Bebelusi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
corianai spune:
Neata,
Sunt happy azi!!! Testul de sarcina a iesit negativ O bagasem pe maneca ce mai... Aveti grija cu condoamele sa nu treceti prin ce am trecut eu. Nu prea inteleg eu cum e treaba asta cu mica menstra de care zice Alex. Eu am avut o mica sangerare pe la o luna jumate dupa nastere, de atunci nimic. Stiu ca si Papa a patit ceva de genul asta. Poate ma lamureste cineva ca am un mare stres cu moasele astea de aici... Vreau la Badiuuuu
Alex am vazut-o pe Sabrina. E dulcica foc!!! Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei!!
Fug ca s-a trezit Eva.
Pup
Dorsilia spune:
Buna!
dupa o lunga absenta vin si eu cu o intrebare: cat timp se ia temperatura rectala la sugar ccu un termometru normal si care etemperatura rectala normala ???
eu am un termometru electronic insa numai pt ureche si e diferenta mare intre ce zice ala de ureche si valoarea temperaturii rectale inregistrata cu termometrul obisnuit
revin dupa ce dau o raita sa citesc din urma cat apuc
lia si danut
Dorsilia spune:
Am citit numa 2 pagini dar insist si sper sa apuc sa citesc macar 3 azi.
Corina bine ca te-ai linistit.
Felicitari tuturor pentru progreele bebelusilor si bebeluselor.
Baietelul meu a implinit 2 luni acum cateva zile si nu stiu de ce dar ma asteptam sa fie mai agil putin....nu sunt nemultumita insa am observat ca acum nu vrea sa mai ridice capsorul cand il pun pe burtica asa cum facea acum o luna de exemplu. Si nici nu se incoarda in manute. Nu ma astept sa faca flotari. Inca nu-si tine capul decat cateva secunde apoi il pune pe pieptul meu. Nu stiu exact ce ar trebui sa faca la 2 luni...in carte la mine nu scrie clar ce si cum pe luni. Are 6.340 gr acum si 62 cm, vaccinat DTP.
lia si danut
roberta04 spune:
LIA, eu m-am documentat cu privire la temperatura si am aflat (de pe NET dar si de la pediatru), ca trebuie luata temperatura macar 2-3 minute (in carti scrie ca 10 minute dar si dr. mi-a spus ca nici un bebe din lume nu va suporta atat de mult). Temperatura luata astfel trebuie sa fie de maxim 37.7 (de aici se considera a fi febra). Copilutul meu, de exemplu, are temperatura normala (masurata rectal) de 37.3-37.4.
Vreau sa va intreb si eu, la controlul de 40 de zile ce vi s-a facut: echo, tuseu, test Papanicolau, pentru ca trebuie sa ajung zilele astea si vreau sa ma pregatesc moral si material?
Si inca ceva, voi ati dupa ce v-a dat OK-ul doctorul?
Nu ca as incepe deja (sincer, mi-e frica!!!), dar nu vreau sa fac vreo prostie, mai ales ca am avut placenta previa si uterul se retrage mai greu.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
bunny spune:
'neata
Am si eu o intrebarica...al meu si-a desoperit minutele si si-l gasesc cu ambii pumni in gurita, chit ca e mincat sau nu, suzeta mi-o arunca.....
Sunt pentru suzetica in loc de deget, dar acum vad ca m-a luat.
Voi ce 'metoda' folositi?
Am citit ca asta se intimpla ca nu sug indeajuns, ca ar trebui 20min se supt, dar al meu de la inceput a fost pe fuga. acum ce sa mai facem? Am scimbat tetinele din alea de caucuic in alea de silicon tot sa fie mai greu de supt, sa treaca 20 min...dar inca degeaba. Degetelele sunt mai gustoase
va pupam....si revenim ca acum numai are rabdare sa stea in fata computerului
Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004
Dorsilia spune:
Roberta, mie mi-a facut doar tuseu si mi-a palpat burta plina de vergeturi si grasime
dupa control am incercat, prima data n-a fost bine, a doua oara, dupa alte 2 saptamani, a fost ok. Mi-a recomandat pastile Novinette, dar inca n-am luat, eu am un cui cu pastilele in general, nu stiu ce o sa fac...probabil inca un copil
merci de raspuns, al meu avea 37.5 aseara si m-am cam alarmat
Dorsilia spune:
bunny, al meu si-a descoperit si degetul opozabil si adesea cand ma intorc cu spatele au niste toscaituri strasnice, semn ca-si terorizeaza degetelul; alteori pumnisorii, depinde cum ii reuseste figura. Ii scot manauta si-i dau suzeta insa nu mereu o accepta. De supt nu am cum sa-l fac sa suga 20 de minute. Uneori isi vara degetelul atata de mult ca icneste de greata
mitzura spune:
Si noi suntem la fel, sugem pumnii aproape pana ne provocam voma, suzeta nu vrea de nici o culoare si mananca intotdeauna mai mult de 20 de minute. Si am observat ca si dupa masa isi suge pumnii, uneori isi intoarce capul de la san ca sa isi suga pumnii.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
pupici !
noi am fost pe aici, cam lenese la scris zilelea astea!
idem cu pumnisorii, e in stare sa-i infiga pe amandoi in gurita, suge la ei cu o mare placere, si cum spune Mitzura ...cand ii dau sa pape lasa tatica si isi suge pumnii, sau dupa ce mananca mai ia o portie si de pumnisori! or avea gust bun, cine stie!
mi-a reamintit Alex, noi cand ne intilnim?
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Fiquelle spune:
Buna dimineata - cat inca mai e dimineata!
Intrucat de aseara avem si noi internet acasa, o sa ne auzim mai des, daca nu ne-ati uitat.
Grea problema cu suzeta - greu o iau si greu o lasa...
Voua va stau copii la san mult? Sofi m-a zapacit - cauta sanul si la 5 minute dupa ce a mancat. Ziua nu pot spune ca avem vreun program - e haos. Acum mananca, acum vrea sa doarma -10 minute, nu mai mult, ca are spini in patut, iar vrea sa manance, de fapt nu sa manance, sa stea cu sanul in gura, pe post de guma de mestecat, noroc ca nu am facut rani. Apoi iar plange ca ii e somn, casca, adoarme iar 5- 10 minute, iar vrea sanul in gura si tot asa, de m-a capiat. Iar de suzeta nici nu vrea sa auda, o da afara si se face ca vomita. Noroc ca doarme noaptea, nu se trezeste decat de doua ori, la 3 si la 6. Ai vostri cum fac?
Mada si bebe Sofi