Bebelusi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

al meu nu suporta caciulite legate sub barbie, si in comert am gasit numai caciulite groase, nici un fes ceva, mai subtirel, voi le mai puneti caciulite in casa?

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Lia eu nu i-am pus niciodata caciula pe cap in casa!!!! Afara nu am ce face. Deh... e Suedia aici. In Bucuresti insa nu ii puneam. Despre spalat si eu o frecam bine-bine cu tot felul de samponele si geluri de dus. Au ras astia de mine de s-au prapadit... Cica copiii nu se spala cu sapun!!! De cand m-au tras de maneca ii fac baie in apa cu cateva picaturi de ulei, iar la fund o spal cu apa goala. De sapun si sampon nu ne-am mai atins si are o piele super. A scapat de pielea cojita si uscata care o avea cand am venit cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, moata-vizigoata mea isi tine capul de mult ...deh, e usoara! iar de duminica se intoarce singura de pe burtica pe spate, ca sa nu mai spun ca o asez acum intr-un loc si in doua secunde o gasesc in altul, nu mai sta deloc silfida lu' mama , a cam inceput sa-mi fie teama s-o mai las pe unde imi vine mie cum faceam pana acum !
noi avem o singura tichie, am primit-o ! o folosesc doar cand vreau sa ma amuz, arata ca o baba cu ea, in rest avem numai caciulite care nu prea stau pe cap, in casa o tin cu capsorul descoperit, doar dupa baie ii pun o caciulita pt ca avem parul lung si nu se usuca asa repede, oricum in 10 min nu o mare are ...si-o da jos sau ii cade din cauza frecusului, a mancaricilor !

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Corina- ce ulei folosesti? si danut are pielea uscata la incheieturi mai ales, oricat il ung dupa baie.

Nicole- supeeer!!! Cat are moata ta? 2 luni si o saptamana? Cat e de grea si cum ai antrenat-o sa fie asa agila? help medau o pt pont

Mergi la inceput

Lia daca are pielea uscata lasa-l de sapun!! Pune-i in apa de baie putin ulei si gata. Doar nu se tavaleste prin noroi sa-l speli cu sapun si sampon. Astia zic ca si asa pielea lor nu produce deocamdata destul sebum si nu trebuie indepartat si cel pe care il au. Eu am ulei de copii Natusan, singura marca de cosmetice de bebelusi care se gaseste aici. Oricum cica nu e bun de dat direct pe piele, numai in apa. Pe piele trebe ulei 100% vegetal. Ulei de masline sau ce mai poti sa gasesti prin farmacii. Si apa sa nu fie prea calda. Adica pana in 38C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, nici eu nu ii pun nimic pe cap piticului in casa...si asa e rau de caldura!
cit despre intors pe burtica...patrick nu se intoarce, dar cred ca asta pentru ca niciodata nu i-a placut sa stea asa. in schimb azi-noapte a fost a doua oara cind l-am gasit intors cu capul la picioare si cu picioarele catarate pe lateralul patului....era atre distractiv, ca ridea cu gura pina la urechi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

he he he accept berea, dar n-am pontu' !
nu-i fac nimic special, doar ca are energie multa ca ma-sa ...sa vezi ce voi alerga dupa ea cand va merge !
acum are 4700 g ...de aia ii zic eu "silfida" !

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Roxi as lua eu pastilute dar nu trebe mai intai sa astept sa-mi vina ciclul?? Doctorul la care am fost inainte sa plec mi-a zis ca pastilele astea simple, adica numai progesteron nu au treaba cu ciclul. cica se incep oricand si se pot intrerupe tot asa. Isi fac efectul in 48 de ore. El zicea ca daca sotul e plecat 2 saptamani pe luna de ex. le poti lua numai 2 saptamani cat ai treaba cu ele si gata. Dar in prospectul de la Exluton scrie cu totul altceva. adica ca se incep in prima zi de ciclu si se iau toate 28 ca orice anticonceptionale.nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

probabil conteaza ca al meu are 6.340 ? Voi ii mai amagitit cu ceai in loc de lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori nu trebuie sa astepti nimic. le iei de cind vrei. in loc de menstra va apare o singerare maronie minora sau chiar nimic. sunt 28 de pastile si le iei fara pauza si cind termini o folie o incepi pe urmatoarea. asta e tot, ca la orice anticonceptionale. sigur ca le poti intrerupe cind vrei dar NU mai esti protejata.

Mergi la inceput