Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mie mi-e dor de cuscra meaaa!!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aaa,cre'ca sint singurica pe acilea,asa ca in loc sa ma duc sa ,mai bine ma holbez la Sex and the city si visez ca stau in New York,nu in Nord

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Io, gata pe ziua de azi.Va urez "noapte buna" si pupici la bebici.Somnic dulce si vise frumoase va doresc la toata lumea.Ma duc sa , apoi sa, apoi

Elena draga ,nu mai plinge! Las' ca timpu' trece repede...Revederea o sa fie mai "fierbinte", ca-n filmul pe care-l vazi acu'

Cuscro, ne-a fost dor de tine( am uitat sa-ti spun)! Cumpara repede monitoru' ala.Pai daca iti vine tati, nu mai ai tu timp de noi...?

Gata.Va pupic.Sa avem miine o zi buna si cu soare!
de la Robert pentru Hanna!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Katalina - in poze eram eu, Diana si Roxana (Mamica_lui_Andrei, boyfriendul noastru ).
Ma gandeam eu ca trebuie sa muncesc pt un nou glow . Nu se vede, m-am apucat deja de treaba!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Haaaai sa bag si io doua randulete,asa de complezenta ca nu prea avem nouatati.Croko la fel de maraici,azi am fost plecati si pe drum mi-a tras un concert de juma' de ora de-mi facu' nervii praf El care-n masina e bucuros si gangureste ca un ingeras!De vreo saptamana in loc de kaki face niste maslinute ingramadite,si cum piersica si perele n-au dat rezultate,am zis sa-i bag o portie de piure de prune.Chiar vorbeam cu Ela mai devreme ca tre' sa-l pacalesc...Eeeei,ca sa vezi:o-nfulecat crok c-o pofta,doua borcanele de prune,nu unu'!Asteptam rezultatele cu entuziasm!Elo,am patit si io cu prunele ca tu cu antibioticu'!
Dupa cum va spusei,zi lunga si grea am avut!Asa-s toate zilele cand iesim cu copiii dupa noi.Numai pana-i imbracam si-i scoatem din casa ne ia cu dureri de cap.Sa nu va mai spun prin magazine cum e!Apoi urla croko-n magazin,il plimba tat'su-n brate,urla veve ca vrea aia,aia si musai si ailalta,mai urla veve o tura ca n-o dezlipeam de masinute si ca-n loc de sandalute Disney,indraznesc sa-i iau cizmulite(la noi erau -2 grade dimineata),mai trage croko seria de plans pe drum....Ufff!De-abia astept sa-i insor!....Asta ca sa-i fac curaj lui Mikkky pt. bebe2!
Diana,de ce nu faci o poza la snurul cu pricina sa ne-arati si noua?...Si da,merg ok articolele pe site!
Eeee,aste fiind zise...am uitat ce mai vroiam sa-ndrug aici!Va pupacim si va dorim noapte buna!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Azi i-am dat din nou cartof dulce, dupa care a baut laptic de la mami si vad ca nu a mai vomat. Probabil ca o fi vomat din cauza ce e prea agitat, nu sta locului, daca il tin in brate se catara pe mine, daca il pun pe jos o ia din loc, in patut se ridica in picioare si tot asa nu mai stiu unde sa il pun sa stea mai linistit dupa ce papa. Oare sa ii mai dau si maine sau sa ii introduc altceva? Cate zile ii tineti pe un aliment nou introdus?
De marait si azi a fost tot asa, l-am scos la o plimbare lunga, dar tot cu maraiala si plansete a fost. Dintisorii deja se vad zimtati din gingie.
La multi ani lui Darius Gabriel si pentru lui asi!
La multi ani pentru George Cosmin, Lara si lui bindiu!
Sa fiti cuminti, sanatosi si multe jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Vreau si eu gogooosi!! Offf, si mai aveti si poze cu ele si vreti sa si repetati figura!! Eeee, cred ca e timpul s-o las pe Lara sa urle si eu sa fac gogosi! Dar nu acu' ca-i trecut de miezul noptii!:))

DIANA, la mine se vede foarte bine prima pagina cu articolele.

