Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Mickyyy spune:
Neatza si La multi ani sarbatoritilor de azi , nu-i mai repet ca si-a facut Ela lectiile.
Vreau si eu la gogoooosi saptamana viitoare, da' mai mult ca sigur o sa le faceti in timpul zilei cand o sa fiu eu la serviciu.....si n-o sa am cum veni . In week-end nu faceti ??
Veve, succes lu' croko, poate dau rezultat prunele .
ela, cred ca glow-ul se poate schimba, ia intreab-o pe Daniela (nedda) ca parca ea si l-a schimbat de pe o zi pe alta, si nu cred ca a stat toata noaptea sa posteze mesaje ca sa adune din nou puncte.
Si hai sa va povestesc cum fu' aseara cu testarile.....n-am rezistat tentatiei si m-am repezit la prima farmacie sa-mi iau test de sarcina. Da' lasa de mine nu se duce sa vada ce apare pe el....asa ca l-am trimis pe barbata-meu sa vada rezultatele. Ma-ntreaba el ce si cum trebuie sa iasa si ce-nseamna una si 2 liniute, dupa care se duce sa bage ochiul pe test. Se-ntoarce si mi-l flutura pe la nas, o liniuta evidenta, dupa care-l arunca la cos. Toate bune si frumoase pana aici.....eu am incredere-n el ca s-a uitat unde trebuie si cum trebuie (eu n-am mai stat sa studiez liniutele). Seara in pat ma-ntreaba barbata-meu...."auzi, pe ce parte a testului trebuia sa ma uit de liniute?? Ca pe o parte era doar o liniuta si pe cealalata erau 2!" Aa ca m-a bagat in ceata total....ca degeaba i-am zis eu ca pe fata trebuia sa se uite...cum naiba sa-i explic care-i fata.....ca tot testul era o banda de juma de cm grosime si vreo 10 lungime...... Si bineinteles ca testul a fost deja aruncat la cos....cosul de gunoi dus.....iar eu tot fara rusi si alte semne ca ar vrea sa vina sunt.
Asa ca habar n-am....mai astept vreo cateva zile si daca vad ca nu se intampla nimic, mai iau un test (ca si asta care l-am facut era recomandabil sa fie facut dimineata, mai ales in prima perioada de intarziere).
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Ruprich, si pe mine ma intereseaza sa-i mai introduc cite ceva, la masa de legume, dar nu am ce, adica am ,da-i prea devreme, si pt. brocolli, si pt. conopida, si pt. fasole, de ieri tot citesc intr-una despre astea, sunt dificil de digerat cica!si nici mazarea!!Carnita cica ar fi mai usoara decit legumele astea! Ard de nerabdare sa-i dau , dar mai astept, pe la 7-8 luni .Conopida am congelat-o bucati mici de tot, sa avem peste 2 luni.Daca ii dai ceva din toate astea sa ne spui si noua cum a reactionat!Inaioana i-a dat Katjiei ceva din astea, nu mai retin ce! Despre SPANAC nu stiu nimic.Veve ne spui cite ceva, cind si cum???se da???, n-am rabdare sa caut.Mersi.
Sanatate lui Robert!!, ii plac siropelele??Cum ati racit???Afara?
Hai ma Mickyyy, ati dus si gunoiu' !!!!!ne tii asa!!!!
io astept vesti bune, stii ce vreau sa zic!
GATA.am
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
bebe2004 spune:
Fetelor sunt tare suparata. Aseara am gasit o broscuta testoasa aproape moarta. Aveam doua, una a crescut mai mare si alta a ramas cam pitica. Cea mica cred ca a murit deja. I-am dat-o mamei mele sa o tina pana isi revine, daca isi mai revine. In general sunt foarte firave si daca se imbolnavesc nu se mai fac bine. Asta e.
Alex e la fel cu mancarea. Nu i-a placut nici borcanelul de legume pe care i l-am luat (de la Hipp). E cu mazare si poate de aceea nu-i place. Adevarul e ca nici mie nu-mi place gustul si nici mirosul. Voi ce parere aveti despre borcanelele Hipp. Altceva nu am gasit pt varsta lui. Cred ca o sa mai incerc si Nestle, cu toate ca sunt de la 6 luni. Hai ca va pup.
alex si mama - 26 apr 2004
Rayuela spune:
neatza fetelor!
Acum imi savurez si eu cafelutza,ca am dormit ca butucul si eu si fi-mea..a venit iarna aici,frig si din ce in ce mai intuneric!
Katalina,iata citeca sfaturi "suedeze",adica ce recomanda doctorii pe aici.
un NU hotarit spanacului.Cica ar contine nu stiu ce naiba,care e greu de digerat ,cind sint asa mici.Conopida e Ok sa-i dai,amesteca eventual cu putin cartof,ca sa nu simta chiar gustul deodata.Si broccoli poti sa-i dai,dar fii atenta ca e un aliment care constipa,poti incepe cu o lingurita de piure de broccoli ,tot asa,amestecat cu putin cartof.Dovlecelul e foarte usor ,si porumbul e bun.
Eu am inceput sa-i dau si piureuri cu carnitza si e foarte incintata de pui si carna de vita.
Revin mai tirziu!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
ruprich spune:
Noi nu stim cum am racit, ori afara, de la aerul rece, ori a luat de la cineva, nu se stie, orice e posibil.
Cert este ca acum dupa ce a inceput sa ia antibiotic, tuseste mai tare.
Antibioticul si siropul sunt dulci si bune dar nu-i plac deloc.Strange buzele si-l apuca nebunia, stie de acum ca sunt medicamente.
Eu sigur am citit undeva ca la aceeasi varsta cu ai nostrii, au inceput sa introduca fasole verde congelata (aia la pungulite).
Ela76 spune:
Ruprich - si noi am patit la fel, fara tuse insa. Antibiotic ne-a dat Ospamox, apoi Nurofen pt febra, iar in caz ca aparea tusea, Paxeladine. Nici Cristinei nu-i plac deloc, desi din punctul meu de vedere nu sunt chiar rele la gust. Tine buzele strans lipide, iar daca apuc sa-i bag ceva in gurita, scuipa tot. A mai avut si dati in care ne-a surprins ca a acceptat siropurile fara marele circ cu care eram obisnuiti. Sanatate multa puiului!
Bebe2004- imi pare rau pt broscuta! Stiu ca sunt sensibile, am o colega de servici pasionata de testoase si am mai aflat si eu.
Elena- gata, treceti la cizme? Eu mor cand vad ca se micsoreaza ziua, nu sunt buna de nimic dupa ce se intuneca. In schimb, daca e soare si lumina, fac orice.
- Cu diversificarea nu va pot ajuta cu nimic, eu va trebui sa invat de la voi.
Pupicei pt toata lumea!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
vilma spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33397" target="_blank">Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)