Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 2
frantuzoaica spune:
Eu cred ca o sa reusesc...ca de mult ma gandeam sa zic halt!Si partea buna,in cazul meu,e ca,atunci cand imi pun ceva in cap,duc pana la capat!Daniel ma sustine 100%(a spus ca banii care nu se cheltuie pe tigari si plus ce mai pune el-80%,ma asteapta un laptop la sfarsitul lunii,asa ca vointa mea e de fier acum!!!)Azi mi-am baut cafeaua si vad ca e bine si fara tigara!nu mai e fum in casa,geamuri deschise,curent,mirosul ala metalic...i'm happy!(bineiteles a aparut si o mica stare de iritare,agitatie...dar e suportabila!)
Adela99 spune:
frantuzoaico, sunt mandra de tine
lilanda...am citit si am printat tot ce s-a scris...si in curand pot sa tzopai si io de bucurie
si apropo de tzopait, frantuzoaica, nu cred ca la mine ar merge cu muzica de petrecere ca o asociez si cu tigara
lilanda spune:
Asa frantuzoaico, fii capoasa! Unde mai pui ca, pe linga laptopul ala, mai ai si satisfactia personala ca ai reusit un lucru deloc usor!!! Braovooooos!!!
Adelutzo, aaaa?? Nu-ti faci cu ochiul 3300 de dolari?? Ia gindeste-te ce-ai face tu cu ei???
Bey, io acuma visez la intilneala noastra cind noi astea, fara bebe, n-om fuma (Katarino, te-am pus si e tine aici!!!) si-o sa ramina numai Rayuela p-afara!!! Io pun pariu ca macar de jena si tot s-o lasa si ea!!!
pozulici
Adela99 spune:
poate vi se pare interesant...cititi si "tidigare artiklar"
http://www.aftonbladet.se/vss/it/story/0,2789,540543,00.html
frantuzoaica spune:
Si eu sunt mandra de tine!Esti pe drumul cel bun!Nu te lasa!!
Adela!
(Sa vezi ce bine o sa fie la Revelion,cand o sa stam la caldurica,cu toti ceilalti fara sa ne inghete poponeata!!!)
Rayuela spune:
neatza fetili si baiatu!
Ete,cafeluta fara tigari,bravo!!Eu nu,tot compozitia fum cu kafia o bag .
Adelutzo,nici eu nu prea cred in lasari d'astea brushte,eu zic sa o iei incetisor,incearca si metoda mea(Chiar daca nu pot zice ca m-am lasat,le-am redus de la un pachet juma la 3-4..tot e ceva!)cu fumatul pina la jumate..si dupa o ora doua mai fumezi si cealalta jumate..si uite asa te pacalesti ca ai fumat doua tigari in loc de una!
Frantzo bravo!!
Va pup,ma duc sa fumez!(glumitza de prost gust)
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Asa frantuzoaico, fii capoasa! Unde mai pui ca, pe linga laptopul ala, mai ai si satisfactia personala ca ai reusit un lucru deloc usor!!! Braovooooos!!!
Nu e buna metoda?prind doi iepuri:satisfactie personala ca ma las de fumat si iar satisfactie personala,ca am un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp!Dupa o luna,cred ca nu o sa mai fie nevoie de promisiuni materiale!!!
Rayuela spune:
Frantzo,daca te lasi si de beut poti sa te apuci de facut
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
De baut nu ma las!!Ca doar nu ma calugaresc!!Dar fumatu' trebea sa-l stopez!Deja am inceput sa am dureri in piept si se simte prin piele cum ies fumurile Dar rezist eu,au trecut si altii prin asa ceva,nu e un capat de lume!!Multumesc pentru incurajare(bebe)
narancea spune:
na fetili fumatoare si nefumatoare, vine o vreme cind omul trebuie sa mearga mai departe, vad ca de bine de rau a mai inviat formul nostru din dk. asa ca ma duc inapoi acolo la grasii mei.
mi-a parut bine sa va cunosc, sintezi niste gagici super extra mega prima first class si toate alea hahahahahahaha
va las cu bine si chatuiala placuta in continuare