Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Beeey, narancea, cum adica "mergi mai departe", ha??? Cui ne lasi aicea bre??? Ce-ti veni??

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

zic si io ca si lilanda: ce-ti veni, bre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

se pare ca eu l-am alungat,nu?Oricum,nu ma apuc de fumat!

Narancea draga,daca eu sunt cauza plecarii tale...eu iti spun sa te intorci,ca ma retrag eu!Oricum,esti mult mai amuzant si mult mai pe placul tuturor decat subsemnata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by narancea

na fetili fumatoare si nefumatoare, vine o vreme cind omul trebuie sa mearga mai departe, vad ca de bine de rau a mai inviat formul nostru din dk. asa ca ma duc inapoi acolo la grasii mei.
mi-a parut bine sa va cunosc, sintezi niste gagici super extra mega prima first class si toate alea hahahahahahaha

va las cu bine si chatuiala placuta in continuare

de ce???????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bai, Frantz, da' te ce-ti veni, acum??? A dat strechea-n scandici??? Tu sa stai aici ca stai bine, auuuziii???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Da...mestec wrigley's extra professional in draci!si asta de aici si un sofer batut in cap a dat jos usa de la spatele trailerului...habar nu am cum ,cert e ca circula cu usa in trailer...si bredbandul la calculatorul meu nu merge,spune ca ii lipseste ceva din nätverk...halal sfarsit de saptamana!
Auziti,trabucul e considerat fumat?ca a primit Daniel la nunta in Spania trabucsi el cum nu le are cu asa ceva,ma gandeam ca e bun pentru mine sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:

na fetili fumatoare si nefumatoare, vine o vreme cind omul trebuie sa mearga mai departe, vad ca de bine de rau a mai inviat formul nostru din dk. asa ca ma duc inapoi acolo la grasii mei.
mi-a parut bine sa va cunosc, sintezi niste gagici super extra mega prima first class si toate alea hahahahahahaha

Ma naranceo,forumul ala n-a inviat, ci da sa moaraNu-ti lua adio de la noi, ci numa' la revedere.Noi lasam usa deschisa, si-asteptam sa ne mai vizitezi din cand in cand.

Mergi la inceput

Tanti Frantza Cotoroantza, daca te retragi de pe forum viu la tine-acasa si ies fulgii din tine.Aici sa stai.Auzi?

Mergi la inceput

Bey, io o sa-arunc un ochi pe forumul ala, sa vaz naibii ce subekte interesante o vazut narancea p-acolo .Ca ma si enerveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:

ce golan!treci inapoi la noi ca vin si te iau de urechi!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput