Bebelusi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
irrinuca spune:
Cristalina, al meu parca ar fi frate de cruce cu bebelina ta! N-ai vazut asha ceva, cand povestesti ce face il regasesc pe Andreas in fiecare "vers". Exact asa baga si el degetul pe langa biberon. Suge tot pumnul si daca i-l scoti chitzaie de nervi. Deh, doar sunt leushori.
Si noi avem probleme cu vomatul, si nici nu mai ragaie ca la inceput Acum daca il ridic pe umar (unde ragaia el de obicei) face oac in loc de rag. O sa comand si eu din Romanai sab-ul asta de care vorbitzi. Numai sa nu-mi rimita vreo masina din aia marfa in schimb
De imbracat nu il imbrac cu mult diferit, ca aici lumea nu se infofoleste. Am vazut pe strada ceva de genul: ea (mama) cu haina cu maneci de blana si cu cizme dar fara ciorapi, iar bebelul cu capul gol si picioarele goale si vinetzii. Prostul gust la el acasa aici la noi in "sat"! Parca la Londra e lumea mai imbracata!
In orice caz, nu plecam fara hanorac cu gluga (de obicei nu mai punem alta caciulitza). Vreau sa-l invatz mai putzin friguros, ca noi suntem incotosmanati rau de tot. In schimb are carutzul o chestie de ii zic ei muff, ca o invelitoare ptr picioare, daca se ingroasha cu vremea rea, o punem pe aia.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
irrinuca spune:
Mani, nu stiu cand ajungem in Romania, noi vroiam octombrie-noiembrie, dar acum ne zbatem sa ii facem document de calatorie lui asta mik. Chiar maine mergem la ambasada. Cred ca nu ajungem nici la Craciun dupa cum se misca astia!
Va sa zica trebuie sa car laptele cu mine! Dar Pampers sunt???? La fel ca aici numerotati????
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
AncaMaria spune:
Buna Fetele,
Aseara a dormit sa zicem mai bine, in sensul ca a dormit 4 ore fara sa se trezeasca... de la 8 la 12.. si la 12 cand m-am bagat si eu in pat s-a trezit... si apoi s-a tot trezit din ora in ora...uf uf..dimineata ne-am trezit ca de obicei la 7, a stat treaza pana la 8 si apoi somn pana la 12... asa ca mi-am jurat ca de acum ma culc si eu odata cu ea la 8... da cine poate?
Ma gandesc sa incerc si eu cu sab simplex... asa se numeste?... sa vedem daca tot asa o sa vomite... chiar la sfarsitul lunii vine cineva din Ro si o s-o rog sa imi aduca. Este solutie? Se poate da si in lapte ca moata mea e cam fandosita ...
Mitzule, bine ca ai dezlegat misterul... eu am niste paturici pentru ea dar nu i le pun dedesubt ca sunt cam grosute... poate o sa iau ceva de genul asta.. asa mai pufulet...
Noua nu ne-a dat doctorul calciu, doar vit. D...
Pupici,
Anca
eli spune:
Buna mamici si bebici!
Revenim si noi pe front dupa vremuri grele acasica. Cum v-am zis ultima data, Stefanelul a facut diare, am avut si febra si multe repreze de vomat, dar iata ca a trecut. Acum zambim mult, chiar si cu zgomot, ne place sa fie mami sau tati, daca se poate amandoi in jurul nostru si sa ne vb, sa ne tina in brate. Facem si noi balonase din saliva si uneori asa dam din gingii deparca am avea o bombonica in gurita. La dormit inca nu avem un program, sigur e ca dupa baita nu dormim mult asa cum ar vrea mami, ne trezim din ora in ora si abia pe la 2-3 dimineata adormim pt 3-4-5 ore. Privim din ce in ce mai mult la carusel, chiar am si adormit pe muzica lui, dar mai mult ne place muzica clasica, ne ia somnul mai repede.
Azi dimineata s-a trezit pe la 6 fara ceva si a gangurit n patut, ras. L-am auzit si m-am trezit si am ne-am jucat cateva minutele pana ce si-a amintit ca ii era fomica. Imi era asa de drag de el, o boroboata zambitoare ce dadea din manute si gurita, cine stie ce zicea pe limba lui.
Roxi, papa, multumim pt sfatul cu sab-simplexul, am incercat si noi si chiar da rezultate.
Anneliese bine ai venit printre noi!
Figuelle frumoase pozici!
Imi cer scuze ca va intreb si dau aceste detalii, dar de cateva sapt am problema aceasta. Nu stiu daca e un hemoroid sau nu, dar chiar si nefiind constipata, ma doare si uneori apre si cate o pata mica de sange. Nici nu-mi vine sa mai merg la toaleta ca asa fac . ce ma sfatuiti?
