Bebelusi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
anka77 spune:
Roxi mersi mult.Toata lumea m-a ametit ca trece in lapte ceva din vopsea si ca mai bine sa nu ma vopsesc,dar Doamne iarta-ma nu pot sa arat la botezul copilului asa.Uf.Cit despre Sab dat inainte de masa nu stiam,dar am sa incerc imediat.De ce esti retinuta in ceea ce priveste tratamentul?Nu se da la bebei asa ceva?
pupici multi
Ancutza cu bebe Luca Andrei.
Marcelle spune:
Buna seara la dragutele mamici si scumpuleti de bebei!
Nicole si a mea se freaca la nasuc de numa!
Mitzule cu pozitia de brate eu zic sa nu iti faci probleme si eu o tin
asa pe iubitica, nu foarte mult ca nu sta mult in rtae, dar o tin de cand am venit de la maternitate.Nu cred ca e o problema. In marsupiu cum sta??? si nu e o problema.
Sa iti spun de programul nostru, Mitzule? O sa vrei sa ii dea lectii de cumintenie lui Tudor Codrin.
Noi ne trezim uneori si pe la 10, papam , ne jucam un pic in scaunelul cu muzicuta, gangurim cu mama si jucariile, dupa care adormin pe la 11.(cand e timp frumos afara mergem afara) ne trezim, papam, mai ne jucam in scaunel si apoi iar dormim. Eventual plangem un pic si nu stiu ce avem sa fim pusa in patut sa dormim linistita!
Stau si ma minunez ce coplil cuminte e! Nici mie nu imi vine sa cred!
Ne trezim din nou si papam si mergem afara, dupa care cand venim ne jucam un pic cu mama, apoi facem baita, ianinte de baita vorbim cu iepurasii din carusel si jucariile din patut. Dupa baita papam si apoi in patut si adormim singurica, cu o palma pe ochisori si fata si cu alta ne dam palme peste cap. In tot stimpul cand e treaza eu pot sa fac orice fel de treaba. E o cumintenie de fetita. In parc, majoritatea copilor pnag in carucioare, Bianca sau doarme, sau sta si admira peisajul. dar sa nu credeti ca a fost tot timpul asa.Pana la 6 saptamani am avut si noi concrete pt colici si umbat in brate si culcat in brate, dar dupa botez ca prin miracol s-a cumintit!
Noua insa nu ne prea place sa stam pe burtica. Voua va palce/? Stam, dar foarte putin. Capul ni-l tinem sus, dar pe burtica, nu ne place si basta. Mama ne tine fortat, cateva minute pe zi, dar mai mult nu rezistam.
gagici, am citit pe forum la mamici de mai iunie ca s-a imbolnavit un copilas, o cunostinta, parca avea 6 luni si l-a analize s-a constat printre altele Rahitism, iar unul dintre motive a fost ca a dat copilului Vigantol dintr-o sticluta inceputa de mai mult de 3 saptamani. Voi ce stiti de asta, zice ca e apa de ploaie dupa 3 saptaani,dar sticluta mea e deschisa de la o luna. voi ati luat alte sticlute???
O alta intrebare. Iubitica mea nu ragaie noaptea sub nici o forma. Ai vostrii ragaie noaptea???
Irinuca si mie mi s-a intamplat sa doarma mult printesa, dar cica e normal. Am avut zile in care a stat treaza doar 2 ore, si acum mai mult de 4-5 adunate, nu sta treaza. Si cred ac e sanatoasa si normala, cel putin asa pare si sper ca asa este!
Irinuca super pozici, asta la toate mamicile, dar am vazut ca l-ai tinut in fund la o poza. Il tii in fund deja??? Sau era doar pt poza??
Monique, felicitari lui buburuza pt pozitia gatutzului, noi la 90 inca nu-l tinem ca doar nu ne place pe burtica, dar il tinem si noi la ceva unghiuri destul de maricele.
Liliana, nu te invidez ca ai inceput serviciul. Succes si sper sa rezisti sa te lase Adeluta.
Pupici la toate,
Marcela si Bianca
cristalina spune:
Buna seara...:)
Slaba miscare! Zic si eu ca Papadie..ofof, mai mai!...hehehe
Marcela, pai daca ar fi asa cu Vigantolul ar trebui sa-i dea pe aia de la firma in judecata ca nu au scris pe prospect sau ca nu au facut sticlutele mai mici. Eu nu cred ca doctorul ala stie ce zice. In primul rand pentru ca e ulei si nu e volatil, nu cred ca isi pierde proprietatile asa de repede...Dar cine stie.
