Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am intrat sa va spun BUNA DIMINEATA!
Doua zile voi lipsi(daca rezist), mi-am propus sa am un week-end super plin( cind il prind pe sot acasa!!!!!!)
Cam asta vreau sa fac eu in week-end, si o sa ma duc si la filmul ala, chiar daca nu mi-ati dat nici un raspuns.sic

O pup pe HANNA(am vazut pozicile - dragalasa tare), si pe toti bebelusii si mamicile(si taticii).
La Focsani e o zi superba cu soare!
Sa-i spun LA MULTI ANI lui CODRIN, sa cresti mare si frumos!

V-am pupacit.pa.pa.Va povestesc ce week-end " bestial" am avut!!!!!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

SALUTARE!!!
Iata ca revin dupa
Andrea mea a im plinit si ea 6 luni si 2 sapt deja...are 2 dintisori jos..e o cumintenie de fetitza...doarme ,suge si mannanca...nu plange decat daca ii e foame
la vaccinuri...am trecut pe schema vaccinurilor din romania
Suntem in Romania din Mai...n-am reusit deloc sa intru pe forum...acomodare grea...in fine cert e ca nu ne mai intoarcem in State.
V-am vazut pozicile...sunt dulci toti bebeii...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Robert (3 ani si 3 luni) a incepiut gradinitza si e f.suparat ca nu e ca in state...s-a obisnuit el...cu greu.L-as fi tinut acasa dar eram epuizata complet...are atata energie!!!!!!
mi-a tare dor sa va citesc zilnic...dar asta e imposibil pt mine...la- cat sunt de ocupata...

imi amintesc ca i n state si eu i-am dat lui robert cand era mic
ZUCHINI(dovlecel)si squash(un fel de cartof fff.dulce)
dar acu trecui la cratita..
va sarut pe toate
Iamona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Iamona,bine-ai revenit!De ce-ati plecat in tara?Daca nu-s indiscreta....Ma gandesc la posibilitatea asta si nu cred c-as avea curajul sa fac asa un pas,cu toate c-am venit aici cu intentia ca-n 2 ani sa ma-ntorc acasa;iaca-s 4 jumate si tot aici sunt!Cat ati stat voi pi la americani,pe-aici?....Va doresc sa va fie bine acasa!Si mai treci si pe la noi cand ai timp!
Cu www.diamondorganics.com/enews/newsletter85.html" target="_blank">squashul,www.obst-gemuese.at/images/product/imgbig/zucchini.jpg" target="_blank">zucchini si www.foodsubs.com/Photos/tofufirm.jpg" target="_blank">tofu e cum a explicat Nedda.V-am pus pozici ca sa va lamuriti cum arata!...

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Iamona, bine ai revenit! Astept un PM de la tine cu tel si emailul tau - ca sa adaug la listuta.
Delia, bun venit in grupul nostr. Si de la tine astept PM!
Cristina mea are febra - 38 si nu scade, poate de aceea a tot fost agitata zilele astea. Oricum, ne luptam din greu cu mancarea, luni o duc la dr la control mai mult ca sigur, sper sa nu fie nimic grav.
Sunt destul de obosita, asa ca va voi scrie mai multe dupa ce ne mai revenim.
Weekend placut tuturor!
PS. Clau, ce e la voi la Arad - sarbatoare sex industry in toata regula?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

IAMONA, bine ai revenit! Si eu m-am gandit la tine de cateva ori si m-am intrebat de ce ati luat hotararea sa va intoarceti acasa. Ati fost tare curajosi! Sa va fie bine in Ro si acomodare cat mai usoara va doresc.
Pupam pe Andrea cuminte.

ELA, sanatate Cristinei. Febra e de la dintisori sau a racit?
Adresa mea de email o ai pe lista? Hai ca-ti trimit si eu PM.

KATALINA, sa ne povestesti cum ti-a iesit uichendul.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Codrin!!.

