Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri
Rayuela spune:
aaa,iar raman ultima aci ,sa sting lumina..nu-i nimic io bantui ca fantomele ,noaptea BUHUHUUUUUU!!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
aaa,iar raman ultima aci ,sa sting lumina..nu-i nimic io bantui ca fantomele ,noaptea BUHUHUUUUUU!!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuelutzo, pun'-te repede la ros de unghii .Io va suflu in lampa in seara asta.
narancea spune:
ia uite cotzofanele fac intrecere care se culca mai tirziu !
daca n-aveti somn luatzi de pilitzi ceva
lilanda spune:
'Neatza
Mai, mai da' se-nroseste noaptea forumul asta cu voi!!! :-)) Si care mai de care sa se scoala mai de dimineata. Se inscrisesera asa: Katarina, Rayuela si Louisea (la ea nu se pune prima ora ca se baga iar in pat) si , vaz ca respecta si ordinea pe invers la culcare!!!
Adelutzo, cite pipe ai tras azi pin-la ora asta???
pozulici
Adela99 spune:
'neatza!
din pacate n-am rezistat si mi-am cumparat ieri un pachet mic...si deja am tras una acasa si acum cred ca o trag pe a doua tot la cafea la serviciu .... ma tot framant sa-mi fac o tactica ceva...un coleg spune ca nu poti sa te lasi asa hodoronc-tronc ca trebuie sa simti ca acum gata-ma las...cum se ajunge acolo?...cred ca mai am un pic pina acolo, da' sunt foarte aproape...cateva zile, cred ... multumesc de gandurile bune
louisea spune:
neatza.. azi am mai dormit dupa ce teroristu a iesit la aer. a scris pe mine ora 7. de obicei e 6.30 bre ca tre sa ajung si la scoala asa ca nu-mi mai sugerati voi ca ma bag in pat ca nu mai am cand.... si nu pot lipsi de la scoala ca tre sa fac cu nervii niste bronzati..
azi noapte si eu eram pe aici pe la 2 da am zis ca ma abtin sa mai scriu ca cine citeste zice ca chiar is dependenta de forumu asta... (nu ca nu as fi )..
da se pare ca ne luam la intrecere care adoarme ultima si care se trezeste prima. nu va puneti cu mine ca acu ca al meu iubit nu e acasa castig. daca e el acasa ciuciu forum cand am eu chef..
frantuzoaica spune:
Neata!
Prima dimineata in 5 ani in care nu am fumat o tigara!Si e destul de bine pana acum!Sa vina si a doua si a treia dimineata si tot asa...
Adelo,cum te simti?Asculta muzica de petrecere,te face sa uiti de pipa!(la mine merge)Hai,iti tin pumnii,inceputul e mai greu!
lilanda spune:
Bravo Frantza, asa...
Adelutzo, nu stiu daca ai citit postarile mele despre cum am reusit sa ma las de tigara, da' io m-am fortat tare!!! Am zis halt si mi-am fixat si data, insa cu o zi inainte mi-am cumparat doua pachetele de Camel superlong, normale si m-am pus pe duhanit...n-am reusit sa le dau gata si m-am oprit pe la un pachet jumate...in schimb pentru o saptamina mi-a pierit orice chef de tigara. Dupa aia, cind mi-a revenit cheful a fost ceva mai simplu ca scapasem de automatismul "cafeaua si tigara", gestul de a duce tigara la gura si alte. Dimineata, de exemplu, la cafea imi luam rebusul sau ceva de citit, asa ca nu prea aveam timp sa ma gindesc si la tigara...ce sa zic, n-a fost usor, mai cu seama ca toti dim jurul meu fumau...acasa stateam cu un fumator (dar acolo am facut regului!!!), la serviciu toti fumau (abia asteptam sa ies dintr-un buletin de stiri si sa-mi bag o tigara-n gura!!!), dar am mers inainte pentru ca intr-o luna deja ma simteam fizic mai bine, nu mai tuseam dimineata....Si daca zici ca nici nu fumezi ca turcul, chiar o sa-(ti) va fie mai usor!!!
pozulici