Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Nedda spune:
DIANA, bine ai revenit la discutiile cu noi! Asa zic si eu, ca RAYUELA, cred ca de snurul ala tragi ca sa strangi centurile in jurul copilului si ar trebui sa aiba un butonas pe care il tii apasat ca sa ii eliberezi (largesti) centurile!
KATA, asa e! Maine face Lara mea 6 luni! Ce fata mare am! Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 luni de cand am nascut-o! Iubita mamei!
ELA, ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate Cristinei!
MICKY, succes cu noua bona!
ELENA, ce bine ca aveti rude chiar si la 300km distanta. As vrea si eu sa am neamuri asa aproape! Serios vorbesc!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
Ela76 spune:
Fetele cochetele, am trimis lista cu telefoane si email-uri la cele de la care am adresele de email. Am primit "failure" la Cosmy, DanielaD si Mobriq, probabil ca le voi sterge adresele din lista, e posibil sa nu mai fie valabile.
Diana, sigur ca trebuie sa repetam figura! Vorbim si cu Roxana si ne "gogosim" iar! Si pentru cine a uitat de gogosile Dianei sau nu a aflat de ele, avem dovezi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/album?.dir=48c9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Pupici! (Mmmm, ce-as manca niste gogosi, mai ales acum de gand m-am bagat la regim...)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Bleah, ce glow nashpa mi-am tras! Trebuie neaparat sa se introduca si un preview, ca nu se poate asa! Mai pot sa-l schimb acum? Sau tot cu 400 de puncte?
Albumele noastre
diana76 spune:
Ela, sigur repetam figura, daca se angajeaza una din voi sa stea si cu "alarma" mea cea mica! Treaba e ca eu la Buc. nu mai am net ca nu ma mai car si cu laptopul ca sa ii reinstalez internetul acolo n-o sa ma lase Maria sa am preocupari d-astea extra-ea. Iar mama nu va sta cu mine ca trebuie sa se intoarca la serviciu. Asa ca cel mai repede vom stabili amanunte prin telefon.
Daniela si Elena..., dragele mele..sunt lamurita bustean......ca centurile alea au un alt punct din care se regleaza....nu are legatura cu centurile dupa cum e pozitionat...cred ca e prea greu pentru mine si oi fi mai scurta la minte. Multumesc pentru autor oricum, sunteti dragute si saritoare ca de obicei...
Va pupacesc.
io
p.s NU MI-ATI RASPUNS LA INTREBAREA MEA CU SITE-UL. VOI ATI REUSIT SA CITITI ARTICOLELE DE PE PRIMA PAGINA SAU NU? CA SA VAD DACA E DE VINA CALCULATORUL MEU.
PUP
Ela76 spune:
Diana, sforicica aia o fi ca sa-l atarni in cui!
Ti-am trimis si tie lista cu telefoanele, asa ca ne auzim la tel. Mama, cand ne-om aduna o gasca de neastamparati!
Albumele noastre
LaviB spune:
Cuscraaaaaaaaaaaaaaaa si celelalte feteeeeeeeeeeeeeeee!!
Iata-ma si pe mine rapidulescu,istovita si suparica foc.
N-am mai intrat datorita faptului ca mi s-a bulit monitorul de cateva zile. Acum am reusit sa facem rost de unul si pana ne vom achizitiona altul sper sa ramanem in posesia astuia.
Cuscra suntem bine (multumim ca te-ai gandit la noi) Ma bucur ca si la voi e ok totul
Hai ca o sa intru maine si o sa dau detalii (sper) desi timpul imi e programat la fiecare secunda.
In plus seara nu o sa mai pot sta pe net pt ca de duminica este tatal meu la noi (din Ro) si camera de oaspeti e chiar in camera unde e si pc-ul, asa ca....sper sa intru mai mult pe zi.
Va pupic pe toate si promit ca maine va citesc ca taaaaaaaaaaareeeeeeee dor mi-a fost de voi
PS:ne inmultim cumva?! sa de Domnul!
pupice la toti si mai ales la al meu ginerica (pletosica) si a lui dulce mamica
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Ela76 spune:
oops, iertare, am uitat: zici de pagina de start a site-ului DC? la mine merge, doar ca ceva cam lent.
Albumele noastre
katalina spune:
Diana, merge prima pagina (la capitolul 17,nu?).Am verificat.Despre iaurt: noi papam "Cimpina-natural".
Am vazut ce petrecere cu burticutze si gogosi ati tras.Bravos voua!Mai era o mamica pe care n-o stiu....Cine o fi oare?
Ela, iti multumim frumos pentru listuta cu telefoanele, ai muncit ceva la ea! Meriti niste gogosi pufoase!Pt. glow, tre' sa mai muncesti sa faci iarasi 400 puncte(iti vind un pont: alegeti culori pale(deschise), cele inchise sunt prea nashpa).
Azi ne-am innoit cu aparat -rezervor pentru apa.(gen La fintina).Ne saturasem sa cumparam baxuri intregi de apa, la 2 zile(noi suntem 4- consumam nu gluma!).De la Practiker.Foarte util.
Mickyyy, ti-am spus eu ca vei gasi o bona mai buna decit prima!si menajul...mai usor,importanta e Malina.TI-AI LUAT TESTU' ?sau e o alarma falsa?
va pupic.Revin.Ma duc sa fac un dusch.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
katalina spune:
CUSCROOOO, aparusi bre' (vorba lu' Mircea Radu)!!!
Mi-ai spus ca esti bine ,istovita,da' de Hanna nu ne spui nik.
Te -asteptam bre la vorba, dupa ce recuperezi pagini intregi, caci noi suntem guralive,nu gluma!
Acum chiar ma duc sa fac un .
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Rayuela spune:
Elo fiti-ar gogosile sa-ti fie!,ca exact in secunda asta am o pofta de DULCE rauuuuuuuuuuu..si nu mai sint gravida si harnica,sa ma apuc de facut gogosi la doua noaptea!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie