Bebelusi de iulie-august 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

bag rapid o intrebare ca azi ... e zi de comunicari

primul ciclu dupa nastere nu ar trebui sa fie abundent? Eu am avut doar cateva picaturi o singura zi. Asta-i tot?

merci

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dorsilia, si la mine a fost tot cateva picaturi, ca eu nici nu l-am numit ciclu. Vorbea cineva pe aici de mica menstra. Probabil ca asta e.

Cristalina, uite la faza cu transpiratul nu m-am gandit. Va trebui sa verific la noapte. Mersi de pont.

Roxi, help, poate imi dai si mie un sfat in treaba cu piciorul, am scris pe pagina 8. Ce ma enerveaza e ca nici n-am timp sa merg la doctori si sa fac coada pe la cabinete. Si azi am si dat cu deshtu' in carucior...am crezut ca mor de durere.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Irinuca, ziceai ca ce seamana bebele tau cu fetita Cristalinei, la treaba cu suptul degetelor. D-apai mie mi se pare ca seamana toti intre ei. Si al meu este de-a dreptul disperat cu mainile. Si le baga pe langa tzatza, se opreste de mai multe ori din supt ca sa le linga, iar la plimbare, se enerveaza extrem de tare daca e imbracat mai gros si nu isi poate duce manutele la gurita. Si le suge aproape incontinuu cat timp e treaz. Eu nici nu ma chinui sa-l dezvat (cu suzeta n-am nici o sansa), pentru ca stiu ca e o perioada in dezvoltarea lor si va trece singur peste asta. Scrie clar in carte ca gura devine organ de cunostere incepand cu varsta asta.

Ce ma mai distreza pe mine este ca adesea se opreste din supt, se uita in ochii mei si incepe sa povesteasca cu mine, imi spune tot felul de chestii pe limba lui: aca, ng, ucu, eu si altele. Ai vostri fac asa?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzule mama chestiile astea sunt tare pacatoase...eu zic sa mergi la medic, de aia nu am comentat nimic. un unguent cu antibiotic nu are ce sa iti faca rau dar....tot nu scapi de mers la doctor ptr ca Doamne fereste..nu trece si dupa aia e mult mai greu.....stiu ca nu ai timp dar totusi.
metodele babesti ar fi sa iti tai unghia cit mai scurt si sa tii degetul in apa fff fierbinte...dar de vreme ce la tine e deja copt....hai, ia-ti inima in dinti! si ceva......si trece mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua si de la noi!

Nu ma lasa mandra mea sa dorm de dupa amiaza...E ca zmeul, cand ii miroase a om se trezeste!!
Acum e la ea in patutz chioara de somn (cu aceasta ocazie isi da multi pumni in cap...hahaha...ca nu reuseste sa se coordoneze!) si sunt curioasa cand adoarme...Se indistreaza cu lunicile...

Neica, io's defecta la cap! Ma trezesc pe la 3-4 dimineata sa ii incalzesc lapte la buburuza (cum o aud ca suge degetul ma trezesc de parca sunt teleghidata) si apoi nu mai adorm pana la 6 cand mananca ea de fapt...M-am imbolnavit cu nerfii!...:)))
Evident ca dimineata cand se trezeste pe la 8-9 imi vine sa fug d'acasa!!...hahaha

Mada, mie mi-au zis sa ii dau de la 2 saptamani..cate 10 zile in primele 3 luni...I-am dat cele trei ture de cate 10 zile si nu cred ca ii mai dau.

Nicole, ti-a zis pana la 4 luni in fiecare zi sa-i dai calciu!?
Vaz ca avusesi chef de curatenie. Te-a simtit puiul ca esti obosita si a zis sa-ti faca o bucurie, de aia a fost maraita azi noapte!

Anca, sabsimplexul este solutie. Sticluta cu picurator, poti sa pui in biberon.
Teoretic, daca ia vitamina D asimileaza cat calciu ii trebuie din lapte. Daca asa se poarta acolo ...:)

Eli, cred ca te-ai pricopsit cu niste bucurii de hemoroizi. Trebuie sa faci in asa fel incat sa treaca ca altfel devin si mai durerosi. Pe aici sunt niste supozitoare, Hemorzon parca le zice, tare bune's.
Si pentru constipatie niste supozitoare cu glicerina ar fi bune, zic io. Laxative din alea solutie poate ii fac rau la bebe.

Roxana, vaz ca stie cum devine treaba flacaul tau de pe acum...Sa se dezbrace el in mijlocul orasului?!...hahaha

Corina, pantalonii cu totul sunt cei mai buni!...parerea mea!...:)))
Ca la noi nu exista soseta care sa stea in picioare, decat poate din alea care sunt asa stranse ca opresc circulatia...hahaha

Eli, eu in casa o imbrac cu un maieut si pe deasupra costumas, bluza si pantalon cu totul. Si cand pantalonasii sunt mai subtirei ii pun botosei. Pe care ii gasesc prin patutz dupa aia ca se freaca pana ii azvarle...:)
Dupa baie bagam si o caciulita care se leaga sub barbie.
P'afara, depinde de vreme...:)

Mitzura, poate e puroi si intai tre sa colecteze (comprese cu spirt crez ca's bune la chestia asta) si apoi...trebe sa te duci la spital sa taie un picutz...

Pana cand se face baie la cap zilnic la bebe!?

Hai ca ma duc sa o adorm ca vaz ca s-a suparat...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele.
Ia si noi pe aici, cam chiaune de somn, dar facem prezenta. Nu stiu ce a avut frumosa mea aseara, ca era moarta de somn,dar plangea de mama focului. Dormea 2-3 pana in 10 minute dupa care iar plangea. Era un plans asa ca o jelanie. Sigur o durea ceva. Poate de la vaccinul facut luni. Si asa am tinut-o toata noaptea pana pe la 5. Pana la urma am pus-o pe picioare pe o perna si o leganam, iar eu incercam macar sa-mi odihnesc ochii, caci de dormit nici vorba. iar la 6, a sunat ceasul, ca de mami trebuia sa plece la servici, si inainte de asta trebuia sa schimbe fata, sa-i dea sa manance si sa faca si fufufu (adica se se mulga). Normal trebuia sa sune ceasul la 5.45, dar mami la mutat la 6(la 5 dimineata, cand in sfarsit parea ca a adormit puiutul) ca sa prinda macar o ora de somn.
Asa ca acum sunt chiauna de somn. Asa ca azi "Teste" scrie pe studentii mei. Ce sa le fac, ca altfel cine stie ce prostii mai spun. De fapt asta e norocul meu ca saptamana asta sunt oficial planificate teste, si pot si eu sa motai in liniste la catedra.
Si sincer, nu mi se rupe sufletul de mine cat de Adeluta, caci o vad ca sufere. I-am dat tylenol, dar l-a scuipat afara. Are un dar teribil de a da afara din gura daca nu-i place ceva. Asa face si cu tzitzi si cu bibe daca s-a saturat sau nu-i place lapticul.
Hai ca v-am innebunit. abia astept sa ajung acasa, si sper sa ma lase frumoasa mami sa dorm macar o ora. caci tati ne-ar da el o mana de ajutor, dar dupa ce mami vine, tati pleaca el.
O zi buna si bebei sanatosi si razareti.
A uitasem, si noi radem cand vedem pe mami sau pe tati, si incercam sa vorbim si noi , pe limba noastra. Spunem chiar "mee" si "maa". Si tati deja e gelos ca el zice ca spune mama. dar biata de ea nu spune decat cate un Maaa- Maaaa, care nu are nimic cu mama.
Hai ca acum chiar plec.
Liliana si Adela

Mergi la inceput