Bebelusi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ce harnicute sunt mamicile! se vede ca bebeii sunt cuminti, ia uite ce de mesaje de cand nu am mai intrat!
buburuza cea mai mica e tare cuminte si dragalasa. astazi raportam o incercare de ras, daca semanam cu mami, ne facem o hlizita si jumatate!
pumnisorii ii bagam si noi in gura, si degetelele pana in omulet! si cateodata mai incercam sa bagam cate un degetel pe langa tzitzi cand sugem... or fi bune degetelele astea!
ieri am avut o zi tare grea, a plans toata ziua, a dormit de doua ori cate jumatate de ora, ii mai trecea un pic doar daca ne plimbam prin casa la mami in brate... aseara eram rupta de oboseala, cu spatele in pioneze, mainile la fel (ca are vreo 4 kile buburuza...) ma gandeam ca o fi de la vigantol, ieri i-am dat prima data. voi ati patit ceva legat de vigantol? sau sunt eu hotarata degeaba sa il fac tap ispasitor pentru durerile bebelinei mele?

marcela si alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Alex, multumim pentru compliment, si noi ne-an uitat la printesa ta, e la fel de superba!
nu stiu cand sa ne vedem, cum preferati mamici, in cursul saptamanii sau in weekend?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutari la bebei si la mamici!

Noi am avut o noapte "furtunoasa"... da nu in sensul lu Caragiale... ci pentru ca bebelina s-a foit si trezit de o suta de ori... De fapt cred ca i se trage de la faptul ca am culcat-o in patutul ei... desi l-am lipit de patul meu si i-am dat jos grilajul, astfel ca ar putea zice ca e cu mine in pat... dar cred ca nu-i place ca e prea tare... la mine in pat e o saltea din aia in care te cufunzi... plus ca o mai culcam si pe o perna deci statea pe moale... oricum, am decis ca nu se mai poate sa doarma asa, ca nu e sanatos.. iar ea de suparare s-a frichinit toata noaptea si mi-a tras si cateva vomitaturi ca sa nu mai pot dormi de grija deloc... asta e... speram la noapte sa fie mai bine..

Voi ce metode folositi sa va adormiti bebelusii? Sau adorm asa pur si simplu fara ajutor? A mea s-a obisnuit sa maraie un pic inainte de a adormi, si pana nu o iau in brate nu se potoleste...

Anca

Mergi la inceput

Lia, nici a mea nu prea vrea sa-si tina capul... cateva secunde si gata... e drept ca nici nu-i place sa stea pe burtica, deci cu greu reusim sa facem exercitii... nu in fiecare zi.. In plus, are acum peste 6 kg si cred ca asta e un factor care contribuie la mobilitate.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anca, trebuie sa o lasi un pic sa se obisnuiasca cu patutul - incet incet cred ca se lasa ea adormita si acolo. al meu de obicei adoarme la ultima masa (cam 9-9.30) si il duc asa adormit in pat. iar daca trece ora 10....mai ales 10.30 trebuie sa o maltrateze un pic pe suzi, numai asa adoarme.
Marcela, nu are nimic de a face vigantolul cu maraiala, a avut si pitica o zi mai rea.....se intimpla....incearca sa o pacalesti cu altceva decit tinutul in brate, ca te rupe! noi toate am trecut prin asta...si cred ca toate putem zice...ca nu-i bine deloc.
oops, iar si-a bagat miinile pina la cot in gura..mai nou da si afara....tare smecher e! cica ii e foame de lesina... revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Anca, noi nu avem o singura metoda pe care o folosim...
Suzeta si tinut in brate ca la san sau pusa la tzatze (aici nu astept sa adoarma profund, o pun in pat semiadormita) sau pusa la mine pe burta si stam linistite si numai cu veioza in pat sau pur si simplu o pun la ea in patutz si isi vorbeste pana adoarme...
In scaunelul care vibreaza nu mai adoarme de cand s-a facut mare...hehehe
Sau o apuca urletele de oboseala si adoarme pur si simplu cand nu mai poate...:))

Cert e ca la noi in pat nu am pus-o niciodata ca mi-a fost frica ca poate se invatza si cu greu se mai dezvata...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Noi adormim in patul mare la san, invariabil si apoi il mut in patutul lui. Rareori s-a intamplat sa nu adoarma si atunci l-am mai pus in leagan.

Dar am uitat sa va spun care e marea noastra realizare mai nou> ca dormim cate 4-5 ore noaptea! Cum am reusit? Sa va spun: i-am pus pe pat un pufulet din acela in care se scot copiii pe afara. Pana atunci avea doar salteaua (care e cam tare) plus un prosop, plus cearsaful. Dar toate astea probabil ca nu ii creau un confort suficient (adevaru e ca daca puneai mana tot tare era). Din noaptea in care am pus pufuletul doarme, cum va spuneam, cate 4-5 ore. Si mai stiti acum vreo doua saptamani ma plangeam ca se scoala tot la 2 ore.
Incercati care aveti probleme cu dormitul, poate va merge.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mitzule, ce e ala pufulet? un fel de patura sau ce? ca si salteaua noastra e tare si poate nu mai simte aricii aia din patut ....

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

mitzule, vrem urgent detalii despre pufulet...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Seara buna si de la noi

Nicole si Roxi ...scuze azi ca nu am aparut pe MSN dar am profitata ca e mama aici si am fugit la pedichiura . M-am distrat apoi cind v-am citit - hi,hi,hi

in seara asta dupa baita l-am infasat numai la picioruse. ...sa vedem, pina acum - a trecut deja in ' dreamland' sunt multumita - a adormit si vad ca nu are de gind sa se trezeasca. Va spn eu miine cum a fost prima noapte ....cu miinile pe-afara !!!

Este cineva din Buc care da formula la bb HUMANA HA 1 ? Sau stie daca se gaseste usor - fara comanda sau fara reteta - Aici de ex trebuie sa faca comanda la farmacia si intr-o zi lucratoare ai lapticul.Venim acasa pe 29 Oct si nu m-as mai cara si cu laptele de aici , ca am destule altele de carat .
Nu am nici o idee cum sa procedez cu culcatul lui Alex ptr o saptamina...parca nu m-as mai baga acum la cumparat patut...

o noapte buna sa avem

Mani si Alex - (smecherul)
3 luni

Mergi la inceput