Bebelusi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by corianai

A... si tot azi o sa iau si testul de sarcina ca sunt cu morcovul cat casa...
Pupici

meeey!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Corinaaaaaaaaa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Salutare la toata lumea!
Noi nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, dar speram ca nu ne-ati uitat de tot!
Crestem pe zi ce trece - peste citeva zile facem 3 luni si ne laudam cu 5,2 kg si 61 de centimetri. Acum papam ceva mai bine, am inceput sa zimbim si sa ridem cind vorbeste cineva cu noi sau cind suntem bine-dispus. De dormit doarme de la 22:30 pina pe la 2:30 si apoi pina la 6:30. Din pacate somnul meu e tot fractionat ca trebuie sa ma scol inainte sa-i incalzesc laptele si sa ma mulg, dar asta e!
In rest ce sa va mai povestim - capul ni-l tinem aproape bine - mai il balansam putin asa, ca un betiv, tot pe burtica dormim si ne putem ridica capul aproape de 90 de grade cu sprijin pe palme si coate. Inca nu aratam interes la jucarii si nu ne prea intindem dupa ele - doar le privim si uneori ridem la ele.
Cam asta am avut de raportat - promitem sa intram si noi mai des in masura posibilitatilor.
Pupici de la mine si Stefan!

Gabriela si Stefan David
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

SALUTARI SI DE LA NOI!
Sa ma laud, AM COPIL CRESTIN! Joi a fost botezul la biserica, Matei a fost un scump, cand nasii citeau Crezul bolborosea si el pe limba lui iar cand preotul i-a dat vinul la impartasanie nu reusea sa-i mai extraga lingurita din gurita!
Sambata am facut si o petrecere cu 40 de invitati, intr-un bar superb, cu DJ, atmosfera de disco si tot asa...la care a stat si Matei panba la 2.30 ( a dormit in carut intr-un zgomot infernal!!). Abia astept sa am si pozele sa vi le arat!

Mai revin, o zi buna tuturor, mami trebuie sa se transforme acum in vacuta Fulga!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua si de la noi...:)

Corina, pai nu ne-ai sfatuit tu sa facem copii la distanta mare intre ei!?...Vrei si a treia fetita sa nu se plictiseasca cea mica atunci cand creste?!...hehehe
Roberta, felicitari si sa va traiasca flacaul!
Liliana, program de Auschwitz vad ca ai zilnic...
Anca, eu cred ca la 4 luni e numai bine sa incepi diversificarea, tu oricum ii dai san. Nici prea devreme nu e indicat (acu', parerea mea personala e ca acolo cate o lingurita de suc de fructe nu se poate chema diversificare, ci numai obisnuiesti copilul cu altceva......asta fac eu de doua saptamani. La 4 luni bagam si piureuri de fructe si legume).
Noi azi am tras o urlare la pranz (foame amestecata cu oboseala), sa isi aduca aminte cei din bloc ca avem copil mic...:)
Saptamana care a trecut buburuza nu a luat decat 50g. Nu ma ingrijorez pentru ca nu a plans de foame si e voioasa si nici slabuta nu e la 6,450kg la 3 luni.
Insa am impresia ca eu nu i-am mai dat cata formula ii trebuia ca sa de sature ...:)...Noaptea nu ii dadeam decat san cate 2-3 minute...Mama denaturata ce sunt!

Vecinii de deasupra aranjeaza apartamentul asa ca s-a duc jumatatea mea de ora de somn de dupa amiaza...

Mai nou imi completez colectia de divx-uri si DVD-uri cu filme de desene animate...
Sper sa am si timp sa le vizionez candva...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici la fete,
Mai facem si noi prezenta sa nu ne uitati de tot, din pacate nu am avut internet vre-o doua saptamani (a preluat RDS-ul firma noastra de cablu si ne-au facut figura ). Oricum mai stateam inca 2 saptamani fara net daca nu ne tineam de capul lor..deh..
Nicole imi pare rau ca nu am mai putut ajunge la Baby Expo sa ne vedem, am plecat din Bucuresti si nici net nu aveam in perioada aia...Oricum in prima zi am dat o fuga pana acolo in cautare de hainutze groase pt bebelina si am plecat cu mana goala, am achizitionat doar o paturica frumoasa, in rest nimic care sa i se potriveasca, numai numere mari...
Puiul meu inca nu si-a facut un program , uneori se scoala doar odata pe nooapte (pe la 4-5), alteori de 2 ori (1-2 apoi 5-6). In schimb am o problema cu refuzul biberonului, nu o pot convinge sa manance formula decat noaptea, sau cand e abia trezita din somn, altfel urla dupa tzitzi ca din gura de sarpe...Problema este ca sunt legata de ea si nu pot sa dispar cateva ore de acasa sa o las in grija mamelor...sau daca plec trebuie sa ma intorc cat pot de repede, ca altfel e circ....
Ieri avea 4800 g (la 2 luni si 6 zile) asta dupa ce la 3 zile cand am iesit din spital avea 2940 g, asa ca sunt multumita de cum se dezvolta...
Seara pe la 7 incepe distractia si avem vre-o 2 ore de scandal, cand nu prea se mai intelege nimeni cu ea, doctorita zicea ca de la colici...sper sa treaca cat de repede perioada asta.
Eu am renuntat la ideea de a lua Exluton dupa ce am citit pe prospect ca ingrasa, asta-mi mai lipsea cand am de luptat cu 6 kg de care nu mai scap, asa ca o sa am grija cat timp alaptez si apoi o sa trec pe anticonceptionale de generatie noua, care din experienta anterioara am vazut ca nu ingrasa.
Mi-e dor de o intalneala (acuma in formatie completa, mamici si bebici)dar trebuie sa mai astept nitel ca-s cu masina in pioneze si trebuie sa aiba timp tati sa o duca in service...nu de alta dar caruciorul meu parca e limuzina de mare ce e, si nu prea cred ca intra in portbagaj la taxi..
Dupa ce abia imi trecusera lohiile si am avut pauza o saptamana, de sambata a inceput sa curga iar putin roz-maroniu, sper sa fie mica menstra cum spunea dr meu, altfel, daca nu trece pana joi, vineri ma infiintez la chiuretaj ca la ultimul eco s-a vazut un endometru in uter, care speram sa dispara..
Am postat si ceva poze cu bebelina...
Hai ca v-am zapacit cu vorbaria, raman prin zona ....

