Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Bre,ati schimbat-o pe politica?ca eu sunt un om mort la capitolul cu pricina(nu-mi place,nu ma implc in nici un fel si nu citesc nik!)

Mergi la inceput

Ma tin Adelo,ca si eu am arsenalul langa mine!Sa vezi ce fericit ii Daniel ca poate sta la nefumatori in restaurant,ca masina nu mai prinde culoare la tapiterie de la fum,ca nu mai miroase in casa a fumsi ca cel mai important,poate sa-mi dea un pupic fara sa zica"you stink cigaret"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

bei am venit sa ma mandresc cu Scumacher al meu.. a condus 3000 de km in 21 de ore (dintre care a facut opriri pt alimentare cu benzina si mancare..) asa ca intr-o ora e acasa...

tre sa-l iau de sot acu.. ce sa fac.. daca-i asa bun pilot...

io nu ma bag la politica ca n-am nici un habar ce se intampla prin frumoasa Romanie (a se citi ca habar n-aveam ca Stolojan candideaza) dar stiam ca´s alegeri.. asta se pune??

Mergi la inceput

Louisea,sa ne luam de mana!Nu tu politica,da soti Schumi(al meu e Michael iar celalalt e al tau)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by frantuzoaica

Louisea,sa ne luam de mana!Nu tu politica,da soti Schumi(al meu e Michael iar celalalt e al tau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Bre Lilando, sigur ca mi-a trecut supararea.Recunosc ca m-am ambalat putin fara motiv, da' zvonurile astea bata-le-ar vina!

Ieri am primit o veste tare proasta. Niste prieteni apropiati au baietelul de 3 ani in spital,in urma unuei fracturi de femur.Of,of! Saracutul a cazut de pe tobogan,la gradinita. Acum sta cu piciorusul operat, cu o tija inauntru ...Elena, este vorba despre Philip, baiatul Magdalenei si a lui Marius.

Ne-am gandit sa mergem pana la spitalul unde-i internat sa-l vedem si sa-i incurajam putin pe parinti.Dar stam de doua oare si ne batem capul ce sa-i aducem lui Philip la spital: dulciuri, fructe, o jucarie etc.Dati-ne un sfat,please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Katarina

Dar stam de doua oare si ne batem capul ce sa-i aducem lui Philip la spital: dulciuri, fructe, o jucarie etc.Dati-ne un sfat,please!

baloane...baloane...din alea din care poti sa faci tot felul de figuri...prin imbarligare... (se gasesc chiar si cu broshura si pompitza la Hobbex)... si acolo va mai vin si alte idei (la Hobbex)

Mergi la inceput

mda.. eu is in trecere... se pare ca toata lumea are treaba cu consortu..

distractie placuta!!!!

Mergi la inceput

Trezireeaaa!Si buna dimineata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neata cupilasi!! Am o lene in fizic de abia pot scrie... cre' ca de la soarele asta mi se trage!!! Chiar, pe unde-o fi?? Si: cum a fost weekendul pentru nefumatoare???
Ma duc sa mai bag o cafea pentru inviorare!!
Frantz, intr-o ora deschid si o YM :-)

pozulici

Mergi la inceput