KATA, tare curtenitor mai e Robert al tau cu Hanna! Felicitari mamicii lui care il invata asa!:)

ELA, mi-oi fi trimis si mie listuta? Ia sa verific si eu! Daca nu, sa-ti dau si eu adresa mea. (Ce kuloare kul ti-ai tras!)

VEVE, poate acu' ma vezi! Te-am intrebat ce borcanele ii dai crokodilutului sa le incerc si eu pe Lara! Sa stii ca o sa ma milogesc pana ma bagi in seama!:)

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI!
Lara-Diane
Darius-Gabriel
George-Cosmin
si bebelusii lui Asi si Bindiu!

Eleno - hai fuga pana la mine sa facem niste gogosi; adu-o si pe printesa! Lasa Sexu si New Yorku ca alea-s filme, altfel de "gogosi"
Daniela - sigur ca ti-am trimis si tie, nu mai stiu insa pe care adresa. Invitatia la gogosi e valabila pt toata lumea Daca nu veniti, facem si trimitem la pachet! Si culoarea mea e "ku*", nu "kul"
Veve- chiar ca de-a-ndoaselea is copiii astia! Sa nu crezi ca la doza de la 8 dimineata a inghitit mare lucru. A trebuit sa-i bag cearsaful la spalat ca era plin de sirop dintr-ala. Succes cu kk la croko - poate si de aia e mai agitat? Cristina a avut si ea niste zile in care n-a facut kk si tare sucita si nervoasa mai era. Veve mik vrea sandale, te-ncurci?! Si la vara cizme. Da' stiu ca e frig rau pe la voi! Elena, prin Nord pe acolo (nu prin NY), tot asa e vremea? brrrr
Codritu- ce bine ca n-a mai varsat! Succes in continuare!
Pupici si o zi usoara tuturor! Somn usor celor de peste mari si tari!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Darius Gabriel!
La multi ani Lara-Diane!
La multi ani George Cosmin!
Sa cresteti mari frumosi , sanatosi si plini de noroc.

Noi am fost la doctor si suntem raciti rau.Luam Augmentin, Ambroxol si niste picaturi de nas. Asadar nu iesim afara, stam si ne plimbam prin casa.Noroc ca nu avem febra.

Eu incercasem sa-i dau conopida si au sarit colegele pe mine ca nu si nu, iar eu speriata nu i-am mai dat. Adevarul ca in perioada cand i-am dat conopida avea niste gaze....Poate nu era de la conopida, dar nu i-am mai dat.
O sa incerc si eu cu brocolli, si as vrea sa incep cu fasolica verde sau mazare. Din cate imi amintesc era cineva printre noi care i-a dat.
Va las acum, revin mai tarziu un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nedda, uite fa si tu o comparatie, crezi ca nu se potrivesc copiii nostri!... asa tre' sa fie barbatii :"curtenitori", bine zici!http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/detail?.dir=a375&.dnm=8c0b.jpg - Hanna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=6a5d&.dnm=4bfe.jpg - Robert

Si-acum sa facem urarile:
LA MULTI ANI!!! pentru toti bebelusii nascuti astazi:
DARIUS - GABRIEL
BB-ului lui "asi"
GEORGE COSMIN
BB-ului lui "bindiu"
LARA- DIANE

Dorim micutilor o copilarie fericita, vesela si lipsita de griji, iar mamicilor sa aiba sanatate si sa se bucure de cel mai minunat lucru din viata lor.(Daniela, sa-ti traiasca fetita, si de la noi pentru ea!)

Ela, mersi, Roxana, e cumva "roxanacaz"????Am citit capitole mai vechi, si ea o fi? De ce nu mai intra p-aici?

Gata, va las. Azi vreau sa fac o ciorbita de puiut, si un orez cu ciuperci.

va pupic.Revin.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput