-8 luni??? Vreau sa-i mai introduc ceva legume, da' n-am ce!O sa le rotesc asa, pina i se fac greatza copilului.
Clau, un Internet cafe, nimic???
Lavi si Hanna sper ca sunt bine!
Revin.
Catalina,
codritu spune:
Eu sunt cu intrebarile cu ragaiala. Si al meu ragaie ziua imediat ce il ridic, dar cand adoarme stau mult si bine pana scoate una. Am sa incerc si eu sa il pun in patut fara sa ragaie cand adoarme la tzatz, sper sa nu se trezeasca prea repede ca si asa de 2 zile e marait. Adoarme tarziu noaptea, se trezeste dimineata la prima ora si ziua numai fura somnulete scurte, asa ca toata ziua e marait. I-au iesit 2 dintisori, dar deja i-au spart gingia si sunt afara se vad, cat timp ii tine sacaiala cand le ies dintisorii?
Ela76 spune:
Codritule - la Cristina, dupa ce dintisorii au spart gingia, maraiala a mai durat cam o zi-doua, dar oricum, la o intensitate mult mai mica. Si in ce priveste ragaiala, cred ca nu are rost sa te mai stresezi, ca la varsta asta nu mai au probleme, scot si singurei aerul. Cristina, la prima rasucire pe burtica, scoate instantaneu tot aerul. Cred ca de pe la 2,5 luni nu m-a mai preocupat problema.
Felicitari pt dintisori!!
Elena - ce mai face printesa? Sper ca o sa va lase sa va odihniti, ca doar s-a intors acasa.
Micky - ce sa zic, ai noroc! Oare ce sa iti urez in legatura cu rushi?
Albumele noastre
diana76 spune:
Scumpicile mele,
De vreo cateva zile fata mea a incept sa aibe un oarecare program, si de aceea mai am cate putin timp liber ca sa va scriu. Eu eram disperata ca nu puteam deloc sa-i impun un program, dar mama mi-a spus ca dupa 6 luni va fi mai usor ptr. mine, nu credeam atunci, dar acum vad ca a avut dreptate.
Codritu, legat de ragait, sa iti spun cum fac eu: in ultimul timp o alaptez numai stand culcat amandoua pe pat si, daca adoarme nu o mai trezesc sa ragaie, ma ridic usor de langa ea, si nu mai am treaba cu ragaitul. Insa daca nu adoarme, sau se fatzaie sau s-a saturat si ii arde de joaca, o ridic imediat in fundulet, usor aplecat spre in fata si o bat pe spate. Uneori daca o ridic repede in pozitia asta ragaie fara sa o mai bat eu pe spate, Ca , daca nu a adormit si nici nu a ragait la cat se agita ea de fel, suta-n mie varsa. Ca sa stea linistita, cand ma ridic ii pun o bluza de-a mea in loc si avand mirosul meu, nu se mai trezeste asa imediat, ca e bandita si inainte asa facea, cand simtea ca nu mai sunt langa ea se trezea si plangea ca sa stau cu ea…numai ca am pacalit-o!
Elena, sa stii ca si eu am observat aceeasi reactie la Maria cand si-a revazut camera cu jucarii dupa ce am fost plecate vreo 3 zile. Piciulica ta e fetita mare!! Cred ca ai nostri copii stiu mai multe decat ne inchipuim noi.
Puku, Maria a primit pupicii si va trimite altii cu drag!
Azi noapte , m-a zapacit, s-a trezit de un million de ori, nu stiu ce a avut.
Va anunt ca saptamana viitoare voi fi la Bucuresti. Ii fac vaccinul fetei, imi fac ITP-ul la masina si ceva cumparaturi. Asa ca sunt disponibila pentru intalniri cu voi cele din zona.
Ela ca tu esti cea mai aproape,si tocmai m-ai intrebat, si Rox, poate repetam figura de cand eram in 9 luni, mai tineti minte??ne-am vazut la mine cu exact cinci zile inainte sa nasc si v-am facut gogosi si ne-am distrat de am starnit invidia celor care n-au putut veni din dif. motive , cum ar fi distanta prea mare.Cu siguranta ne vedem.
O intrebare am si eu: ce iaurt sa cumpar pentru Maria??? Ca de Danone am auzit destule lucruri neplacute.
Si inca ceva: eu ii dau fetitei Zymaflor si Vigantol. Cand le termin sa ma apuc sa-i dau Fluor-Vigantolleten????? Sunt doua intr-unul probabil, nu??
p.s. FETELOR LUMINATI-MA!!!! Am facut rost de un scaun de masina si nu stiu la ce foloseste un lucru si anume la spate are un snur rosu de vreo 50cm si la un capat e legat de scaun si la celalalt are asa ceva o chestie din plastic ca un dispozitiv de prindere….Mai , oameni buni spuneti-mi si mie pentru ce e ala ca eu una mi-am pierdut neuronii gandindu-ma la asta.
Miky, hi-hi-hi, vin rusii sau nu?? incepem lista de bb2??
Inca ceva: am incercat de vreo doua zile sa citesc articolele de pe prima pagina a site-ului si nu pot sa le accesez. Oare laptopul meu e de vina sau e ceva cu site-ul??? a mai incercat cineva sa le acceseze?
Va pup mult
Diana si Maria - 6 luni si 6 zile
Rayuela spune:
Diana referitor la scaunel:cred ca se regleaza hamurile,cind creste mai maricel bebe.Al meu asa functioneaza.Si bine ai revenit printre noi,bineinteles!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie