Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 4
frantuzoaica spune:
greu mai trece timpul cand nu fumez
!Dar rezist eroic!hahhaha mi-am luat si mentos si morcovi,arsenal,nu gluma!Fetele,voi cum rezistati?
louisea spune:
a plecat narancea si sa lasat linistea????
pe unde sunteti restu?? 

bravo frantuzoaico 

Adela treci si tu la raport!!!!! cat ai fumat??? ![]()
![]()
lilanda... esti silitoare si azi??? pći tu pana ajungi la scoala ai invatat limba bre..
las ca-i bine..
singura Rayu.. nu-i pasa de invat limbi straine, de lasat de fumat.. in schimb schimbat scutece.. ![]()
katarina trmite protest si samnam ca nu-l lasam sa plece.. 
Katarina spune:
Am protestat ( pe rom.dk) ,dar fara folos.
Protestul meu:
Io sunt aci pt a protesta impotriva deciziei lu' Mario-zis narancea, de a parasi scandinavii de pe celalalt forum.Tziu sa precizez ca ne trateaza ca pe capra neagra.....adica ne-a muls, ne-a supt, si-a facut placerile cu noi si-acu' ne abandoneaza la alti daneji perversi![]()
Raspunsul lu' baiatu' nostru:
aaaaaaaa katarina de ce zici asa ? cind v-o fo dor de mine ma gasiti pe aici
hahahaha esti o haioasa, lasa ca am plecat numai pe alt forum nu pe alta planeta
Concluzia ii ca noi tre' sa-l cautam pe baiat cand ne-o fi dor de el.![]()
louisea spune:
apoi io sper ca mai face prezenta din cand in cand macar... ca era singuru barbat pe aici...

Rayuela spune:
Katerino BRAVO!!!las ca vine el cu coada intre picioare ,la noi in fuste,hahahahahhaha!
naranceo sintem fierte ca niste gaini,ne-ai lasat asa cu okii in soare,adicatalea am fost bune numa cit nu a mers pe dincolo?HA???
Noi te asteptam 
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Katarina spune:
Louisea, am inteles ca tu urmezi acum un curs de daneza.Cum sunt cursurile astea la voi? Gratuite? Cati invatzacei sunteti la un curs ? Si ce-i cu nivelul 1,2..parca te-am auzit spunand ceva in legatura cu examenul pt nivelul 2 ..sau?
Rayuela spune:
mai dar si Adelutza si Lilutza s-au suparat?De ce fug toti ca iepurashii????

???
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Mey...io weekendul asta am aparitii mai mult decit meteorice. Adica intru si ies repejor, ca Al Bundy ca e batalie mare pe calculatoarele mele. Acu, par exampl' sint desene animate si am liber![]()
Louisea, ash, m-apuca si pe mine citeodata si arareori cheful de daneza, dar acu' m-a lasat, vaz
Miine oricum tot familionul merge la culturalizat ca a venit Shrek 2 in cinematografe, asa ca pas si weekendul asta cu daneza!!
Frantuzoiaco mesteca tare, mama, din guma aia, numa' nu te lasa!!! Adelinskaya, matale????
Katarino, frumoase mesaje, ti le-am citit de la cutie!!
Asta e...acum, daca omul asa vrea, nu poti sa te opui nu??? Da, pun pariu ca are Rayu dreptate!!!![]()
pozulici