Cu imbracamintea am vazut ca sus la edati body si sau bluzita, dar la picioruse...? doar salopetica sau si altceva?
Gata pauza, plange. Pupicei si o zi minunata sa aveti!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Eli, dar ce a patit Stefan??? asa rau bolnavior...vreo gripa, ceva? imi pare bine ca functioneaza....nu nu am nici un merit, doar am "divulgat" informatia....am fost raapindacul!
Irina, sunt sigura ca exista sab si in UK, de ce nu iei de acolo? sunt de fapt mai mult medicamente cu diferite denumiri comerciale, intreaba la farmacie. pampersi sunt in Ro, ca in toata lumea....chiar asa bananieri nu am ramas.
mai gagici ce ma distrati cu scrisul asta noaptea....eu nu stiu decit sa ii dau mai repede de mincare si sa il adorm pe pitik ca sa ma intorc in pat....bravo voua ca mai aveti putere sa mai scrieti!
Marina, tot nu ati scapat de cele 2 ore de circ de seara? nici printesa mai mare nu il poate impaca pe marait?
corianai spune:
Neata,
Vaz ca voi dati calciu la pitici... trebe sa intrebam si noi azi cand mergem la control. Hehehe... Irinuca ai dreptate cu masina.. si io m-am gandit ca daca o plimb cu sabu' poate are acelasi efect
Cu hainutele noi avem una bucata problema... Eva isi arunca sosetele din picioare in 3 secunde. Asa ca nu putem purta salopete si pantaloni "de oameni", ne limitam la salopetele de bebei cu picior (adica su sosetica inclusa) Si are atatea haine marfa care zac in dulap Am vazut la mamicile de aici ca ii imbraca respectabil, numai eu nu reusesc
Marina spune:
roxana....ultima data cand m-a ajutat printesa seara s-a sfarsit rau...i-a dat cu pantofii in cap. Seara nu are nici ea rabdare si asta miku e ca pe jar dar dimineatza sunt o incantare ce se hilizesc unul la altul. Maria il pupa, il mangaie ii face gadi gadi si asta mai ca nu lesina de placere ...deh barbat
Nu stiu cine a intrebat dar eu ii pun sab simplex in lapte
rain spune:
neata gagici!
nu mai pot, sint varza de oboseala, m-a terminat noaptea trecuta, nu stiu ce a avut dar toata noaptea s-a frichinit, nu vroia nimic ...se mai potolea cand ii dadeam sa suga, dupa ce sugea o apucau iar mancaricii, se freca la nas mai sa si-l rupa, se tragea de par, se zgaria pe fata si bineinteles ca incepea sa maraie sau chiar sa planga !
n-am mai avut o noapte ca asta de cand am venit acasa de la spital, eu eram obisnuita sa dorm noaptea si tare greu este!
acum am fost afara, a tras o repriza de plans sa ne auda tot cartierul, dupa ce a mancat pare ca doarme, ma duc sa-mi intind si eu oasele ....
intrebare: pe voi va doare spatele (mijlocul)? eu am niste dureri cumplite mai ales dupa ce stau aplecata putin, ca sa nu mai spun ca dimineata pana cobor din pat parca sint o baba, asa ma plang !
pupici!
la somn cu mine ...
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
roxanaz spune:
aoleu Marina...inteleg. bafta si...rabdare, nu?
Nicole mama somn usor...se mai intimpla. nici al meu nu a dormit ieri toata ziua de ma capiase, azi-noapte a mai recuperat.
hehehe Cori eu am a avut o experienta din asta cu pitiku...cu pantalonii!!! acum 2 zile si i-a scos pe strada, la plimbare. cind am venit acasa si sa il scot din carucior era cu picioarele goale, doar in pampers sub paturica....m-am tavalit de ris! am zis ca il spun la toate fetele de pe forum....asa cavaler...
eli spune:
Ee, Roxi, comic tare piticul tau. Daca ii era cald, ce sa fac si el? Stefanel, exact nu stiu ce a avut, ne-am tratat cu ceiut, apa, supt des, dormit putin, multa maraiala. Bine ca a trecut si are mama baiat cuminte si sanatos. Acum vb cu elefantelul Dumbo, ca asta e agatat de caruselul nostru.
Irrinuca, nu, nu i-am dat sa pape din tort, cu toate ca nu cred ca m-ar fi refuzat. In privinta podoabei capilare, cred ca ne mostenste pe amandoi. Mama mi-a zis ca eu aveam perisor des si lung si negru cand m-a nascut(s-a schimbat la culoare la ceva timp, ca de nu zicea mama ca nu sunt a ei ).
rain, grea noapte ai avut, poate te odihnesti peste zi un pic. pupicei cu somnifer la beblusa, sa doarma bine, bine la noapte.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala