Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
katalina spune:
Buna seara fetelor!
Am lipsit si io citeva ore ,si ati inceput alt capitol.Bravo dom'le.
S-o luam pe rind:
Delia, bine-ai venit la noi, o sa te simti bine printre mamici,cuscre si soacre( vei afla tu!)
Ela, ai inceput sa-i dai papica Cristinei?Si noua nu ne-ai spus nimika??? Succes!
Mirinda, bananuta e delicioasa cu brinzica,mi-a spus-o fi'miu.Mi-a dat voie dr. sa-i dau.Intii am testat daca face alergie, si acum papam cam de 3 ori pe saptamina.
P.S. Lamuriti-ma si pe mine ce sunt astea:squash, zucchini, tofu, sunt legume ?.Chiar nu stiu,sa nu rideti.
CHIAR N-A VAZUT NIMENI "TERMINALUL"??????
CUSCRO, unde esti???CE face Hanna???
Va pup pe toti si pe toate, va urez un week-end frumos si cu soare, si o noapte linistita.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
diana76 spune:
Fetelor, va pup!!! Apar cam rar, dar n-am ce face ca fetita mea nu ma slabeste!
Mai intai multumim pentru urari Ela!
Va anunt ca nu ne-au aparut inca dintisorii, o alaptez in continuare si inca nu spune nici mama , nici tata. Dar m-am saturat de cate ghi-ghi-uri, bu-bu...inghi si alte alea spune.De cateva zile sta in fundulet singura desi uneori mai vine gramada.
Eu vreau sa urez tuturor sarbatoritilor, celor care au implinit 6 luni zilele acestea: special Malinei,Katiei si mai ales lui Raul ca e nascut in aceeasi zi cu Maria mea LA MULTI ANI! Sa fie sanatosi si cuminti. Cum a mai trecut timpul…jumatate de an….. nu imi vine sa cred… Va pup pe toate si sper sa va scriu mai mult in cateva zile.
Pupici si inca o data LA MULTI ANI celor care deja au implinit venerabila varsta de jumatate de an!
p.s. Miky, merci de veste, pacat ca nu mai sunt in Bucuresti!
pupici, Diana si Maria - azi 6 luni fix!
LaviB spune:
auuuuuuuuuuuuuuuuuuu feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pai sa nu-ti vina saaaaaaaaaa ?????
Am scris un mesaj luuuuuuuuung si cand dau trimite imi dispare site-ul????
Cuscra si restul fetelor sunt prea nervoasa si obo sa o iau de la capat. O las pe maine (incerc sa -mi fac timp ca am un week-end super pllin)
somnicuri usoare la toti si mai ales la ginerica frumusica
PS:hanna e ok.
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Pucku spune:
of dar nu a iesit ce voiam eu
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
spic de grau spune:
Bine ai venit Delia!
Asteptam mai multe detalii depre flacaul tau!
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
LaviB spune:
Na ca de suparare am mai atasat niste poze:
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/album?.dir=/374f
paaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Nedda spune:
LA MULTI ANI, MARIA SI RAUL! Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Apar si eu in toiul noptii (la mine aici) ca mai devreme n-am putut de Lara.
Mai fetelor, fiica-mea e liliac (precum tac-su!:) Si-a schimbat programul si se culca pe la 11:00pm sau chiar 0:00, mai devreme nu adoarme cu nici-un chip si se trezeste dimineata...pe la pranz.:) Binenteles mai face niste "pauze" in care cauta tzatzele.:)) Acum nici nu stiu daca sa ma bucur de programul ei si sa-l las asa sau sa incerc sa il schimb.
Asa, si ca sa va mai povestesc de pe la noi, am facut programarea la noul doctor pentru vizita de 6 luni. O sa mergem pe 11 octombrie sa vedem cat a mai crescut Lara si sa-i faca si vaccinurile care se fac la 6 luni. Cum ziceati si voi mai devreme, a trecut o jumatate de an de cand am nascut!! Nici nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul.
La preerie a inceput sa ploua de azi, asa ca VEVE, nu mai am ce caldura sa-ti trimit ca s-a terminat si pe la noi.
In rest, zilele astea am mai explorat niste magazine si vreo doua restaurante si sunt tare incantata ca nu mai avem aglomeratia si zgomotul din Boston.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
DELY, bine ai venit! Te intreb si eu cum il cheama pe baietelul tau? Daca ai zis si n-am vazut te rog eu sa mai repeti o data pentru o baba chioara ca mine.:))
LAVI, mai ce bucalata si imbujorata e Hanna!! S-o mananci nu alta!:)
KATALINA, squash si zucchini sunt legume - un soi de dovlecei de pe la noi, squash cu coaja galbena auriu, daca nu ma insel, si zucchini cu coaja verde inchis. Tofu e branza vegetala - produs din soia - care arata ca branza numai ca la gust e ca buretele fara gust!:)) Na, ca te-am lamurit bustean.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
CLAU, bravo! L-ati sarbatorit frumos pe Raul!
ELENA, va sa zica voi ati facut deja vaccinul! Fete mari dom'le! Parca nici nu-mi vine sa-mi cred ochilor cand citesc ca Amelie n-a scos nici-un sunet! Cuminte pui ai!
CORINA, i-a trecut raceala lui Stephi?
MICKY, i-a iesit coltucul de vampiras Malinei?
Daniela si papusa Lara