Bebelusi de iulie-august 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Fiquelle spune:
Ma puteti lamuri si pe mine cum pot aduce link-ul cu poze de pe Webshot aici, ca nu ma pricep! Multumesc din suflet.
Mada si bebe Sofi
bunny spune:
andries...si al meu
am citit si spun ca nu le ajunge timpul de supt (20min), ca maninca mai repede de aceasta perioada
Eu ii bag suzeta la greu inainte si dupa masa, azi dim. i-am pus si manusele si ii gasesc o preocupare la minute...( asta teoretic, ca daca el vrea sa suga la greu tot o face dar se pare ca zi e a treia zi de cind si-a descoperit minutele si a mai lasat-o mai moale )
Incearca si tu dar nu te astepta la minuni intr-o zi... in 2-3 zile
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
Fiquelle spune:
Am reusit sa fac shortcut-ul!
Daca vreti sa ne vedeti:
http://community.webshots.com/user/fiquelle
corianai spune:
Neata,
Fetele am si eu o nelamurire cu pasaportul pt pitici. Eu i-am facut Evei pasaport individual cand avea 2 saptamani si are o poza de mori de ras... Nu mai seamana neam de acum, ma gandesc la vara cand planuim noi sa mergem acasa ce ne-om face. Si vad ca pasapoartele nu au loc de aplicat poza 2, deci cum se procedeaza?? Il desfac aia la pasapoarte si ii schimba poza sau reluam circul cu aprobari si blabla... A fost comic cand sa-i scriem culoarea ochilor... am pus si noi la nimereala negri. Si normal ca nu am ghicit ca ii are caprui deschis ca taica-su Si inca ceva... ne-a fost lene sa mergem la notar sa facem declaratie ca tatal e de acord sa calatoreasca insotita de mama. Acum daca vin eu singura cu ea poate nu ma mai lasa sa ies
rain spune:
neata si de la noi!
raspund repede ca e moata maraita ...
Mada, eu ii dau calciu natural si are gust bun, cumpara-i si tu din asta, o sa-i placa!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Fiquelle spune:
merci mult, Rain! Incepusem sa cred ca nu imi vede nimeni mesajele....
E dulce tare moata ta, si are si perisorul maricel! a mea e cam cheluta, desi in timpul sarcinii mami a facut tratament hormonal de mentinere a sarcinii, tratament care cica induce pilozitate la copil...la a mea nu se vede.
Cat de gros imbracati copilasii pentru afara, acum, ca s-a mai racorit? Eu ii pun un body fara maneci, o bluzita de corp si un costumas, iar in londou (incerc) sa o invelesc cu o paturica. Oare e de ajuns? A, am uitat de caciulita: una subtire de bumbac si una de lana. Azi sunt 18 grade la noi, in Constanta.
Mada si Sofi - maine 8 sapt.
Andries spune:
Mani, merci frumos, voi incerca si eu cu suzeta, desi nu eram de acord cu metoda asta.
Andries
roxanaz spune:
Mada, tu esti din Constanta???? si eu la fel..inseamna ca am ascut cam in acelasi timp, pitikul meu are 2 luni si o saptamina! hehehehe
ati iesit azi afara..?? noi nu, am zis ca e prea vint. te astept si pe la "mamici de constanta", suntem mai multe....si ne si intilnim!
hehe, se pare ca asta cu suptul degetelor a devenit sport national.....a inlocuit-o macar pe aia cu vomitatul!
azi am luat si noi carusel...si l-a distrat cintecelul, in rest ..nu prea a adormit!
corianai spune:
Roxi la noi etapa cu vomitatul abia acum e la apogeu. Parca voi ziceati ca bagati sabsimplex preventiv?? Eu nu prea i-as da nimic daca nu e absolut necesar, dar mai nou avem mese cand ne schimbam de haine toata familia dupa ce o tinem pe Eva in brate
roxanaz spune:
Cori, merge faza cu sab-ul, pe bune. incearca ptr ca reduce semnificativ si vomitatul si colicii. asa ca....vezi, poate merge.