Noi avem sticluta inceputa de la 2 saptamani.
Pe burta buburuza sta la mine pe burta......si ne uitam una la alta cu mult interes...hehehe
Asa o mai pun in pat pe burta dar nu e prea incantata nici domnisoara Botosel.
Ce sa ragaie noaptea?! Nici vorba. Pai nici macar nu se trezeste noaptea, trage in somn de la tzatza vreo 2-3 minute pana cand simte ea ca ii e bine si pe urma inclesteaza buzele...si gata!...hehehe
Eu am observat ca atunci cand ea se foieste in brate ragaie mai bine, daca e molesita si aproape adormita e mai complicat...hehehe
O seara linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
polux spune:
Buna fetele, iar mi-a facut printesa mea program de Auschwitz aseara. Ce aseara, azi noapte. De la 8 seara pana la 3, de nu stiam ce are. Voiam sa nu-i fac baie aseara (sa sar si eu o zi peste), caci sotul a lucrat azi noapte si trebuia sa-l pregatim pe el de servici. Dar ti-ai gasit. Pana la urma pe la 2 noaptea m-am apucat sa-i fac singura baie, iar dupa, a mai matait un pic (dar nu a mai urlat) si apoi a adormit. Noroc ca azi e duminica si nu merg la servici.
Acum suntem cuminti, ne-am trezit cu chef de ras. Odata chiar cu zgomot. Mami ne schimba, si imediat noi facem pisss, asa cu bolta ca baietii si ne amuza tare asta. Mai ales ca mami incearca sa prinda pisu ca sa nu udam patucul. Hahaha ce amuzant este. Pentru mami nu prea, dar cand a privit zambetul ei si cand ia auzit si rasetul, s-a topit toata.
Adevarul este ca sunt cam epuizata fizic. Merg la culcare la 1-2 sila 5-6 sunt sus. Bineinteles cu cele 2-3 sculari de rigoare, ca ne e foame. Plec pe la 7 la scoala, ma intorc dupa 3 (uneori pe la 5). Apoi, mulgete, mergi in parc cu a mica, fai baie , joacate cu ea. Partea proasta e ca doarme acum de pe la 7 pana pe la 10 si se trezeste atunci. Am incercat sa o tin treaza mai mult, dar ti-ai gasit. Cert este ca niciodata nu merg mai devreme de 1 in pat. Cat ea e adormita pe langa ceva prin casa(in mare face sotul, dar sunt multe pe care nu stie ), si apoi corecteaza teme, teste, examene.
Cam asta e programul meu zilnic.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc. Va pup dulce.
Liliana
AncaMaria spune:
quote:
gagici, am citit pe forum la mamici de mai iunie ca s-a imbolnavit un copilas, o cunostinta, parca avea 6 luni si l-a analize s-a constat printre altele Rahitism, iar unul dintre motive a fost ca a dat copilului Vigantol dintr-o sticluta inceputa de mai mult de 3 saptamani. Voi ce stiti de asta, zice ca e apa de ploaie dupa 3 saptaani,dar sticluta mea e deschisa de la o luna. voi ati luat alte sticlute???
Si pe mine m-a cam pus pe ganduri cand am citit.. mai ales ca ii dau numai lapte de la san de vreo cateva zile... nu stiu ce sa zic, poate trebuia sa inceapa diversificarea mai devreme... Oricum, eu ma gandesc sa mai aman pana in luna a 4-a... Pe mine ce ma innebuneste la a mea e ca se trezeste din somn si cauta biberonul (incepe sa suga in gol asa imi dau seama) si ma gandesc oare n-o fi laptele de ajuns... sau nu o fi asa satios ca vad ca e mai mult apa chioara (si-a schimbat culoarea arata mai apos acum)..
Anca
AncaMaria spune:
Liliana, si a mea la fel, isi incepe programul cand merg eu la culcare... dar macar eu stau acasa deocamdata si imi permit sa pierd noaptea...
Mai nou incepe o repriza de plans de fiecare data cand ii e somn... si adoarme brusc in urlete...
Anca
roxanaz spune:
buna dimineatza!
i-auzi ce programe nocturne au gagicile de peste ocean....mai fetelor, printesele voastre or funtciona dupa ora Romaniei, mai stii? in orice caz, Liliana eu cred ca esti eroina cu programul asta....este intr-adevar epuizant! iti tinem pumnii sa mai dormi si tu ceva mai mult!
aia cu vigantolul mi se pare o aberatie (asa dau medicii in general vina pe farmacisti....hehee zisei eu ofuscata..). singurul caz in care solutia de vigantol se degradeaza este cind nu este ferita de lumina sau nu se inchide dupa fiecare utilizare (de aia este si sticluta bruna si cu dop care se inchide bine) - si asta scrie si in prospect. alt fel.....
si sa va mai spun ceva - nici o multinationala nu isi mai permite sa faca pasi gresiti cu medicamentele - vezi cazul recent cu Vioxx, care nu a dat nici o problema la pacienti dar a fost retras ptr ca studiul pe terment lung a evidentiat ca medicamentul poate da probleme cardiovasculare, deci .....nu risca sa faca asa ceva, mai ales la medicamentele pentru copii...pierderile sunt chiar mai mari decit cistigurile, sincer!
azi noi ne-am trezit cu noaptea in cap....dupa cum se vede!ca tati a plecat in delegatie....asa ca ac7um stam in scaunel si ne distram cu panteruta dupa ce am facut pipi pe masa de infasat (hihihi, printesa ta nu e singura, Anca!) si am bagat serios la ghiozdan.
va pupam si va dorim o saptamina excelenta!
mitzura spune:
Neata, fetelor!
N-am apucat inca sa citesc ce s-a mai scris, dar o s-o fac! Sper ca sunteti bine toate si bebeii sunt cuminti si mancaciosi!
Noi am avut doua zile de WE foarte agreabile, am fost tot plecati prin vizite, la gratar, am profitat si noi de vremea frumoasa.
Tudor e tot mai vorbaret si mai zambitor, ne topim dupa el.
Singura problema ar fi ca vrea numai in brate. Acum vreo doua zile, eram am atat de suparati pe chestia asta ca ne-am apucat sa citim prin carti si sa mai intrebam si alti parinti, casa vedem daca numai copilul nostru e asa, sau mai sunt si altii. Am scris si un subiect la Parintii intreaba..., poate il ctiti si voi si va dati cu parerea. ca sa nu mai scriu si aici toata povestea inca o data.
Ma duc ca am de facut mancare si profit ca mai doarme inca putin.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
bunny spune:
Buna dimineata si de la noi
Si noi am avut ieri/aseara doua trei reprize urite pde plins, de aseara a mers la culcarica la 7.30 fara baie , neschimbat...asa ers de obosit . Problema noastra e ca daca noaptea dorme infasat...ziua nu stie sa doarma mai mult de 15-30min, dupa care se trezeste . Si acum ca si-a descpoerit minutele si se uita la ele, numai vrea suzeta...e mai interesanta mina. Si eu ii pun mansetele peste si ce strimba din nas.... Dar e fenomenal cum isi admira degetelele..
De mincat a lasat-o tare moale....dar sa vedeem inca 2-3 zile .
Roxi...ai nostri s-au vorbit? Si al meu a plecat a zi ptr 3 zile si ce geloasa sunt ca o sa poata dormi fara trezire si sa sforaie in voie !!!
Asteptam sa se faca ora de masa si sa papam sa putem, iesi pe-afara ....ca e tare frumos si a venit toamna,pomii s-au colorat ..e o spendoare!!
O zi buna si frumoasa
Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004
corianai spune:
Neata fetele,
Vad ca ati prins iar spor la scris... sa se fi cumintit piticii sau ne-am obisnuit noi cu programul lor?? De fapt eu cam vorbesc cu pacat ca a mea e supercuminte, de mai bine de o luna nu se mai scoala noaptea deloc. Dormim de la 9.30-10 pana la 5.30-6 fara probleme. Ziua nu prea doarme cine stie ce dar cu asta se ocupa Mara
Sta saracuta cu telecomanda in mana si cartile de colorat sub nas si cu piciorul leagana balansoarul lui Eva. Asa ca daca vreti viata dulce faceti copii la interval mai mare ca mine asa Mai nou dimineata cand o duc pe Mara la scoala nu o mai transport si pe Eva decat daca e treaza si protesteaza. Mi-am luat inima in dinti si am inceput sa o las singurica in patut pt 10-15 minute cat lipsesc eu. Altfel era prea mare balamucul dimineata.
Azi mergem la ultima lectie de masaj pt bebei. Pot sa spun ca i-a placut tare mult, si mie de altfel. Mai rau e ca nu prea gasim timp sa exersam si acasa. Dar asistenta zice ca din cand in cand daca faci tot e bine. Azi ma intalnesc cu mai multe mamici la policlinica si am de gand sa le intreb daca merg undeva la gimnastica pt ele. Poate ne lipim si noi, ca acasa imi tot propun sa incep si nu mai reusesc
A... si tot azi o sa iau si testul de sarcina ca sunt cu morcovul cat casa...
Pupici