Bebelusi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

A, si inca ceva : ai vostri stau in londou, la plimbare, ca a mea si in parc vrea in brate, mai mare rasul, ta-su' impinge carutul gol si eu o car in brate sau invers - altfel urla de zici ca e nemancata de o luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neata si de la noi!

Mey, Mitzule, si Vic isi roade mana, da' numai cand i se face somn. Altfel, nu. Iar de suzeta sa nu auzim. O tinem in gura doar daca o propteste mami cumva acolo... Cum pleaca propteaua pleaca si suzi...

Cori, vrei o poza cu Badiu?

De intlneli ar trebui sa punem acu' cat mai e vreme buna, ca daca incep ploile nu mai vad pe cineva venind... Io pot abia sapt viitoare ca iar am fugit din Buc.

Vic: sunt activ, zilnic vorbesc cu mami, tati, buni sau cine vrea sa ma bage in seama, dar ma plictisesc repede si apoi ma stramb si plang. Invat zilnic cuvinte noi pe care le ingana cei cu care vorbesc! Mi-am schimbat programul si dupa baita de seara de la ora 8 socializez olecuta, pap pe saturate, in reprize cu discutii intre, si apoi dorm cam o medie de 4 ore. Asa ca daca adorm la 10 ma trezesc la 2 si la 6 ceea ce o face pe mami fericita! Am invatat sa fac balonase de scuipat, dar ma innec cand incerc sa le inghit Nu-mi place sa stau singurel sau nebagat in seama mai mult de 5 minute! Dupa perioada asta fac scandal! In rest toate bune: mananc cand mi se face foame , nu conteaza ca suntem la cumparaturi, in vizita sau la plimbare , nu ma cantaresc decat o data pe luna, la control, ca altfel o ia mami cu capu', da' cresc si o scutesc pe mami de sala de fitness!
Va pup si astept sa va vad in parc!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Subscriem si noi la supt manute. De la maternitate are obiceiul asta iar suzeta nu-i place neam... noroc ca nu ii intra pana la cot ca asa ar face
Vreau si eu la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ai vostri mai au cojite pe cap in crestet si daca nu, cum ati scapat de ele?
cand ii luati pe brate se imping, se incoarda pe spate sa priveasca peste cap undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Al meu n-a avut niciodata cojite, si da, cand il iau in brate se lasa pe spate si se uita in sus. Dar in sus rau de tot, de sta cu capul pe spate tare. Doar uneori.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

dar de ce al meu are cojite? Oare nu-l frec indeajuns pe cap? voi cat insistati in jurul si pe fontanela cu sapunitul/samponatul/stersul?? cojitele par uscate insa nu se duc usor cu apa si sapun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

nici moata mea nu a avut cojite, am spalat-o mereu cu sampon si nu pot sa spun ca insist prea tare cand o spal ...

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

poate trebuie sa frec mai insistent, sa-l tin la inmuiat saracutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
Lia, daca te-ai uitat in prospectul termometrului vezi ca scrie intervalele normale de temperatura (cel putin la al meu scrie) si mai spune ca daca ii iei temperatura de mai multe ori in zile diferite iti vei da seama care e temepratura lui normala. in orice caz, febra inseamna peste 37.8 grade, indiferent de unde e luata temparatura. iar cojitele nu dispar daca freci copilul pe cap. vezi daca nu cumva sunt de la sampon. si incearca sa il speli cu galbenus de ou, de multe ori functioneaza.
Mani, nu e o tragedie daca acum isi suge pumnii....ii descopera si ei - cica la virsta asta nu e chiar asa tragic.
Cori, bine ca a fost alarma falsa...baga pastilute de acum, sa nu mai ai aventuri cu cauciucurile...
Robi, daca alaptezi nu iti face papanicolau ca nu sunt concludente rezultatele si nici secretie ptr analiza ptr ca orice ar gasi nu se poate trata complet acum cit alaptezi.
si noi ne trezim tot pe la 2-3 si 6-7...adica la ora 7 maxim trezirea. asta cu adormit la 9.30-10
hai ca m-am intins cit o zi de post....ne auzim later ca a adormit teroristu' meu!

Mergi la inceput

Nicole, puiuta ta isi tine deja capul singura? asa pare in poza.
Cu galbenus sa-l spal sau cu albus...eu auzisem de albus parca

Mergi la inceput