Mergi la inceput

Pupici la fete,
Mai facem si noi prezenta sa nu ne uitati de tot, din pacate nu am avut internet vre-o doua saptamani (a preluat RDS-ul firma noastra de cablu si ne-au facut figura ). Oricum mai stateam inca 2 saptamani fara net daca nu ne tineam de capul lor..deh..
Nicole imi pare rau ca nu am mai putut ajunge la Baby Expo sa ne vedem, am plecat din Bucuresti si nici net nu aveam in perioada aia...Oricum in prima zi am dat o fuga pana acolo in cautare de hainutze groase pt bebelina si am plecat cu mana goala, am achizitionat doar o paturica frumoasa, in rest nimic care sa i se potriveasca, numai numere mari...
Puiul meu inca nu si-a facut un program , uneori se scoala doar odata pe nooapte (pe la 4-5), alteori de 2 ori (1-2 apoi 5-6). In schimb am o problema cu refuzul biberonului, nu o pot convinge sa manance formula decat noaptea, sau cand e abia trezita din somn, altfel urla dupa tzitzi ca din gura de sarpe...Problema este ca sunt legata de ea si nu pot sa dispar cateva ore de acasa sa o las in grija mamelor...sau daca plec trebuie sa ma intorc cat pot de repede, ca altfel e circ....
Ieri avea 4800 g (la 2 luni si 6 zile) asta dupa ce la 3 zile cand am iesit din spital avea 2940 g, asa ca sunt multumita de cum se dezvolta...
Seara pe la 7 incepe distractia si avem vre-o 2 ore de scandal, cand nu prea se mai intelege nimeni cu ea, doctorita zicea ca de la colici...sper sa treaca cat de repede perioada asta.
Eu am renuntat la ideea de a lua Exluton dupa ce am citit pe prospect ca ingrasa, asta-mi mai lipsea cand am de luptat cu 6 kg de care nu mai scap, asa ca o sa am grija cat timp alaptez si apoi o sa trec pe anticonceptionale de generatie noua, care din experienta anterioara am vazut ca nu ingrasa.
Mi-e dor de o intalneala (acuma in formatie completa, mamici si bebici)dar trebuie sa mai astept nitel ca-s cu masina in pioneze si trebuie sa aiba timp tati sa o duca in service...nu de alta dar caruciorul meu parca e limuzina de mare ce e, si nu prea cred ca intra in portbagaj la taxi..
Dupa ce abia imi trecusera lohiile si am avut pauza o saptamana, de sambata a inceput sa curga iar putin roz-maroniu, sper sa fie mica menstra cum spunea dr meu, altfel, daca nu trece pana joi, vineri ma infiintez la chiuretaj ca la ultimul eco s-a vazut un endometru in uter, care speram sa dispara..
Am postat si ceva poze cu bebelina...
Hai ca v-am zapacit cu vorbaria, raman prin zona ....

Mergi la inceput

Era sa uit ce era mai important, noi inca nu am apucat sa facem pregatirile de botez . Fetelor carte atzi crestinat puiutzii in Buc, pe la ce restaurante atzi facut, datzi-mi si mie ceva detalii pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Dragi mamici, am nevoie de experienta voastra: mie mi-au zis medicii, atat in spital cat si dr. de familie sa alaptez bebelul la 3 ore. Se intampla ceva daca noaptea il las sa doarma 4-5 ore fara sa pape? Va intreb pentru ca noaptea trecuta nu a mancat de la 9 la 2 si nu a patit nimic, desi in maternitate pediatra a spus ca le scade glicemia daca nu mananca la 3 ore. Mai este valabil si la o luna si jumatate?

O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roberta mama, stai cuminte, ca sunt copii care dorm toata noaptea si nu au nimic. Bucurate ca ai bebe cuminte. In scurt timp o sa doarma toata noaptea fara sa manance. Si tot in scurt timp va incepe sa manance mai rar de trei ore.
Hei fetele, nu prea ati fost active astazi.
Noi raportam, am fost la doctor si ne-a intapat. Ufff ce a mai durut. Trei intepaturi ne-a facut, una dupa alta. Incepuse sa planga si mami cu fata, noroc ca asistenta a fost asa de rapida incat nu am avut timp sa ne dezmeticim nici eu nici ea. Cam asta a fost vaccinul nostru. Am oftat vreo 10 minute la mami in brate dupa care am adormit. Parca au pus somnifer in el , ca doarme dusa de azi dupa amiaza si acum e miezul noptii aici. (cu pauzele de mancat la 3-4 ore).
A, si uitasem , avem 4800g si 56cm, ce mai, domnisoara mare.
O zi buna la toate. Eu plec la culcare caci maine o iau de la cap.
Va pup dulce.
Liliana si Adela

Mergi la inceput