Io's necajita.....lu' Malina i-au aparut niste bubite marunte pe aproape tot corpul. De fapt nu pe tot, pe spate, pe burtica, pe gat si pe fata, mainile si piciorusele au scapat. Acum stau si ma gandesc....o fi vreo iritatie, o fi urticarie, o fi vreo alergie la ceva, sau o fi vreo boala de-a copilariei (pojar sau ceva de genul)?! Ca vreo 2 zile a avut febra (38,3 si apoi 37,5) si in noptile alea n-a dormit aproape deloc, cu mancatul nu s-a prea omorat, iar azi a tinut-o intr-o maraiala continua. Bubitele in sine nu pare s-o deranjeze ca vad ca nu se scarpina, am dat-o cu un gel mai devreme (fenistil gel - pe care mi l-a recomandat pediatra acum ceva vreme cand a mai fost iritata) si a stat cuminte, dar totusi ma ingrijoreaza.
Eu am zis ca toata starea ei de agitatie e de la dintisori, dar se pare ca alta a fost problema. Cineva ma intreba daca i-a iesit deja dintisorul de vampiras....ei bine....nu i-a iesit. E alba gingiuta acolo, se simte cand o dau cu calgel (urla ca din gura de sarpe daca ii ating cumva gingiuta), dar de iesit vad ca tot nu vrea sa iasa. Am citit pe undeva pe-aici ca vigantolul ajuta dintisorii sa iasa mai repede....stau si ma gandesc daca ar fi bine sa-i cresc putin doza ca sa o scap de chinuri. Voi ati facut asa ceva bebelusilor vostrii?

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutare salutare!!!
Azi am fost tare harnicuta, de fapt nu cu prea mult chef, dar ce sa fac a fost randu mio...o sambata io, o sambata sosu!!!Acum sunt un car de nervi, ca i-am facut baita la pitic, i-am dat sa pape si era adormit, numa ca-l apucase pe tacsu nebuniile(a se citi - discutii despre fotbal) si acum cine sa mai doarma...cine stie cand imi va adormi acum puiu

Iamona, bine ai revenit printre noi!!! Ma alatur si eu fetelor cu aceeasi intrebare: de ce nu va mai intoarceti??? Pupicei multi si acomodare usoara!!!

Mickyyy, imi pare rau de Malina! Insanatosire grabnica!!! Nu stiu ce sa-ti spun de Vigantol si nici macar daca ceea ce are Malina e vreo boala a copilariei, ca eu am avut doar pojar si asta cand am fost mica si nu-mi amintesc!!!Pupicei de la noi

Diana, bine ca mai dai si tu un semn de viata, ca deja imi faceam grili pentru voi!!!

Ela, da mai, la noi e ExpoErotic...n-am ajuns acolo, am auzit ca sunt niste preturi de dai pe spate, plus ca e fff multa lume...se pare ca are succes targu!!!Poate maine mergem si noi sa-mi iau un Vibrator si Clau o papusa Gonflabila!!!

Kata, sa ne pove cum a fost week-end-ul tauDe fapt eu nu voi sti, ca de luni plec

Lavi, ...lasa ca si eu am patit de enspe mii de ori...si acum m-am invatat minte (sper), dau de fiecare data un copy/paste, asta ca mi-a spus Veve, ca latfel

Elena, eu ca si tiganu!!!Sa nu ma uiti, bine!!Te rog frumos!!!Stii tu la ce ma refer!Si distractie placuta!!! Sa ii pupi si din partea noastra!!!

Fetelor, ati vazut stirea cum se s-a retras Stolojan din cursa pentru presedentie???...Mama oare cine o sa-i ia locul???

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Codrin

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara.Am intrat doar sa- i spun lui MIkkyyy doua vorbe.Despre bubite.Robert la 4 luni a avut aceleasi simptome, febra, bubite pe spate, burtica si ganglionii putin umflati(in spatele urechii).Am mers la pediatra: Rubeola, o boala usoara a copilariei pe care o ia din aer, si usor suportata de copil, care trece in max 4 zile.Nu se da tratament decit pt. febra., in rest nimic.totul trece de la sine.Noi in acea zi mergeam la mare, si am mers.TREBUIA sa nu-l scot afara 2-3 zile- sfatul dr-ei.( am stat in camera).In 2 zile i-a trecut!Posibil sa fie si la Malina acelasi lucru ,posibil sa fie altceva.Eu ti-am povestit ce-am avut noi.Nu i-am dat cu nimic pe bubite!
Toate cele bune!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LA MULTI ANI CODRIN!

MICKY, imi pare rau pentru Malina! Nu stiu sa-ti dau nici-un sfat in privinta asta si eu cred ca cel mai bine ar fi vorbesti cu doctorul Malinei.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput