Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
piciulica spune:
La Multi Ani David Theodore si David Bogda! Sa cresteti mari si sanatosi!
Uite ca am reusit si eu sa mai scriu 2 vorbe. Micutul meu e bine sanatos, mami a fost un pic racita asa ca m-am chinuit sa nu il imbolnavesc si pe el. In rest mancam ne jucam, dormim ... ce sa mai are mama un baiat cuminte foc. Si rade cu hohote cand se joaca mami si cu tati cu el....
VA dorim o zi buna!
codritu spune:
Nedda, si al meu bb face la fel, se culca foarte tarziu si doarme pana pe la 10, cu tzatzu de rigoare peste noapte, si ma intrebam si eu daca sa ii schimb programul si cum sa o fac. Daca reusesti ceva sunt si eu in club.
Al meu bb e foarte agitat de cateva zile si azi a facut febra 38.1. Ma gandesc ca de la dintisori, se pregatesc sa iasa. Ar trebui sa ii dau ceva de febra?
Am incercat din nou morcovel, dar tot asa de urat se stramba. Mananca el pana la urma, dar fara nici un entuziasm si numai cu strambaturi.
Sanantate la bb-i!
Nedda spune:
CODRITU, te anunt cu siguranta daca descopar minunea: s-o fac pe Lara sa adoarma mai devreme. Dimineata imi place ca nu se trezeste cu noaptea in cap dar seara...
Macar eu ma consolez cu faptul ca Lara seamana cu taica-su la obiceiul asta. Bebitu' tau are cu cine semana?:))
Serios vorbind acum, in carte scrie ca il poti face pe bebe sa adoarma la ce ora vrei tu mutandu-i ritualul de culcare in fiecare seara cu cateva minute mai devreme. Asta seara 5 minute, maine seara 10 si tot asa. Da' fiica-mea n-are nici macar ritual asa ca ce sa-i mut?!:)) Cand o asez in pat mai devreme ea ar....!
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Na drace, ca ma puse necuratul sa imi adaug efectul de glow la nick si nu-mi place! Asa e cand copilul doarme si mama bantuie pe forum in toiul noptii!! Acu' asteapta pana iar fac puncte de cheltuit sa-mi schimb "glowul"!
Daniela si papusa Lara
bebe2004 spune:
Buna fetelor.Sper sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Baietelul meu are 5 luni si 1 sapt. E sanatos. A mancat pana la 3,5 luni numai tzatza, dupa care am trecut si pe Milumil in completare. Acum mananca tzatza doar dimineata. Diversificarea am inceput-o deja de la 4 luni. Ii dau sucuri de fructe, cereale, branza de vaci facuta in casa, biscuiti cu piure de fructe si supa se legume in care am inceput sa pun si ceva carne. Eu am impresia ca nu mamanca in deajuns. As vrea sa stiu de la voi care sunt cantitatile de alimente, inclusiv de lapte pe care ar trebui sa le manance un copil la varsta lui.Multumesc si va pup.
mirinda spune:
David Theodore!
David Bogdan!
Clau, ce bine ma simt! obraznicatura mica, nu cum sunt de fapt! sau ai vrut sa fii draguta? am vazut si eu la tv targu de sex, da' nu prea si-au permis sa arate si insrumentele de p'acolo! poate ne povestesti tu
iamona, bine ai revenit, poate intri mai des! succes cu gradinitza si BB mic
Mickyy, n-a fost nimic la protv cu bazinul, poate nu au mai avut loc cu stirile despre stolojan (apropos, eu cred ca basescu va candida, ca e singurul care i-ar putea face fata lui adrian n) poate vorbesti cu nasul tau sa-ti dea adresa sau cum se numeste, sa-l cautam, eu vreau neaparat! succes la doctor, mai bine te duci sa vezi ce are Malina, si o prietena i-a facut BB rubeola la 1 an, dar parca zicea ca avea si rosu in gat, poate de-aia nu manca Malina. A stat saracutzul 2 saptamani in casa, la izolare, dupa 1 saptamina de tratament.
Ela, ai grija sa nu faci ca Micky, sa zici ca e febra de la dintisori, mai bine suna pediatrul. bafta!
Nedda si codritu, Ana mea adoarme el tirziu la 10, dar de pe la 9 da semne si daca o pun la tzitzi, adoarme imediat. Ultima repriza somn o are pe la 5-6 asa ca 9-10 e zombi de somn
Elena, pe unde umbli bre, ca ne-ai imbirligat cu tinereii cu web-ul lor, da' te vede omu' din an in pasti! sau intri doar seara pe YM?
bebe2004, eu nu am cantitati fixe, ca nu e zi in care sa manince la fel, eu ii dau pina nu mai vrea. Masor cu un borcanel de la hipp, de 125 g, cam atita ii dau si fructe dimineata si piure la prinz, supa mai multa, ca-i place zeama . Dar intr-o zi maninca tot, in alta jumate, in altele citeva lingurite...si seara cereale ii pun 4 linguri la 100 ml apa. p-astea le linge. Biberon cu lapte praf n-a vrut niciodata, asa ca nu stiu sa-ti spun, dar cred ca 120 la o masa e de-ajuns acum, daca are si papica. Dar Ana mea e cam sclifosita si mai slabuta ca BB-ii de pe-aici, asa ca intreaba si tu la cei dolofani. succes!
cred ca mai vroiam sa zic ceva, dar iar am uitat! ma impac cu gindul ca nu sunt singura de pe-aici
Claudelu spune:
No, neata la voi!!!
Bebe2004, bine ai venit printre noi!!!Cum il cheama pe bebicul tau???Eu nu ii dau dupa cantitati, mananca cat vrea...lapte nu bea mai mult de 500ml pe zi, are 2 mese de lapte...suc ii dau cam pana la 150 ml pe zi!
Miri, din pacate nu am ajuns la targ si cica a fost doar pana ieri si se pare ca preturile au fost cam piparate, pana si intrarea a fost 100.000lei/pers
Codritu, poate fi si de la dinti... de la noi!
Nedda, faina esti asa albastra
Kata, sa intelegem ca asa ai petrecut week-end-ul, urmarindu-ne din umbra???
Piciulica, bine ai revenit printre noi!!! la Eric!!
Eu ma chinui de dimineata sa scriu mesaju asta, dar vad ca abia acum am avut succes...nu m-a lasat Clau la calculator
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
Bebelusi de martie:
David Theodor
Bebelusi de aprilie:
David Bogdan
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
spic de grau spune:
Urasem La multi Ani ptr toti sarbatoritii de pe 2.3.4... mi s-a sters tot..
scrisesem cum a fst la vizita de ier, si ce vin bun am luat (baut)..s-a sters si asta...
spusesem si cat mananca David (750ml lapte + juma masura borcanel legume +juma masura borcanel fructe +/- 1,2 iaurtele) si ca fiecare bebe are ritmu lui..si asta s-a dus...
NU MAI SCRIU NIMIC!! GATA!
PS - cred ca ma ia gripa ca pe al meu sotz ca ma cam ustura ochii si nu ma simt prea bne...si joi vine soacra-mea!
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
bebe2004 spune:
Multumesc pt raspunsuri. Pe bebe il cheama Alexandru. Chiar acum cateva minute a mancat jumatate de mar copt cu biscuit si 120 ml de lapte. Sper ca la pranz sa manance piure, caci de nu iar trebuie sa facem crema din supa. Nu ii place piureul cu lingurita, dar cu biberonul da. Astea sunt mofturi. Eu as vrea sa-l obisnuiesc sa doarma cu un maimutoi, dar nu am gasit unul pe masura lui si care sa fie si dragut. Acum doarme cu suzeta si ma tine pe mine de mana. Hai ca mai vorbim.